Emsanpemsaan

Many days in one

Vart ska man egentligen börja när man haft ett sådant här långt blogguppehåll?

Julafton hos mammi i Kristinehamn, alltid lika mysigt. Fick massa fina presenter. Parfymer, en knallrosa resväska som man kan dra åt alla håll (sjukt bra), pengar som kommer gå till en laptop, en skinnväska, biopresentkort m.m. Dessutom åt vi världens godaste julbord. Min mamma är en stjärna på julbord! På kvällen skulle jag och elapela ta en hälsosam julaftonspromenix, men icke. Blev en biltur istället. Trevligt!

Juldagen bjöd på en fördrink hos Jonte, förfest hos Martina. Sjukt kul att träffa alla. Och vilken kväll sen? Först nöjes, sen fick jag och Vic för oss att gå till ankan, och det gjorde vi. Resten tar vi med oss i graven. Haha nejdå, men det var en grymt rolig kväll.

Annandagen spenderades med la family. Sedan åktes det hem, och jag tror både jag och Vickeluringen mådde som vi förtjänade, men det var det värt.



Igår jobbade jag med Jenny, kul att se henne igen, eftersom hon numera bor i Kalmar. Efter jobbet åkte vi till Isabella och fixade naglarna, blev jättefint. Och idag har jag haft en hektisk dag på jobbet. Jag och Bea konstaterade i telen förut att det finns idiotsystem och idioter till allt. By the way, I love my job.



Imorgon kommer vår första nyårgäst - ingen mindre än Soffipropp. På nyårsafton ramlar det in fler, och det kommer bli glimrande. :) Nu blir det sängen för emseliemsan.
Sov gott!

God Jul

Home sweet home. Inget ont om Stockholm, men jul.. det ska firas hos mamsen i Kristinehamn, snacka om mysfaktor på hög nivå. Åkte hem igår efter jobbet, av en slump hörde jag någon som ropade "Emelie, Emelieeee" på centralen, jag vände mig om och där satt Ellen. Hon skulle åka med samma tåg som mig, så jag fick sälsis hela tågresan, trevligt. Hade faktiskt inte sett henne på grymt länge. Vi har haft mycket kul ihop, hon och jag.


Ska locka håret på Moa nu, men ha en riktgit GOD JUL!
Och ela, vi sammanstrålar på en promenix sen va? ;)


Kärlek till er alla ,
ems

Komma-i-form-knep

Har precis knäppt en öl (otroligt grabbigt det lät?), och snart kommer Vickan hem. Ska välkomna henne med allas vår Geo Da Silva - I´ll do you like a truck (CAR? hah). Man får ju ha sina knep för att få en hårt arbetande kvinna att komma i form inför kvällens utgång. Iofs har jag aldrig behövt ta till några överdrivna knep för att få Vic på min bana, men ändå! Hon är lättskött den där damen.
Vad som står på menyn än ännu inte helt givet. Kan bli debban, kan bli nåt annat?


Nu gör vi natten!
Love

Dansomaner som vi är

Snart kommer Vic hem, och då ska vi dansa i vardagsrummet - det ni. Det är en lugn hemmakväll ikväll, för imorgon öppnar jag. Jobbar bara till 16, så det är skönt. Sugen på utgång faktiskt. Kan nog bli imorgon!


Blev en kort uppdate nu,
Hörs imorgon istället.
Love

Harrys by night

Tog mig en snabbtur till Kristinehamn/Karlstad i tisdagskväll, egentligen främst för ett läkarbesök, men visst hann man få in lite kvalitetstid med familjen och Kristy också. Och vad passade sig inte bättre än ett givet Harrys besök sådär på onsdagsnatten? Riktigt jäkla rolig kväll. En onsdag på harrys, med min vapenbedragare Kristy vid min sida kan helt enkelt inte slå fel.


Imorgon vankas jobb, likaså lördag. Men på söndag är jag ledig (min enda lediga söndag denna månad). Ska bli så skönt så. Måste dock köpa lite julklappar, har inte alla klara om man säger så (!).



Bjuder på lite bilder såhär på kvällskvisten (dock inte från igår). Puss och godnatt mina vänner!


 

 
 


 


Teknikens under, Vic & Ems

Vårt internet har varit på is ett tag, därför dålig uppdatering. Och vet ni? Jordens simplaste grej som har gjort att vårt internet inte fungerat, och det handlar inte om obetalda räkningar. Kan dock inte avslöja den riktiga andledningen, för då framställer jag mig själv och min kära sambo Vic som jordens mest oteckniska männsikor, och det är vi ju inte? eller?

Hur som helst, igår var min gulliga lillasyster Moa på besök i storstaden. Hon praoade hos mig, sött va? Vi hade det trevligt, och jag gjorde mitt bästa för att ge henne braiga uppdrag. Även min älskade mor var här. Efter en praodag, (och nej, mamma praoade inte hos mig, utan hon shoppade loss i Stockholms största inneköpcentrum, dvs Skärholmen) så väntade en överraskning. IDOL FINALEN 2008 i globen. Riktigt skön stäming, och trevligt med lite kvalitetstid med mina nära.


Idag har jag jobbat, hysteriskt mycket folk ute och handlade idag faktiskt. Sen blev det hem och byta om, direkt hem till Cathrine. Drack lite vin och hade det trevligt, men när dom skulle ut åkte jag hem. Kände att det var bäst så men tanke på att jag öppnar, och stänger imorgon.



Avslutningsvis, ett litet utlåtande från min sambo.

