Emsanpemsaan

Homegoing

Sitter och väntar på papsen - ja, det är sant. Han är i Stockholm på jobb, så jag ska åka med honom hem. Hade egentligen bestämt mig för att stanna i Stockholm i helgen, men det blev ju så passande nu när jag kunde åka bil hem, rena lyxen ju.


Sitter och tänker tillbaka lite, på det gågna året.
Den här sommaren har varit en av dom bästa någonsin, samtidigt som jag har mått sjukt dåligt emellanåt. Det har hänt mycket. Jag och Henrik gjorde slut, samtidigt som jag tog mitt pick och pack och flyttade till Stockholm. Började på nytt jobb och fick verkligen en nystart. Hände massa saker på en gång, och det är väl egentligen först nu man börjat landa. Sommaren 08 är verkligen en tid som satt sina spår i mig. Jag är också så oerhört tacksam över att jag har den familjen och dom vännerna som jag har. En extra ros till min vän och sambo Victoria som alltid finns där. Och mamma som alltid kommer att vara den bästa.

Ni förgyller min vardag.



Avslutningsvis ett litet citat från min kära sambo.

- Faaan att vi inte har makarena på min iPOD nu, skulle vilja höra den
.
(okej, vi är inte så kräsna när vi är på vårt dansanta humör, men makarena? haha)

Vi ses i Karlstadsvimlet?
Love

Working 8 to 8

Eller 20.30 för att vara exakt. Men nu sitter jag här, piggare än jag var när jag åkte hem. Ska nog ända ramla i säng snart, tänkte bara skriva lite först. Har trots allt inte uppdaterat på nästan en vecka!

Var hemma i Kristinehamn, och Karlstad i helgen. Tänk att man flänger runt så mellan massa städer. Men så är det när man bor på ett ställe, har många av sina vänner på ett annat, och familjen i en tredje stad. Var egentligen bara hemma för ett sjukhusbesök. Gick bra, fick x antal bedövningssprutor, sedan täckte dom mitt ansikte, och började skära, i gommen. Där låg jag i ca 45 min tills allt var klart. Gick bättre än väntat, får ta det lite lugnt med maten bara.
I lördags åkte vi in till Karlstad, jag och familjen. Jag och mammi shoppade lite. Fick med mig en tubklänning i något skinnliknande material, ett par spets leggings och en pälshalsduk/sjal. Sedan åkte jag hem till Kristy och umgicks. Kvällen spenderades på Blue Moon. En shysst kväll!



Inga bilder idag heller, jag är tråkig, jag vet.
Love & Godnatt
/ems

Dreamteam

Var ett tag sen jag bestämde mig för att gå och lägga mig, blir inte av riktigt bara, hittar massa annat att pyssla med hela tiden. Har sovmorgon imorgon iallafall, jobbar stängning så jag börjar inte förns 12. Känns skönt faktiskt. Idag gjorde jag och Bea om massa i butiken, det är kul med exponering tycker jag. Dessutom ryktas det om att Rasmus från HK kan dyka in i butiken i veckan, så det är ju inget minus att vi har snyggat till lite om man säger så. Vår butik har tidigare fått kritik för exponeringen. Den är ju en av de största Scorett butikerna, så det finns sjukt mycket att jobba med. Det var väl delvis därför dom satte mig på att bli exponeringsavsvarig, för att någon ska ta tag i det. (och kanske för att dom ska ha någon att skälla på om det inte är snyggt?) Och det har jag gjort. Nu är det så fint så :) Vi ska allt visa dom vad vi går för! Har fått tillökning i personalstyrkan. Katarina, en av våra extratjejer har fått en 50 % tjänst i vår butik. Så nu kommer vi vara värsta dreamteamet i Skäris.


Imorgon kommer Lotta på besök hit, ska bli kul att träffa henne!!
Jaja, nu ska jag sova.
Love & Godnatt.

Söderhak

Nu har jag precis kommit hem, suttit på ett hak på söder med Vic och Soffan (som är på besök hos oss). Innan dess så jobbade jag, härligt härligt. Jo, idag iallafall, eftersom man var grymt utvilad. Men igår var det värre! Jaja, skriver mera imorgon, för nu ska ems sova.

Pusspuss

Känslomässigt på lyset

Fick höra av en god vän till mig att en annan person har varit känslomässigt på lyset nu igen. Kan ju inte göra annat än att le inombords, även om det inte alls spelar någon roll i det stora hela. Ibland är det bara skönt att veta att bakom fasaden döljer sig något annat. Kan liksom inte låta bli att tycka att det är lite kul. Men vet ni? Jag är fan värd det.


Är en riktig slappis. Ska ta mig i kragen och dyka in i duschen nu,
Love

Modell för en dag

Lite dåligt med uppdatering nu för tiden som ni kanske märker. Detta kan bero på att jag mestadels jobbar, eller för att jag helt enkelt inte har något roligt att delge? Jag jobbar nog mycket, eller vad tror ni? Men imorgon och fredag är jag ledig. Jobbar däremot helgen, vilket jag är lite ledsen över, eftersom att Sofia kommer hit på besök. Jaja, vad gör man när det inte finns personal som kan täcka mina pass? Sen är det lite sådär halvjobbigt att missa ett helgpass, det är då man verkligen tjänar pengar. Pengamässigt är det ju liksom 4 arbetsdagar som ryker när man byter bort en lördag och söndag. Nog om det.

