Emsanpemsaan

Typiskt tjejsyndrom?

Nu är jag iordninggjord och klar, så nu har Henrik intagit badrummet, tänkte därför passa på att uppdatera lite. Ska ut med Kristin och Thomas ikväll (och kanske Nicke och Co?). Ska sätta oss någonstans och ta ett glas eller två. Kände inte riktigt för att bara sitta hemma. Blir nog trevligt, det tror jag. Snart är Henrik klar, och vi ska gå. Och då kommer jag komma på att jag måste fila på något (kanske spraya håret en sista gång, eller dra ett sista drag rouge på kinderna, gå på toaletten eller så).
Och så kommer Henrik säga;

-Men Emeeeeeeeeeliiiiiie, du sa ju att du var klar.

Känner ni igen er?
Typiskt tjejesyndrom?
MM, faktiskt.




Love

Ett positivt samtal!

Fick precis ett positivt mail, som ledde till ett mycket positivt samtal. Ska åka till Stockholm på jobbmöte i Maj (för er som inte vet ska jag flytta dit i augusti).

Nu blev jag på dunderbra humör!

 

Var hos reumatologen förut, det gick bra. Fick som vanligt klä av mig på överkroppen, vilket jag kan tycka är sådär halvkul. Men Thommy är en sådan där läkare som är helt rätt, och då menar jag professionell. En del kan ju kännas lite sådär äckliga, och som ser ut att tänka tankar som man inte vill att dom ska. Det jag vill komma till är att min läkare är bra! Han pratar om allt möjligt och innan man vet ordet av det har man hunnit fått på sig kläderna igen. Sådana läkare gillas!


Nu kommer Henrik hem snart, då ska han ta sprutan på mig. Kvällen är fortfarande oviss. Jag och Kristin funderar på att sätta oss någonstans och ta ett glas. Vi får la se vad som händer. Nu ska jag ringa mammi!

 

Love


Perfekt promenadväder

Uh vad lugnt det var på jobbet idag. Det märks att folk börjar ta det lugnt inför ledigheten. Slutade 12 idag, så då tog jag bussen till IKEA och mötte mamma och Hille. Vi åt lunch och gick runt och kikade. Det var trevligt att träffa mammi! Saknar henne faktiskt. Kan inte påstå att jag vill bo hemma igen, men jag vill iallafall åka hem någon gång i veckan och hälsa på. Nu har jag inte haft möjlighet att vara hemma varken denna vecka eller förra, det känns. Saknar min Smilla också. Det är så mysigt att vara ute och gå i skogen med henne.

image72
Henrik & Smilla


Efter IKEA besöket åkte jag hem och slappade lite, mötte sedan Henrik och vi tog en lång promenad i solen. Lovely! Verkligen bra promenadväder nu alltså, inga fel. Sedan gick vi hem och åt kvällsmat, och kollade på tv (Klass 9A bland annat). Nu ska vi nog gå och lägga oss snart. Imorgon väntar ett sjukhusbesök, samt ännu en spruta. Klarar fortfarande inte av att ta på mig själv, gör så förbaskat jäkla ont (om man nu får uttrycka sig så), så Henkepenke ska ta den på mig.

Men nu släkte Henrik ner här, en peak? Sängen nästa.
Love

Familjedagen gick upp i rök

Det är full rulle på jobbfronten just nu. Skulle varit ledig imorgon, men icke sa nicke. Där rök min familjedag hemma i Kristinehamn. Men det är ju kul att jobba också så jag klagar inte. Men just nu går det verkligen i ett.

Snart kommer Henrik hem. Ska laga mat; pasta & kycklingsås med spenat, soltorkade tomater, grönsaker, nötter m.m. Henrik frågade så gulligt förut om inte jag kunde göra det tills han kom hem. Och snäll som man är så gör man ju såklart det. Jajjemen!


Lika bra att jag sätter igång och hackar grönsaker.
Love

Fredagsmys i tvättstugan?

