Emsanpemsaan

Veckans tabbe

Nu är jag precis hemkommen. Har varit hos Sebb och hängt, kollat på tv och snackat lite, blir snart sängen, för imorgon vankas såklart jobb.


En liten rolig story som inträffade igår;

Person A säger en sak till Person B, som handlar om Person C. Ingen elak sak, men ändå något som Person C blir lite putt över när denne får reda på vad som sagts. Detta får Person C reda på av Person D, som hört detta på fyllan, av Person B. När sedan, några dagar senare Person C pratar med Person A på msn, tas detta upp. Man kan helt enkelt säga att Person C konfronterar Person A med detta. Person A säger att så är inte fallet, denne nekar alltså till påståendet. Bara några enstaka sekunder får Person C ett sms av Person A (alltså under tiden konversationen på msn pågår). Och det är här det avslöjas att Person A faktiskt har sagt detta, eftersom smset inte alls var tänkt till Person C, utan till Person B. Hahaha, veckans tabbe!

Fick föresten förfrågan om jag vill bli exponeringsansvarig, på jobbet idag. Och jag tackade självklart ja, känns jättekul. Får bara mer och mer ansvar, och jag älskar det! Trivs som fisken i vattnet. Dessutom har jag och Lotta en plan, här ska klättras!


Sov gott hörrni,
Love

Klant ems

Gick i godan ro med tidningen i handen när jag skulle ta en kliv i trappen, ner mot tunnelbanan, och vipps. Vem glider raklång ner flera trappsteg? Typ jag? Yes, 1-0 till mig. Och vet ni, jag hade inte ens bråttom! Då är man ett smeknamn och en svullen vad rikare - klant ems.




Hade en riktigt hektisk men bra dag på jobbet idag. Lotta var ute i butiken och hjälpte en kund, hon fick beröm för bra service, och sen sa hon "Jag brukar handla här. Det är du och hon den där mörka tjejen, Emelie heter hon, ni är så bra. Har aldrig fått sån bra service förut!". Sånt är kul. Sedan ville hon absolut ha numret till huvudkontoret, hon skulle minsann ringa och berätta vilka bra säljare vi var. Man tackar!

Love



Cocktailparty

Nu är jag näst intill klar med packandet, väntar på att mammi ska komma hem och umgås med mig sista stunden innan jag åker hem till Stockholm igen. Har haft en sjukt bra helg! I torsdags kväll umgicks jag med familjen, i fredags eftermiddag tog jag mitt pick och pack och åkte till Karlstad. Käkade middag med familjen Jansson-Arnesson i Skåre, och laddade för utgång med Vic, Soffan och Anna. Cocktailparty hos Jacob, födelsedagsfest - och vår present var grymt bra, haha! Tog en taxi hem till Vics bror, för att sedan bege oss till vårt givna Karlstadshak Ankan. Tipptopp kväll!

Lördagen spenderades först med Kristin. Vi åt middag och hade det trevligt, drack några glas vin och åkte sedan till Martin för att möta upp dom andra. Kvällen bjöd på ett nöjesbesök. Konstaterade att det var grymt längesen jag var där sist, kanske ett halvår sen? Om inte mer till och med.
Blev lite efterfest, och framåt halv 5, 5 var vi åter hos Kristin. Tack mina vänner för en trevlig kväll.

Igår vart det en kaffe på stan med Henrik innan jag åkte hem till Kristinehamn, där kvällen blev luuuugn. Umgicks med min kära familj och hade det mysigt. Idag ska jag som sagt åka hem, halv två. För en gångs skull blir det x2000, skönt!





Nu ska jag ta en sväng med min favoritpromenadkompis, Smilla.
Hoppas på att kunna fiska fram lite bilder från helgen sen också.
Love


Karlstad idag

- Utgång på ingång, såklart.

Ska snart bege mig till Karlstad för att möta upp girlsen, ikväll blir det party hos Jacob, födelsedagskalajs. Imorgon ska jag träffa Kristin, hoppas jag iallafall. Hann bara snacka med henne en snabbis innan jag skulle gå på tåget igår. Ska ta och slå henne en plingeling.

