Emsanpemsaan

Falun - Here I come

Gick upp tidigt imorse, drog till Fridhemsplan och besökte Vårdcentralen för att ta prover. Åkte till jobbet och käkade frulle med Lina innan vi öppnade upp butiken åt Stockholmarna och turisterna. Fint väder var det också, hade velat sitta i solen och dricka kaffe och snacka skit, men icke.

Imorgon står monsterleveransen på menyn klockan 8. Kommer bli en tuff förmiddag med alla varor men det blir grejt! Efter jobbet sticker jag på miniweekend till Falun. Ska bli sjukt kul att träffa Bea igen, saknar henne! Blir där tors-sön. På lördag ska jag gästspela på Scorett i Borlänge också! Ser verkligen fram emot en helg i Dalarna :) Upp till bevis om Falun är nåt att ha ;)



Nu ska jag packa ihop det sista, sen sängen!
Sov gott, puss&kram


Sweet twenty two

Idag var det en bra dag. Inledde stadigt med ett pass på gymet klockan 7 imorse, sen jobb hela dagen. Mötte upp Vic för att gå till Wasa Vaccin och ta den andra sprutan mot svininfluensan. Lyckades till och med få Vic att ta den. Haha, hon var dyngnöjd efteråt men innan var hon inte lika kaxig. Victoria 4 år var dock inte riktigt lika nöjd över att hon inte fick figurer på plåstret. Man kan inte få allt gumman ;) Efteråt blev det en tur på stan innan vi slog oss ner på John Chris för en kaffe. Sen tog vi en kvällspromenix innan vi skiljdes åt.


I lördags hade jag födelsedagsmiddag och fest hemma hos mig med världens bästa tjejer! Mina kära vänner och kollegor hade gjort ett jättefint kort där dom hade målat mig i paint och skrivit ihop en liten dikt;

Fick jättemycket fina presenter. Två korta jackor, mascara, hårprodukter, ett frisörbesök, skumpa, vin, en gurkkaktus med massa godis som Ellen hade gjort, ett sexpack Corona med lime (alla flaskor fint inslagna),






Var en sjukt lyckad kväll, tack mina pärlor!
(Kameran som har tagit korten fick jag av min kära mor och Perra i för tidigt födelsedagspresent, tack!)


Nu blir det sängen,
natti natti.

Em is back on track

Haft problem med mitt internet i två veckor nu, eller snarare det har inte fungerat alls. Bredbandsbolgets idiotkillar på kundtjänst har inte direkt gjort sitt yttersta för att jag ska få ett nytt modem heller. Efter x antal samtal fick jag idag sms om att det nya kommit till Seven, och vad hände då? Jo mitt gamla letade sig ur graven och vaknade till liv igen, helt sjukt, jag fattar ingenting. Yeye, jag har internet igen iallafall, det tackar vi för!


Har haft en sjukt bra tid, trots internetbrist. Håvat in en och annan spårarpeng på diverse olika sätt dessutom ;)

 

 

Nu ska jag försöka sova, imorgon är det jobb på schemat, sen middag och förfest hos mig! Synd att inte Damon kan vara med men han åker ju till London imorgon, sen Karibien i 3 veckor den busen. Kommer sakna dig!

 

Sleep tight! love


Shopping is calling

För en gångs skull är både jag och Frida lediga samtidigt - idag. Vi tänkte dra till Nacka Forum faktiskt, har aldrig varit där så vi får se om det är något att hänga i granen. Nu är det jeansjakt som gäller!


Hörs sen,
puss o kram

RSS 2.0