Jodå, i tvättstugan. -Ja ni hörde rätt, jag och Henrik ska tvätta ikväll. Häääärligt! Men eftersom jag börjar jobba 06.45 imorgon tyckte jag att det kunde passa bra att varva en myskväll framför tvn med lite tvättning.

Kom hem från jobbet för en stund sedan. Eftersom det är fredag gick de allra flesta hem tidigare, förutom jag då. Som måste sitta i receptionen/växeln till 16.30. När jag väl låst, packat ihop, satt telefonen på laddning och allt det där som ska göras, Ja, vad händer då? Självklart kommer det ett besök. Yey! Så jag fick hjälpa honom eftersom det var strul med en leverans. Men till slut löste det sig, och jag gick hem. Förmiddag däremot gick grymt fort, kanske för att det var full rulle hela tiden. Sedan kom Henrik och hämtade upp mig, och vi gick till hamnen där han bjöd mig på lunch. Aldrig fel inte.


Over and out,
Love

Strejk

Gick upp klockan 09 idag, åt frukost och pallrade mig iväg till Gripen (vårdcentral) för att ta prover inför mitt läkarbesök nästa vecka. Men självklart var det ju strejk där, som jag visserligen misstänkte iofs. Så jag skrev på protestlistan och tog mig en promenad i det finfina vädret till sjukhuset istället. Självklart var det dunderkö, men till slut var det klart. Gick till reumatologavdelningen och förnyade mitt recept i samma veva istället för att ringa dit. Är ju sån himlans lång väntetid när det är telefontid (!).

Men nu är jag hemma igen, och ska laga mig lite mat. Börjar inte förns 16.15 ungefär idag. Men eftersom jag kommer hem runt halv 11 blir det nog inge mer bloggande för min del idag, då blir det sängen. Imorgon ska jag vara på Löfbergs Lila hela dagen, me like! Gillar det där stället. Ikväll kommer Henrik hem också, mysigt.

Men nu har jag Vickan på tråden, så jag ska utbyta lite meningar med henne. Ha en fin dag i vårvädret.
Love

Slappt

Ännu en jobbdag avslutad. Jag gillar verkligen stämningen på Löfbergs Lila. Trivs riktigt bra där! Slapp kväll ikväll. Är skönt att ha sådana där riktigt slappa kvällar ibland, då man inte gör någonting. Visserligen städade jag massa förut, så jag är faktiskt lite värd att ligga i soffan. Eller hur?

Imorgon blir det SJ igen. Åker mellan Karlstad och Degerfors, halvkul sträcka, men den funkar. Börjar inte förns 16.15, det uppskattar jag! Måste hinna iväg och ta lite prover och sådär innan nämligen, eftersom jag inte hann det idag.

Men nu ska jag fortsätta att titta på Top Model.
Lovelilove

Långa dagar

Lite dålig uppdatering nu va? Det är bara det är jag jobbat konstant både igår och idag. Först Löfbergs från 08.00-12.00 igår, sen 16.30-22.15. Och idag började jag 06.00 och kom hem för en kvart sen. Jobbar dunderpass hela veckan inklusive helgen. Har ett uppdrag för SJ denna vecka. Men imorgon blir det en vanlig arbetsdag eftersom jag är på Löfbergs hela dagen, härligt!