Vic säger: Jag är så himla uppspelt.
(jag försöker svara, men blir avbruten direkt)
Vic säger: Och så ligger du där i soffan och skämtar.. vad ska jag göra liksom?


Love you honey!





Imorgon kommer farmor och farfar och hälsar på också. På måndag ska vi på Elvis forever, och kolla på vår släkting. Vic ska med, kommer bli myyyys!






Emsan säger;
GODNATT.

Julfest med jobbet

Man ramlade innanför tröskeln vid sisådär fem imorse efter julfesten med jobbet. Snacka om lyckad kväll. Först jobbade jag till halv sju, sedan var det raka vägen till Hornstull för att möta upp Bea och Niklas. Väl på plats hade Scorett abonerat hela restaurangen. Blev thaibuffé, skönt att slippa julmaten tycker jag! Fick först en liten välkomstdrink och en julklapp. Sedan blev det mat och dryck. Framåt tio började endel folk röra sig hemmåt, men vi var ganska många som skulle ut så vi satt kvar och tog några glas till. Hamnade på Patricia, där det dansades konstant hela tiden. Rednex (haha) var där och uppträdde också. Sjukt rolig kväll måste jag säga. :)


Ikväll lutar det åt bio med Lottis, vet dock inte vilken film, men det visar sig.
Och på fredag kommer mamma & Moa eftersom lill tjejen ska praoa hos mig en dag. På kvällen har jag och mamma en liten överraskning åt Moa, hon kommer bli så nöjd! Men nu ska jag dyka in i duschen (nej, jag har inte kommit så långt än).
Ha en bra dag, Love

Shoppingdag á la IKEA

Hade tidslossningen imorse, så jag var på jobbet vid 8 och tog emot massa varor, packade upp och levererade in allt. Sedan öppnade jag och sålde lite till 12, sen kom Lotta och hämtade upp mig, så åkte vi till IKEA, vid kungens kurva, nära och bra från jobbet. Skulle ju egentligen varit ledig hela dagen, men Bea skulle på möte så jag kom in och fixade varorna och öppningen bara. Vi sprang runt som yra höns på IKEA. Fick med mig massa kraffs hem såklart. Matlådor, ljus, galjar, gardiner, handdukar och massa annat. Sen åkte vi till Skäris och slängde in grejerna på jobbet, och tog en fika.

Nu har jag precis kommit hem, ska laga lite mat tänkte jag.
Ikväll blir det en lugn hemmakväll med Vic. Tror Jonas kommer en sväng också!

Föresten så är det nog flytt på ingång. Vic ska ju testa livet i Oslo, så då flyttar jag förmodligen ihop med Lotta. Om jag inte hittar något annat. Men boende i Stockholm är inte det lättaste att få tag i. Och den trean Lotta fått tag på verkar rätt shysst, blir rätt långt till jobbet bara, det är ju inte alls samma läge som jag har nu. Fast vad gör man? Åtta tusen i månaden blir för mycket för mig själv.



Nej ni, ska leka till det med grytorna.
Love

Onsdagspromenad toppat med el öl, eller två

Tog en snabbtur på stan med Vic. Köpte varm choklad och lussebulle. Egentligen är jag inte alls förtjust i något som har med saffran att göra, men Victorious anklagade mig för att vara konservativ om jag inte skulle testa en. (egentligen ville hon helt enkelt inte äta en själv.) Och det är jag ju inte, så jag fick ju trycka i mig en sådan där trots allt, haha! Högstadietjejerna ute och går?

Sen ringde Sebb, vi mötte honom vid Sergel, tog en promenad förbi slottet (mamma?), genom gamla stan, och till söder där vi insåg att vi nog minsann var värda en öl efter den turen. Vi är ju inte dom som är dom, så vi slog oss ner på ett ölhak och tog en öl, eller två. En riktig mysdag helt enkelt! Imorgon har jag tidslossning på jobbet klockan 8, så nu blir det säängen!



Love



Årets första julbord

I'm a bad person, I know. Sjukt dålig är jag på att uppdatera, men så är det. Helgen hemma var iallafall fin. Skulle åkt hem till Kristinehamn i fredags, men precis utanför stan bestämde jag mig för att hänga med till Karlstad istället. Klockan hade då hunnit bli ca 20.00, så jag åkte bara hem till Vics mor och lämnade resväskan, sedan raka vägen hem till Jonte på förfest. Det var en trevlig, relativt lugn kväll ändå. När vi kom in till stan för att kliva in på krogen möttes vi av megalånga köer överallt, så vi gick till 9an och tog en öl istället. Fick inte dansa av oss något, men det var trevligt ändå förstås.



Lördagen bjöd på en lunch på stan med Vic, strosade runt lite och åkte sedan hem till mammi och Fanny. Perra och Moa var på tävling, och mamma skulle jobba. Så det blev myskväll med lilla syster Fanny. Vi kollade på Sjärnor på is och åt popcorn. Missade dock Annas inflyttningsfest, men när lillsyrran skulle fått sitta ensam alt. varit med mamma på jobbet hela kvällen, valde jag att umgås med henne. Dessutom skulle vi på julbord på söndagen vid ett, i Henickehammar (eller hur det stavas?). Det var förövrigt mycket mysigt det med! Riktigt mysigt. Detta var årets första julbord, och förmodligen näst sista. Julbord i all ära, men det räcker med ett innan, och ett på julafton. Fast mammas är iofs grymt bra. Svenskt med italienska influenser. Det ni!





Love

RSS 2.0