Emsanpemsaan

Vardag igen

Pimplar thé och myser med filt i soffan. Nu börjar även jag känna av att jag har en hals! Verkar som att alla är mer eller mindre halvkrassliga. Hoppas jag klarar mig undan.

Så har man jobbat nästan en hel vecka nu efter semestern, känns bra ändå. Jag gillar att jobba, även om det är skönt med lite ledighet emellanåt. Nu är det dessutom bara ett år kvar till nästa semester. Måste planera in något roligt på vägen. Det är ju så trevligt med något att se fram emot.

Idag spenderade jag timmarna mellan 11 och 20.30 på jobbet. På dagen var det hyfsat tempo, hela tiden saker att göra, men ändå så att man hann hjälpa mer eller mindre alla som ville ha hjälp. Däremot på kvällen när jag var själv small det till. Vart kom allt folk ifrån? Tiden bara spraaang iväg. Övervägde att snurra runt lite på Soli ikväll med girlsen, men tog mitt förnuft till fånga och hoppade. Istället blir det sängen snart!


Dröm sött,
love ems

Spontant är bäst

Imorgon börjar verkligheten igen, ingen mera semester. Nu känns det verkligen att sommaren lider mot sitt slut, men jag har iallafall haft en sjukt rolig sommar! Känns ändå rätt skönt att få rutiner på saker och ting igen nu.


Tog mig föresten en spontantripp till Kristinehamn i onsdags morse. Skulle gå och lägga mig natten till onsdag när jag fick ett ryck och gick in på tradera, 3 min kvar på budgivningen och jag ramlade över en biljett till x:et klockan 06.15, för 1 kr. Så klockan 9 var jag hos mamsen och knackade på dörren. Hon blev glad, ni skulle sett hennes min, haha! Hade några mysiga dagar med familjen. Men i fredagskväll anlände jag till Stockholm igen. Åkte hem och fixade till mig lite, jag och Emelie skulle gå ut och ta en öl bara. Klockan 00 intog vi Blue Moon, och klockan 01 hade det börjat spåra. Kan vara en av sommarens galnaste kvällar faktiskt! När vi lämnade stället var det redan tömt, och vi gick vidare till Spy bar. Haha lyckades till och med få min tv monterad kl 06, heeeeelt okej! ;)


Igår tog vi nya tag. Snackade med Emelie i telefonen,

Ems säger: Är du sugen på utgång eller?
Emelie säger: Njaaa, sugen o sugen.
Ems säger: Men man blir ju.
Emelie säger: Det var så jag tänkte också. Vi kör!

f12 stod på menyn igår, jag gillar det stället. Och igår var det en sjukt bra dj - vilket resulterade i väääldigt mycket folk såklart. En riktigt bra kväll även igår.


Idag blir det lugnt, ska snart åka till stan och ta en kaffe med Sebb. Ha en bra söndagskväll.
Love ems

Att vara eller inte vara, ensam?

Skulle vilja ha lite sälskap..  Har haft mycket folk runt omkring senaste tiden, att det nu börjar kännas ensamt att på kvällarna resonera med sig själv i huvudet. Jag älskar att bo själv i den bemärkelsen att jag faktiskt gör precis som jag själv vill, men ibland är det trots allt trevligt att ha någon att behöva ta hänsyn till. Någon som ringer och frågar när man kommer hem, någon att ringa och fråga när den kommer hem. Denna den kan likväl vara en god vän som motsatt kön. Ibland är det helt enkelt så att man saknar att ha en sambo. Samtidigt som jag många gånger kan komma hem och inse att fan vad skönt att det inte snart klampar in en till. Man blir visst aldrig helt nöjd? :)



Igår vart det utgång. Jag och Sophie drog till Nathes jobb och tog en öl medans hon stängde. Sedan tog vi oss ett besök på Utec innan vi åkte vidare till f12 där det var fullt ös. Blev inte så tidig hemgång som jag hade tänkt mig, vilket i sin tur innebar att det var rätt jobbigt att gå upp 8 imorse, för att dom skulle komma och besikta lägenheten. Yey! Som man bäddar får man ligga. Efter att dom varit här kom det en kille som skulle byta blandaren i min dusch, äntligen får man duscha i normal temperatur, och slippa brännskador. Följande timmarna denna dag blev otroligt lugna, papsen är här på jobb så han kikade förbi på lite kaffe och kvällsmat.

Tror faktiskt att jag ska ta sängen nu, gå upp i tid och ringa reumatologen bland annat. Mina provtagningspapper har fått vingar och flugit sin kos, fattar inte hur dom bara kan försvinna. Hur som helst måste jag få nya, och jag måste få det snart.

Sov gott,
love ems


PS. Jag vill ha en detaljerad uppdate imorgon av en viss person. ;) DS.
 

All in?

Blir inte så mycket uppdates om Paris just nu, visar er lite bilder senare! :) Hade iallafall en otroligt fin vecka i Paris. Lite galenskaper här och var, brukar bli så när Vic och jag är i farten. Sjukt kul att få se hur Mallan har det också! Vår egna lilla guide, perfekt! Tack för världens bästa semestervecka mina honungspuffar!