Vädret har verkligen gjort min dag idag, ÄLSKADE VÅR!
Men nu är jag helt slut, sov gott.
Love

"Dagen efter" glass i solen

Ja, det blev ugång igår. Henrik skjutsade mig till Martin vid sisådär halv 8. Det blev dock bara jag, Martin, Johan och Pernilla på förfesten, men vad gör det? Vi hade hur kul som helst. Körde massa ölspel som till viss del ballade ur med Johans brillianta regler som han satte upp. Total kaos! Blev du vräkt pga dina "höns" Martin? ;) Haha. Efter en vild förfest (så vild som den kan bli när man är fyra pers.) gick vi till Blue Moon. Eftersom det är 23 där fick jag dra en liten motivering till varför jag skulle få komma in. Kommer dock inte ihåg exakt, men det var nåt i stil med att jag skulle handla mycket drinkar (okej?!). Vakten fick sig iallafall ett gott skratt och släppte in mig, bra gjort emsan. (Lite cred till Johan också som drog en parmiddagvals). På BMB mötte vi upp lite andra vänner och dansade för livet hela kvällen. Hade grymt kul. Pernilla var med också, Martins nya pingla. Och ja - hon är godkänd! Riktigt gullig tjej det där.


Idag har det varit lite segt. Kollat på repriser av Tv4:s undehållningsprogram. Tog mig i kragen och tog en dusch, och precis när jag var klar med iordninggörandet ringde Stephanie och ville att jag skulle komma ner till stan och ta en glass - tajming. Så jag drog på mig jackan och kilade ner. Köpte kulglass; polka&melon, sedan gick vi till älven och myste i solen. Underbart väder får jag lov att säga!

Nu ska jag och Henrik äta lite, imorgon väntar jobb heeela dagen. Först Löfbergs Lila från morgon till lunch, sedan ska jag jobba för SJ, tror det var ca 16-22 eller något liknande, får de exakta tiderna av Anna imorgon.

Ha en fin kväll,
Love

Utgång på ingång?

Efter två nätter i Kristinehamn är jag tillbaka hemma i Karlstad. Gårdagen var lugn, tog en morgonpromenad med Smillan, var shoppingråd åt Perra på stan, sedan käkade vi lunch. Och på kvällen blev det mysmiddag och Talang 2008. Ibland undrar man om folk kan vara självkritiska, det finns verkligen folk till allt.

Kvällen är för närvarande oplanerad. Utgång på ingång? Vi får se vart kvällen landar. Var på systemet förut och laddade upp iallafall, man vet ju aldrig. Hela nästa helg står det jobb på schemat, så det känns som att en utgång ikväll vore på sin plats. Jaja, vi får se.

Love

Jobb jobb jobb

Igår tackade jag ja till jobbet på Löfbergs lila i sommar. Har haft lite ångest över hur jag ska göra, men jag tror att det blir bäst såhär. Jobbar alltså fem veckor i receptionen/växeln på Löfbergs lila, sedan jobbar jag resten på Skymningens café/camping i Kristinehamns skärgård. Vilket innebär att Stockholm/Vic får vänta några månader på mig. Kände att jag inte riktigt kunde sumpa en sådan chans, med tanke på hur bra det är att ha med sig. Kommer med all säkerhet underlätta mitt jobbsökande i Stockholm sen.

Fick dessutom nyss reda på att jag blivit uthyrd till SJ igen, nästa vecka. Så då blir det jobb 7/7 dagar, men det är bra! Jobb tackar jag aldrig nej till. Men nu ska jag käka lunch, sen ska jag till jobbet. Efter jobbdagens slut ska jag åka med mamma till kristinehamn (hon är i Karlstad idag).


Hörs ikväll.
Love

Känn ingen press?

Man kände sig som en spagetti när man klev upp ur basängen efter en timmas motionssim. Härligt!
Tänkte på en sak förut. Det kom in en skolklass, med elever som gick i sjuan, kanske åttan, som skulle simma. Killarna för sig, och tjejerna för sig. 8 längder/4 varv skulle dom simma under 4.10 min (runt 4 iallafall). Sedan sitter alltså läraren och tar tid på den när de simmar. Endel simmar iväg fort som attan, medan några andra krakar simmar betydligt saktfärdigare. Känn ingen press, nej nej! Räcker det inte med att man kan ta sig runt dom varven utan problem, i sin egen takt? Herregud, allt är redan så tävlingsbaserat i den åldern ändå. Vart tänds gnistan för skolan hos dom eleverna som har det lite kämpigt, när man hela tiden får bevisat för sig att man är sämst. Skolan i all ära, men idrottslektionerna borde faktiskt få ett annat betygsystem. Ett omdöme istället för bokstäver kanske? Ett omdöme som kan berätta hur väl denne elev faktiskt kämpade, hur denne var med och gjorde sitt bästa. Kanske klarade han det, kanske inte. Men han försökte. Låter inte det bättre än "Eleven klarade inte simtestet på utsatt tid, så denne får bara G"