Ha en bra kväll om vi inte hörs.
Om inte annat, så ses vi i vimlet.

Hej!

Jobbdax

Nu är det snart dax att åka till jobbet. Sitter och försöker få i mig lite frukost, kaffe och vaniljyoghurt med skivad banan. Har lite svårt för frukost såhär tidigt på morgonen, men det är nödvändigt när man ska jobba. Idag blir det nog ingen discodans i vardagsrummet innan jobbet som det blev igår när Vic också var uppe. Tror inte grannarna uppskattar det klockan sju på morgonen, men man vet ju aldrig.



Slutar en timme tidigare än beräknat idag, så då hinner jag hem en snabbis innan jag ska med tåget till Kristinehamn. Det är skönt, för då slipper jag släpa på väskan till jobbet, så grymt mycket folk i pendeltrafiken den här tiden.

Ha en skön dag,
Godmorgon!

Ems is going to Varmland

Sjukt jobbig jobbdag, ska bli underbart att vara långledig nu. (fre, lör, sön, mån). Så imorgon efter jobbet åker jag hem till mammi och Värmland. Yey! Denna gång åker både jag och Vic hem, det är kul. Planerna ser väl ut som såhär hittills; Torsdag blir det hem till Kristinehamn, på fredag blir det Karlstad och Jacobs födelsedags partaj. Lördag misstänker jag att det blir utgång också, om jag känner mig och Vic rätt?! Söndagen blir lugn och skön hos mamma, och på måndag åker jag hem till Stockholm igen. Helt okej helg med andra ord. Kommer hinna med både mina vänner om familjen eftersom jag är hemma länge :)

Nu ska jag packa lite, börjar 8 imorgon så jag misstänker att jag inte kommer vara så sugen på att packa innan jobbet.
Take care,
Love



Ps.

Igår när jag och Victoria satt och sammanfattade våra dagar, ska hon berätta om en kund på hennes jobb.
Vic säger: Så sa hon "Gú va gött att.....", eller nee.. så sa hon inte, hon snackade ju Stockholmska.

Haha, vi konstaterade att många av våra inside historier helt enkelt gör sig bättre på värmländska.

Tjohej.

Inne i dimman

Anonym nr 1 säger: Dom här trosorna köpte jag i mellanstadiet, dom kan jag ju inte ha ikväll.
Anonym nr 2 säger: Haha, det där är väl dom snyggaste jag sett på dig hittills iallafall.
Jag säger: Du kan få låna ett par heta av mig om du vill.
Anonym nr 1 säger: Ah, det är nog lika bra, man vet ju aldrig.
Jag säger: Andra byrålådan.
Anonym nr 1 säger: Perfekt, fan vad sköna!



Lördagen hos oss var grymt trevligt. Snacka om helhjärtat av oss - Cine & Vic?
Mötte Cine först på stan, sjukt mycket folk. Köpte strumpbyxor, sedan mötte jag Jennie, vi åkte hem till mig och snackade, kul att se dig igen! Sen kom Vic, och vi alla gick till Ica och handlade mat. Jag lagade quornfärssås och pasta, det var gott. Sedan sattes det igång med partajandet. Johanna, och Cine ramlade in, Sebbe och hans kompis likaså. Vi hade helt klart en bra kväll här i Årstaberg. Åkte til till söder, Göta Källare stod på menyn. En liten besvikelse faktiskt, tur att förfesten vägde upp. Någon avlägsnade sig från järngänget. Haha! Så jäkla klockrent.




Igårvar det lite segt, mötte farmor och farfar på stan vid 15. Vi gick och käkade, satt och snackade i flera timmar. Tycker om mina farföräldrar, dom är guld värda. Blev femhundra spänn rikare, sa jag inte att dom var underbara? Var iallafall jättemysigt att få träffa dom igen, var längesen vi sågs sist.