I helgen var det också festligheter. Vic o jag kom hem runt 21.30, bytte om och klev påt igen. Cine kom förbi och vi slutade på Berns. På lördagen kom det lite tjejer hem till mig, vi drack rosé, käkade grönsaker med dipp och hade det mysigt. Vi gick till f12, och sedan drog majoriteten av sälskapet till White. Jag o Vic hamnade någon helt annanstans. Snacka om att vi tappade det. Haha!




Mötte upp Katta på stan förut, tog en fika. Var längesen vi sågs så det var himlans mysigt. Sedan drog hon hem och jag mötte upp Sophie, Jessica o Natha. Vi strosade runt på stan, kom hem en tröja o en sjal rikare. Nu har jag städat och fixat hemma. Ska byta om och fixa till mig, sen bär det av till Nathas jobb för en drink, sen f12. Hade tänkt ta det lite halvlugnt ikväll, men sen hörde jag nåt om All in. Kan bli en trevlig kväll!

Love/ems



Back to Stockholm

Snart är det dax att ja oss till flygbussen, vill inte åka hem! Den här veckan har gått otroligt fort.. Kommer sakna Paris och Malin. Vi har haft en fantastisk vistelse här! Nu ska jag packa det sista innan det är dax att sticka. Ger er mer uppdates när jag är hemma igen.

Hejdå Paris, Hej Stockholm!

ems in Paris

HELLO PAAARIS!

Jag och Vic befinner oss hos Mallan i Paris, och vi har det fantastiskt! Älskar Paris. Malin jobbar idag, så jag och Vic har varit och picknickat vid Eifel tornet bland annat. Igår var vi i Les Halles och shoppade. Otroligt stor galleria! Märkte vi speciellt när vi yrade runt och letade efter utgången. Slutade med att vi fick fråga en vakt om hur man kom ut.. Då visade det sig att vi enbart befunnit oss på nedersta planet, nere vid Metron. Haha!


Nu ska vi dricka lite rosé. sen möta upp Mallan, dra till Anna och käka middag. Sen blir det Paris by night, brukar bli så.

Ha det gott mina vänner, kanske blir någon mer uppdate, annars ses vi till helgen när vi kommer och gör Stockholm osäkert igen! Puss på er.

Lady Gaga o nytthemshopping.

Varit på ikea hela dagen idag, shit vilken tid det tog. Jag och mamma höll på att bryta ihop i skrattanfall efter ett tag när allt strulade. Haha, men vi fick med oss det mesta! Bara ett soffbord och några andra smågrejer som inte fanns. Annars har jag inhadlat ett helt nytt hem. Imorgon körs det hit, mellan 9 o 13, så det blir till att fixa och trixa hela dagen imorgon. Tur att min älskade familj är här och ställer upp. Otroligt tacksam för all hjälp! Ni är bäst helt enkelt.

Igår var hela familjen på Grönan och kollade på Lady Gaga. Visst, hon bjuder på show men hon sjunger inte speciellt bra alltså. Det var playback såklart, men dom få meningarna hon faktiskt sjöng var inte helt tonsäkra. Men det var kul att se henne iallafall. Dock fick vi gå därifrån och ställa oss jättelångt bort efter en stund eftersom Moa och Fanny (och vi också visserligen) höll på att bli nedtrampade. Tydligen publikrekord igår, över 20 000!




Några bilder från i torsdags;





Nu ska jag lägga mig, sov gott.
Love
/ ems

Familjen Carlsson - äventyrar i Stockholm

Då har man varit dålig på att uppdatera igen då, har helt enkelt annat för mig.
I torsdags satt Cine och jag hemma hos mig och festade till det lite, sedan till söder och 54. Bra kväll med myyycket dans. Avslutade kvällen med att ligga skavfötters i min soffa, haha. På fredagen åkte jag till Hökis för att städa det sista i min gama lägenhet. Sedan till stan en sväng. Hem och bytte om, drog till Karlaplan där Annica, Nicke, Kiko, Fille o Erik redan var på gång. Vi beställde take away mat och drack drinkar. Calle o några tjejkompisar till Annica kom förbi också. Trevlig förfest som slutade på Sture Companiet.

Ikväll har det varit en lugn kväll, käkade middag hos Cine, hängde lite och sen hem och fixade endel här hemma. Imorgon, eller idag blir det ju, kommer min underbara familj till Stockholm. Dom ska hjälpa mig att komma iordning och hämta möbler. Det är ju för tillfället soffan och jag, ska köpa allt nu. Skönt att få sina egna saker. Ända sedan jag fyttade till Stockholm har jag hyrt möblerat, på gott och ont. Var jättebra i början eftersom jag inte visste hur länge jag skulle bli kvar, men nu när jag vet att jag kommer stanna känns det viktigt att ha sina egna grejer.

Imorgon kväll ska vi till Grönan och kolla på Lady Gaga också, kan bli mycket trevligt! Hela familjen Carlsson i storstan, hela veckan, i love it.


Nu ska jag sova,
nattinatti!

RSS 2.0