Ikväll blir det film/tjejsnack hemma hos Kristin. Ha en fin kväll, over and out!
Love

Tick tack, tick tack

Sitter här och fördriver tiden. Väntar på att klockan ska bli kvart i 11 så jag kan kila iväg till badhuset och simma med Malin (varför tickar klockan alltid så sakta när man vill att tiden ska gå snabbt, och vise versa?). Ska köpa 10-kort tänkte jag, så jag kommer igång med träningen lite. Beach 2010 here I come! Det är faktiskt himla skönt att simma. Såkallad mjuk träning som är bra för min rygg också, kan inte bli bättre. Och apropå ryggen är det nu dax, efter 14 dagars uppehåll från behandlingen att ta en spruta idag. Fun fun fun? Henrik ska ta den. Sist var han nog mer nervös än jag, vilket nog var bra eftersom jag glömde bort min egen nervositet lite. "Men, meen.. kommer det göra ont på dig emelie?" Haha, så kan det va.

Hm, nu är klockan 10.11. Ska nog ta en kopp kaffe till innan jag kilar.

Love

"Falskt" alarm

Verkar inte som att det brann på CCC. Det ska tydligen ha kommit massa rök, vilket ledde till stort pådrag med massa brandbilar, polis och ambulans. Brand? No. Inte ens brandmännen fick leka hjältar idag, vilket iofs är bra.


Dagen har bestått av jobb, slutade klockan fyra. Gick hem och åt vindruvor och kiwi. Efter en stund kom Henke hem från jobbet, och vi tog en promenix i det fantastiska vårvädret. Nu kikar vi på Klass 9A (Eller jag sitter ju vid datorn precis just nu). Ska joina honom i soffan.


Love

Pådrag

Emsan här med senaste nytt:

Godkväll. Just nu arbetar räddningstjänsten med att släcka branden i i garaget vid Carlstad Conference Center. Det är dock för tillfället inte klart hur allvarlig garagebranden är (jag ser inte riktigt allt ifrån mitt fönster). Läs mer i bloggen senare ikväll, på återseende.



Ofattbart

Har följt Englafallet i media ända sedan hon försvann, och nu har alltså en man erkänt att han dödat henne. Tyvärr hade man väl redan förstått att hon var död, men det är ändå helt overkligt. Jag drar såklart paralleller till mina egna syskon som är ungefär i samma ålder. Hur kan man göra så mot en annan människa? Ett litet barn? Det är något som övergår mitt förstånd. Stackars flicka, tänk hur rädd hon ska ha varit. Jag ägnar iallafall hennes familj och anhöriga en tanke idag.


Nyss kommit hem ifrån jobbet, ska laga lite mat och tänkte jag. Sen kommer Henrik hem i eftermiddag. Har inte sett honom sen förra helgen, så det blir nog myskväll ikväll tänker jag! Nu ska jag iallafall ta mig an grytorna i köket.


Grattis Moa & Fanny på födelsedagen!


Love

4 in 1

Godagens!

En dag som denna hade jag helst av allt velat legat hemma i soffan och bara kollat på film heeeeela dagen. Gå runt i mysbyxor och vara alltmänt slapp. Vad säger det er? Att jag var ute igår kanske? Jotack. Kvällen toppade mina förväntningar. Hade riktigt trevligt hemma hos mig med tjejerna, sedan kom Nils och Pontus förbi en sväng, det var inte igår. Framåt tolv drog vi till nöjes, där det också var mycket trevligt.