Nu kommer Victoria hem snart, har lite att prata med henne om. Girltalk kan det aldrig bli för mycket av, eller?
Love


Förmiddags städning

Sitter här och slänger i mig lite lunch. Gick upp tidigt och pratade lite med Vic innan hon åkte till jobbet. Sedan satte jag igång med att städa. Dammsuga, skura golven, skura badkaret, badrummet osv. Har med andra ord städat hela förmiddagen. Men jag är sån, när jag börjar kan jag inte sluta. Måste helt enkelt göra det ordentligt på en gång. På gott och ont kanske. Fint blev det iallafall!

Nu ska jag strax bege mig till Liljeholmen för att inhandla diverse alkoholaltiga drycker, sedan hem och lämna av dom. Klockan tre rullar Jennie buss in i El Stockholmo, så då ska jag möte henne. Vi ska gå en sväng på stan tänkte vi. Ikväll blir det partaj @ our place. Känner mig grymt taggad faktiskt.


Ha en bra dag,
Love

Forfestdansarna is back




Idag har vi övat in ytterligare några moves till vårt forfestdansarnummer. Börjar bli riktigt grymma nu, kanske till och med kan bli en premiärvisning på förfesten at out place denna helg, who knows. Får se om vi känner oss manade!




Jennie kommer imorgon, ska bli kul att se tjejen. Ska även bli trevligt med en helhjärtad utgång, för det blir det.
Nu ska jag mysa under täcket, med ingen mindre än - John Blund.
Blev en kort rapport idag, så kan det vara,
Natti natti.

Hälsningar Lena C, högst upp

Ledigheten idag gör sig gott. Känner för att bara integöranågonting. Ska försöka få mig själv att inte gömma bort att gå till posten och skicka mitt paket, innehållande min lilla bronsfärgade Samsung U-600 som den senaste tiden varit helt lost. Hoppas att dom får ordning på den. Funderade häromdagen på om inte min fraktsedel till just det paketet borde ha kommit, när jag var påväg hem. Jag öppnar portdörren, och råkar slänga ett öga på anslagstavlan. "Fick det här brevet i min brevlåda och råkade öppna det, Vems är det? Hälsningar Lena C, högst upp". Då har puckona såklart glömt att skriva C/o blablabla på brevet. Ändå påpekade jag tre gånger att det var skitviktigt att det stod med, eftersom jag inte står på dörren, vilket i sin tur leder till att brevet inte kommer rätt. (Det vet jag eftersom dom fick skicka fraktsedlar tre gånger sist innan det kom fram, eftersom dom aldrig skrev C/o). Bra jobbat! Så nu ska jag ringa Samsungs kundtjänst igen och vara förbannad. Fan, tänk om jag inte får postavin sen när dom skickar tillbaka min lilla älskling. Idioter!



Nu ska jag laga mat, tjofräs!

Borttappad liten flicka

Sitter här och sneglar på Se upp för dårarna. Lite komiskt att det var en man som sa precis så när jag åkte till jobbet imorse. - Se upp för dårarna, dårarna stängs. Hade Vic varit med så hade han definitivt menat oss, men nu var hon inte det så jag antar att han menade dörrarna(?).

Igår tog jag hand om en liten flicka som tappat bort sin mamma i varuhuset. Hon fick följa med backstage på lagret, dricka lite vatten och äta banan medan jag ringde vakterna. Sedan fick hon stå bredvid mig och ta fram påsar till mig vid kassan när jag sålde skor. Efter en stund kom vakten, så han tog med henne och ledade efter mamman. Söt liten flicka det där, nästan så att man ville sno med henne hem. Hon kom till rätta iallafall, det var ju bra.




Love

Slut på semestern

Yeey, fick veta förut att vi får ha lägengeten tills vidare, då den inte ska säljas längre. Känns riktigt bra, slipper man känna jordens press över att hitta ny lägenhet. Det är med andra ord inte så himla brådskande. Heeeeeelt OK!