Det ringde en kille till mig idag, från en fotostudio (?). Det visade sig att Jencine varit där med jobbet och fotats, och tipsat om mig, så imorgon ska jag och Vic sminkas, stylas och fotas gratis. Inget köptvång vad gäller bilderna, men man vet ju hur det där är. Kommer ju sluta med att man köper nåt, och då menar jag inte för att jag förmodligen kommer bli as snygg på bilderna, utan för att det känns löjligt att ha tagit upp deras tid, snyltat på deras smink, och fått stå i rampljuset helt gratis om man inte ens tänker köpa nåt? Ah, jag vet inte. Men det är ju så. Kan nog bli kul, hoppas jag.




Och vet ni?
Jag saknar värmen. Som på Kreta, det var grejer det.



Snart kommer hon hem min pärla.
Bra det, känner för att prata av mig lite :)



Se yaa!

Familjehelg

Nu är helgen snart slut, och jag har haft det jättemysigt. I fredags var jag ledig, så mamma och Perra kom förbi på lunch, sedan åkte vi till Stockholms mässan och kikade lite. Åkte hem och gjorde mig iordning lite, sedan begav jag mig till deras hotel, för en fördrink med lite tilltugg (öl och chips). Sen gick vi till en restaurang och åt mat. Servitrisen spillde vin på Perra och bordet, haha stackarn. Men det var himla mysigt. Åkte hem till sängen sen. Jobbade på lördagen, så då kom dom förbi butiken och sa hej, vi åt lunch tillsammans. Mamma lekte papparazzi och fotade mig in action med argumentet "mormor måste få se". Turistvarning?! På kvällen blev det åter middag på ett mysigt ställe i Gamla stan. Helt enkelt en myyyyshelg!


Ikväll blir det lugnt och skönt, försöker vila bort min förkylning. Går sådär iofs, men försöka kan man ju alltid!



Love

Finbesök i Årstaberg

Idag kommer mammi och Perra hit på en liten visit. Dom ska vara här hela helgen, så det ska bli mysigt. Jobbar visserligen imorgon och på söndag, men slutar trots allt halv 7, så då hinns det med någon middag och så. Snart kommer dom hem hit, så jag ska snart börja laga mat. Pasta med kyckligsås, blir gott det!

Igår tvättades det, skönt med rent. Sen kom Jonas och Jonas förbi, vi åkte och handlade och en av Jonasarna tog på sig kockrollen och lagade mat. Vi andra softade med lite vin och öl. Blev middag, skitsnack och lite drickerier, sedan togs pendeln in till söder, underbart att det bara tar 3 min dit! :) Vi mötte upp några av Jonas kompisar och tog en öl, eller två. Sedan blev det lite utav en urballad efterfest hos oss. Någon kokade nudlar, fler åt. En annan bäddade ner sig i soffan och såg på Scooby-Doo (?), någon annan somnade med ytterkläderna på. Ah, det var trevligt!



Nu ska jag som sagt dyka ner i grytorna, foodmakingtime.
Love

Barack Obama

Hur kan man ens glömma att skriva en rad om USA:s nya president?

- Ja till Barack Obama. Vi blickar mot förändring.





Nu - Bonde söker fru.


Love

Yrbollarna vilse i Stockholm

Man vill väl inte direkt påstå att man har dåligt lokalsinne, men häromdagen var jag och Vic på söder och strosade i affärer. Vi fick för oss att vi skulle köpa varsin kaffe och ta en promenad till Gamla Stan, och därifrån vidare till centralen för att ta tåget hem. Dock fick vi något infall att vi skulle titta på slottet, vilket vi också försökte oss på. Bara det att ingen av oss gått från det hållet förut, så vi trodde två gånger att vi hade hittat det, förgäves dock. Och när vi gått och gått en bra bit (på tok för stolta för att fråga någon om vart vi var och var slottet låg), upptäckte vi att vi att vi hamnat på Kungsholmen, jo jag tackar. Hittade Riksdagen iallafall, alltid något.


Idag var jag på säljkurs, rätt givande faktiskt. Sedan tog jag och Lotta oss in till stan för att luncha, kikade runt i affärer hela eftermiddagen. Sedan slog vi oss ner vid ett café och drack varm choklad. Imorgon ska vi ut och käka, ta ett glas och diskutera diverse idéer. Kan bli intressant, och trevligt förstås! Men först ska jag träffa Maria en sväng, och tvätta. Alltid lika kul. Vore bra om man hann städa lite också. För i helgen får jag finbesök, av ingen mindre än min kära mamma. Ska bli megamysigt att umgås med henne i helgen.




Har föresten fått hem min lilla princessa efter diverse lagning också. Skönt med en normal mobil igen, som dessutom funkar! Tog inte alls lika lång tid denna gång, vilken jag såklart är tacksam för.



Föresten gott folk, nyårsfesten är spikad.
- Hemma hos familjen Carlsson/Arnesson i Årstaberg.



Välkomna!
Ps. Mer info kommer inom kort.

RSS 2.0