Men som sagt, idag är det lite segt (nejdå, jag klagar inte. Det är självförvållat). Är hemma i Kristinehamn och har lite kalas. Mormor fyllde år igår, Perra idag, och Moa & Fanny imorgon. Fyra flugor i en smäll med andra ord. Så idag har det ätits lite tårta och så. Ska dock åka hem till mig igen ikväll eftersom jag börjar 08 imorgon. Ett himlands farande på mig.


image71


11 år imorgon, Gud vad tiden går fort.



Love

Kul kväll igår

Vic och jag möttes på tåget från Sthlm. Tog en genemsam lunch, sedan färgade hon mitt hår lite mörkare. Sen var det time att göra sig iordning eftersom vi skulle möta upp hennes bror m.fl klockan 19. Vi gick till arena bar och tog några öl med hans vänner. Efter det gick jag och Vic hem till mig och festade lite själva, för att sedan traska ner till staden igen och inta dansgolvet på ankan. Riktigt rolig kväll. Träffade massa personer jag inte sett på länge, och hela kvällen vara bara så bra!

Ikväll blir det lite festligheter också. Emelie, Malin och Victoria kommer hit snart. Det blir nog trevligt det också tror jag! Senare blir det nöjes, vi ses där gott folk.

Love

En hålligångdag

Mina ögon håller på att stänga för dagen tror jag. Kroppen också för den delen. Har varit ute och gått flera gånger idag, samt tränat med mamsen. En riktig hålligångdag, tänk om alla dagar kunde vara så, då skulle man må bra. Jajjemensan!

Imorgon ska jag tillbaka till Karlstad. Ska åka med tåget 11.08 (för er som vill vinka mig hejdå?), väl på tåget kommer Vic sitta och vänta på mig med en kaffe och en bulle (önsketänkade det där med fikat). Hon kommer med andra ord direkt ifrån Stockholm. Så vi åker tillsammans till Karlstad denna gång, visserligen bara i 22 min, men ändå. Eftersom Henrik är på jobb i Götet hela helgen kommer damen även placera sina resväskor hemma hos mig, äta ur min kyl, låna mitt smink och sova i mina sängkläder, i min soffa. Kan inte bli bättre. Ännu en rolig helg på ingång.


over and out,
Love


Ofrivilliga vuxenpoäng

En dag som denna önskar man att man vore 19 år igen. När man tvingas betala 250 spänn för ett tio minuter långt sjukhusbesök. Jo, jag vet, jag är vuxen och alla vuxna får göra det. Men det är inte roligt för det. Tacka vet jag högkostnadskort, vet dock inte om det är på gott eller ont att jag lär komma upp i den summan inom en snar framtid (?). What ever, dagens sjukhusbesök bidrog iallafall till ofrivilliga vuxenpoäng.

Var på marknaden med mammi idag. Spöregnet gjorde det hela lite omysigare än jag räknat med. Men ändå, det är inte varje dag man är på marknad. Köpte faktiskt två par örhängen, och så fick jag tre par strumpor av mamma också. Just ja, köpte även hårfärg och ett Max Factor läppglans. Hade tänkt att bli lite mörkare i håret igen, känns som att det är på tiden. För tillfället känns håret bara tråkigt.


(Hokus pokus simsalabim, pokus hokus salabimsim)


 

En liten trollformel tillägnad min vän Victoria.
Tror att hon blir frisk nu när jag trollat lite i hennes anda.





Dax att sussa,
Love ems


Marknad

Javisst, imorgon ska jag på marknad, i Kristinehamn. Mysigt va? Ska nämligen hem till mamma och hälsa på, så hon undrade om inte jag ville hänga med. Men innan jag sätter mig på bussen till Krillehöla ska jag hälsa på farbrorn doktor på sjukhuset. Har inte varit där på några månader nu, så jag måste ju dit och checka läget. Klarar dom sig utan mig tro? (snarare, hur skulle jag klara mig utan dom?). Hoppas på att jag får positiva besked, dvs att jag kan börja ha linser i båda ögonen, skulle underlätta jämt lite, med tanke på min dunderdåliga syn.