Är tillbaka hemma i Stockholm nu, kom imorse. Landade på centralen 09.15, åkte hem och dumpade grejerna och hade lite kvalitetstid med Vic framför tvn, utbytte endel intressanta meningar och sedan var det dax för mig att bege mig till jobbet. Har varit grymt skönt att hälsa på hemma i Värmlandet. Jag och mamsen har haft det riktigt mysigt.
Och onsdagens utgång var väl en klass för sig, haha. Jag och Kristin förfestade, sedan åkte vi, tillsammans med Soffan till Annas nya lya. Jennie kom förbi, vi gick in till stan och mötte Martina. Upptäckte till vår förfäran att det inte var någon nattklubb på Harrys (denna onsdag och förra var det stängt pga renovering). Menmen, vi gick till ankan för att göra ett försök, men det var inge bättre där. Folk försvann, och det var bara jag och Kristin kvar. Tog en öl med Micke och hans kompis Per (?). Sedan blev det hemgång, en konstig med jäkligt trevlig kväll. Men nu är min "minisemester" slut, och det vankas jobb hela helgen.



En kopp thé tack? Blev.
Love





Julklapps shopping

Jodå, nu är julklapps shoppingen på gång. Inhandlade den första igår, köpte två till idag. I år ska jag iallafall inte vara ute i sista sekund. Jag tycker iallafall att jag är ute i god tid, men när jag sa det till mamma insåg jag att det finns dom som snart köpt allt redan, haha! Shit.

Ska snart packa ihop mig själv och åka till Karlstad för att träffa Kristin, och och partaja lite. Känner mig riktigt taggad, känns som att det är lördag. Ska bli trevligt iallafall.


Förövrigt snackade jag med Samsungs kundtjänst förut, ska skicka in min telefon, igen. Felet nu är att det inte går att skriva sms, den startar bara om sig. Två ord hinner man få till, sen slocknar den. Annars fungerar den som den ska, kan ringa och greja med den, men inte skriva sms inte. Och det gör man ju aldrig?! Trött jag blir.




Tjipp och hoj, ha en bra dag!

Myströja



Gjorde ett försök att ta en bild på min
nya tröja med min gamla webcam.
Jotack, den blev suddig.
Tror att jag lämnar camen åt det förflutna faktiskt. 
Jaja, där är den iallafall, tycker att den är mysig :) 



Operation?

Home sweet home, - yes nu är jag hemma hos mamsen. Kom hem sent igår, eftersom jag åkte efter jobbet. Klev upp tidigt imorse och åkte till Karlstad för ett läkarbesök. Där blev det inte riktigt så goda nyheter som jag hoppats på. Det är kvar benflisor i gommen efter min käkoperation 05 som jag kommer behöva ta bort. Men eftersom jag tar Humira (sprutorna varannan vecka) kommer dom behöva sätta in extra medicin osv innan ingreppet. Eftersom Humira är grymt imunnedsättande finns riksken att den inte läker som det ska annars. Min käkkirurg skulle prata med min läkare på reumatologen för att se hur man löser detta på bästa sätt. Kanske kommer jag att behöva göra ett uppehåll i behandlingen, vi får se. Vore bra om jag slapp det. Hur som helst ska jag dit i slutet av november, då får vi se om han kan ta bort dom bara genom ett enklare ingrepp, går inte det kommer han att operera. Håller tummarna för att jag inte behöver det.

Efter besöket gick jag och mammi på stan en sväng. Hittade en jättemysig stickad tröja, ett par örhängen och en rosabandet reflex. Egentligen borde jag ta det lugnt med shoppingen, har redan handlat tillräckligt den här månaden, that's me. Imorgon blir det utgång i Karlstad, ska bli kul. Har inte haft en helhjärtad utgång på ett tag nu, jobbar ju varenda helg. Men nu är det bara en helg kvar, sen är jag ledig två på rad :) Första helgen kommer Jennie och hälsar på i Stockholm, och andra helgen (runt den 25:e) ska jag och Vic inta Karlstad igen. Yey!


Haha, hittade en gammal bild från en filminspelning på gymnasiet. Snyggve!






Verkar som att Soffan är ON vad gäller Harrys imorgon, inte helt fel.