Har varit lite hundvakt idag, åt en liten Frida, medan Kristin var hos frissan. Sedan kom Kristin, vi satt och snackade lite. Hon åkte hem, jag tog en promenad. Fast innan allt hängde jag i tvättstugan så nu har jag massa rena kläder.


Oj, Klass 9A har börjat, tycker att det är lite intressant faktiskt.
Over and out,
Love

En liten kvällstanke

Det blir ganska påtagligt att jag saknar Henrik när klockan närmar sig 23.00, när man har suttit och tittat på den där förbaskade tvn hela kvällen, dessutom helt själv. Men visst, det är bara vanan. Vanan att ha någon omkring. Någon att titta på tv med, äta kvällsmat med, och krypa ner i sängen med. Någon att utbyta meningar med. Vilket problem va? Han ska vara borta 9 dagar. Det finns människor som är ensamma jämt. Men som sagt, det är bara vanan.


Kristin och jag åt glass förut. Försökte komma på när jag senast åt glass, men jag kunde inte minnas. Måste varit evigheter sedan. Hur som helst, satt vi där i solen med glassen i högsta hugg, det var mysigt. En liten försmak av sommaren. Nu är det inte bara grillen som är invigd, utan även glassätandet. Vi hade iallafall ett givande, eller inte så givande samtal, beror lite på hur man ser det. Tur att man kan prata om saker och ting med glimten i ögat. Känns som att jag ägnar större delen av min tid åt att fundera. Fundera, fundera, fundera. Ändå kommer jag inte fram till något. Eller jo, det är klart att jag gör. Fast aldrig till den punkten då man kan bestämma sig. Jag vill göra så mycket, samtidigt som jag drar mig. Flytt till Stockholm börjar kännas allt mer verkligt nu. Jag har nog trots allt bestämt mig. Men detta beslut ger mig inte bara fri sikt framåt, utan även gåshus. Gåshud som bildats av spänning och nervositet. Det är liksom inte bara att gå sin väg. Jag har oavslutade kapitel på hemmaplan, kapitel som jag inte vill avsluta. Utan som jag på något sätt måste lämna plats åt i mina framtida planer. Men bara man vill så går det.

Nu ska jag inte besvära er med mitt grublande mera, tänkte faktiskt sova.
Love

Årets första grillning

Måndag idag, det innebär att det är många dagar kvar till helg. Det innebär att det var helg senast igår. Varför är det egentligen så? Man lever i princip för helgerna. Man jobbar, man fixar och trixar, i väntan på helgen. Och när väl helgen kommer, säger det swisch så är den över. Ack vad fort den går!


Denna helg var iallafall trevlig. Blev invigning av grillen (Kristins och Thomas grill). Det var lördag, det var helt okej väder, och det var dax. Dax för årets första grillning! Fläskfilé med potatisgratäng, mums! Snacka om att jag har saknat grillningen. Jag vill ha sommar, NU! Alla trevliga grillfester som komma skall, ser fram emot dem. Efter maten blev det lite tv-tittande, sedan kilade jag och Henrik hem framåt midnatt. Söndagen blev lugn också. Hängde med Henrik till jobbet och agerade personlig sekreterare. Sedan tog vi en promenad innan vi gav oss på städredskapen. Efter det kunde vi med gott samvete krypa ner i soffan och titta på film. Och det gjorde vi.

 

Idag har jag jobbat en sväng, och om en stund ska jag kila ner på stan. Ska inhandla lite saker, sedan ska jag möta upp Kristin. Funderat på att träna? Vore skönt. What ever, nu blir det kaffe.

 



Love


Spelkväll ikväll?

Idag är det lördag. Ni kanske visste det? Hur som helst blir det en lugn sådan. Funderar på att ha lite spelkväll kanske. Är inte sugen på utgång iallafall, så det blir det inge med. Idag har jag och Henrik varit ute och åkt lite. Hälsade på Nicke i garaget, sen kom Thomas och Kristin och hängde lite också. Men nu är vi hemma. Henrik kollar på ett tv program som inte alls faller mig i smaken, så jag tänkte passa på att blogga lite.

Igår var det myskväll för hela slanten (framför tvn). Men det var skönt att bara ta det lugnt. Blev ju lite sent i torsdags om man säger så, men kul, det var det!

Chefen ringde igår också, hon öste komplimanger över mig. Löfbergs lila är tydligen jättenöjda över mitt jobb där. Känns skönt att man får lite kred för vad man gör. Bra för självförtroendet också, att veta att man inte är helt oduglig ;)
Men nu ska jag måla naglisarna, over and out.

Love

Rinnande mascara

Kan bara inte sluta tjata om hur fantastiskt vädret är! Tog mig en powerwalk förut i solskenet, wonderful. Vintern är som bortblåst.

Gick bra även idag på jobbet. Tror inte jag kopplat fel en enda gång faktiskt. Fick massa kaffe med mig hem också, olika sorter för att jag ska bilda mig "en egen uppfattning" om vad som är gott och inte. Jag tackar och tar emot! Jag gillar kaffe. Och man borde väl ha lite koll när man jobbar på självaste Löfbergs lila.

 

Snart kommer Kristin hit, vi ska gå ut och kolla läget på stan tänkte vi. Förövrigt kollade jag på det nya programmet Spårlöst på tv4 nyss, där en tjej (Emelie, 20 år, haha) skulle hitta sin biologiske far i Japan. Och jag, som känslosam är, grät flodvågor, så att min mascara rann nerför kinderna, snyggt. Ett fint program iallafall tycker jag. Dock är inte jag lika fin nu, men vad gör man? Ska försöka få ordning på mig själv nu.




Love


Bra humör

Då var man tillbaka i Karlstad igen. Vaknade klockan 07 imorse, faktiskt relativt utvilad. Nacken värker inte alls lika mycket längre, det känns skönt. Nu är det mest kroppen, och framför allt halsen som inte är på min sida riktigt. Men det är bra att det börjar bli lite bättre. Ska iallafall hoppa över sprutan idag, så att jag blir ordentligt frisk.

 

Skönt väder är det idag också, det gör mig på bra humör! Ska nog ta mig en lång promenad idag efter jobbet. Hoppas inte att det hunnit bli sämre väder tills dess. Får be till gud att det håller i sig - lääänge!

Som ni kanske ser har jag försökt mig på att exprimentera lite med min blogg. Resultatet? Sådär. Men med min tekniska förmåga kan man inte begära så mycket mer. Vi får väl se om jag kan fixa till den lite bättre en annan dag. Inte min starka sida det där med HTML koder och trams. But I´ll do my best.

 

 

Ska slänga ihop en sallad nu, sen är det dax att pysa iväg till jobbet. Ha en fortsatt trevlig dag gott folk!

 

image70

(Hittade en vårig bild från förra året, när Vic fotar mig för ett projekt hon hade i skolan.)

Love


Fågelkvitter och solsken

Åh vad jag älskar när det är fint väder. Man kan liksom inte låta bli att le på något sätt. Dock mår jag inge vidare, men solskenet och fårglarna som kvittrade livade verkligen upp stämningen idag! Lovely, enligt min mening. Hoppas att vi slipper regn, rusk, snö, kyla och blåst nu. Vår tack!