MAMMA MIA

Idag blev det ännu lite kvällshäng med Cine, denna gången hemma hos henne. Åkte direkt dit efter jobbet. Vi käkade lite mat och kollade på :



- Himlans härlig film.
Har velat se den länge, men det har liksom inte blivit av. Man fick riktigt glada rysningar i kroppen.


Jobb imorgon också, kommer nog bli lite mindre påfrestande till skillnad från idag då vi bara var två. Hade blivit en miss i schemat, så vi var underbemannade. Det gick bra ändå, men det var knappt att man hann sitta ner en sekund. Skulle haft en timmes lunch, men det var ju bara att glömma. Gick inte att vara själv där ute, så det fick bli en snabb matrast.

Min kropp är trött, den vill vila. Och jag vill sova.
Godnatt

Jobbhelg

Nu har Cine precis pallrat sig hemåt. Vi har haft en heldag. Mötte henne efter jobbet, vi kilade på stan, sen åkte vi hem till mig och snackade lite. Gick till Ica och handlade lite inför kvällens matlagning. Blev pastasallad med grillad kyckling, avocado, minimajs och massa mera. Denna serverade vi oss själva tillsammans med hemmagjord vitlöksdressing och röd pesto. Riktigt gott, luktar dock inte riktigt lika gott ur munnen med tanke på vilket drag det var i den där såsen. Så kan det va. Trevlig kväll tillsammans med Cinisen iallafall.



Imorgon vankas det jobb, öppnar - och stänger. Yeah right. Samma sak på söndag. Enda positiva med helgjobb är pengarna, älskar OB! Iofs är det mycket drag på helgen, och det gillar jag.

Nu ska jag lägga mig,
godnatt.




Längtar efter Smillan. That´s my girl.

Nattliga tankar

I will never be your stepping stone,
take it all or leave me alone,
i will never be your stepping stone,
im standing upright on my own

Duffy - stepping stone




Nu har Victorious gått och lagt sig, sitter här själv med mina tankar. Nödvändiga tankar som ibland kan kännas obetydelsefulla. Eller som man iallafall kanske vill ska vara det. Ibland önskar jag att jag kunde lära mig att tänka mindre, eller möjligtvis kunna välja själv när jag ska flyga iväg i tankemolnet och inte. Det är svårt att sätta stopp på dom när dom börjar krypa sig på. Lätt att glömma bort dom väsentliga kapitlen och fokusera på fel saker. Skönt iofs att det i slutändan är en själv som på något sätt väljer vad man vill lägga energi på och inte. Om man vill, så kan man det. Jag vet iallafall, att jag ändå är vän med mig själv, och vet att jag i näst intill alla lägen väljer det som känns bäst för mig. Det är bara alla tankar där emellan som då och då försöker spela mig ett spratt, dom där tankarna som man inte riktigt styr över.

Pappa är bortlovad

Imorgon är jag ledig, då ska jag tillbringa dagen med cinefine. Vi ska tralla runt på stan, och sen ha matlagnings och myskväll hos mig. Vic åker till Gbg imorgon, så jag har lägenheten för mig själv hela helgen. Jobbar ju så jag kommer nog inte känna mig så ensam ändå!

Träffade pappa idag, han kom förbi mitt jobb innan han skulle på någon jobbgrej här i Stockholm, så jag tajmade in lunchen tills han kom. Det var trevligt, vi har inte sets på länge. Vi ses iofs aldrig ofta, men ändå. Pappa är ändå pappa.
Igår träffade jag också en person jag inte träffat på länge, Johanna. Vi åkte till söder och tog ett par öl efter att jag slutat jobbet. Riktigt kul att se henne, det får vi göra om snart igen. (!!)




Haha, fick förövrigt ett fint uttalande av Lotta förut när jag kom tillbaka från lunchen med papsen.

L: Shit, din pappa var ju skitsnygg. Är han singel?
E: Haha what, nej han är gift.
L: AH, det där är min stil alltså.. Såg du att jag blev generad?
E: Du får honom, det är lugnt.



Nu ska Vic kolla lite tågtider.
Love



RSS 2.0