Bestämde mig för att åka hem till mamsen imorse. Känns genast lite bättre när man får folk omkring sig. Man tycker nästan ännu mer synd om sig själv när man ligger hemma själv, sjuk och glor i taket. Dessutom känns det ganska illa när man till och med hänger med i handlingen av Hem till gården. Jaja, det var en liten tanke som for ur mig. Dock ringde dom från jobbet när jag var ett stenkast ifrån busstationen och bad mig jobba imorgon, KUL! Men jag hade inte mage att säga nej nu när jag är ny och allt. Vill verkligen komma in ordentligt i jobbet dessutom. Och eftersom jag inte har jobbgrejjerna med mig, och definitivt inte rätt klädsel, måste jag hem emellan imorgon också. Kan det blir bättre eller? Knappast. Där rök min lediga sjukdag. Bara att bita ihop och dra på munnen! Tur att jag inte börjar förns lunch iallafall. Alltid något!

Men nu ska jag ta en alvedon eller två, krypa ner i sängen och soooooooooova!
Love


Sömn och åter sömn

Har supermegaont i halsen för tillfället faktiskt. Varvar Bafucin (bedövar halsen) och thé. Tänkte gå och lägga mig snart, trots att jag sovit i princip hela eftermiddagen. Kan inte påstå att jag får för lite sömn iallafall. Tänkte åka hem till mamsen imorgon. Det är inte så kul att ligga här hemma och glo i taket helt själv (Henrik är i skåne på jobb hela veckan), man mår inte bättre då direkt. Men vi får se vart benen bär mig, (iofs hoppas jag inte att de får för sig att gå hela vägen till Kristinehamn, busstationen räcker).

Jajaja, ska äta lite hallon och sen ska jag gå några steg till sängen, kika på tv lite, om det nu finns nåt som är värt att kika på (?!). Sov gott,
Love

Halvkrasslig

Äntligen kan man blogga igen. Som många säkert redan vet har blogg.se legat nere ett tag, så bloggen har inte varit att tänka på. Så kan det vara, men nu är jag tillbaka igen! Var och jobbade förut, var själv i flera timmar för första gången. Spännande, roligt, och lite nervöst. Men det gick finemang faktiskt. Hade inte förväntat mig att det skulle gå så bra första gången, så jag får klappa mig själv på axeln lite, för en bra insats.

Helgen har varit relativt lugn också. Jag har varit, och är fortfarande lite halvkrasslig så det är lika bra. Vaknade upp med en svullen och värkande hals idag, en kropp som var tyngre än en häst, och leder som inte ville sammarbeta. Usch, trodde att dagen skulle gå käpp rätt åt helvete, men med mina bästa vänner alvedonerna i kroppen så gick det till slut.

Hur som helst, min helg;

Fredag: Tv-kväll, zappade mellan hockeyn och let's dance. Tina vann, Färjestad förlorade. Så kan det va.
Lördag: Jag och Henrik tog en tur på stan samt Bergvik, hittade ett par skor för 49 kr, är det inte underbart? (Bild, se nedan) På kvällen gick vi till Pitchers och åt mat och tog en öl, det var jättemysigt.
Söndag: Åkte hem till mamsen och umgicks med familjen, åter i Karlstad igår.

Sådär, en kort sammanfattning av min helg. Den var braaaa!




1. Mina 49 kronors skor, bekvämare än högklackat, snyggare än gympaskor. (skopunkten)
2. Och ännu billigare, 9.50 kr kostade dom röda på KappAhl, inga wow-skor, men varför inte till ett par mörka jeans i vår? För 9.50 behöver man inte använda dem så ofta.
3. Ett par lackpumps jag råkade få med mig hem ifrån Stockholm när jag var där förra helgen. 550 kr på MQ. Där hade jag dessutom presentkort på 500 kr, dvs 50 kr, betalade jag för dem. Helt perfekt om jag får säga det själv.


Nu ska jag fixa en kopp thé (i hopp om att det ska bota min onda hals) och mysa ner mig med en filt i soffan.
Love

RSS 2.0