Emsanpemsaan

Avsugningsplikt?

Mina två lediga dagar börjar lida mot sitt slut nu. Sitter och slappar framför tvn, Svenska Hollywoodfruar. Haha snacka om att somliga har tappat det. Jag tycker att Anna Ankas uttalande var charmigt. "Vill din man ha en avsugning varje morgon direkt när han vaknar är det din plikt som fru att ge honom det". Det kallar jag kärlek!



I lördags jobbade jag, hektiskt men alltid lika trevligt att jobba med mina söta tjejor. Sedan hem en snabbis och fixade till mig lite, åkte till Soff och käkade middag med girlsen. Drog till Östermalm på förfest Emelies killkompisar Perh och EP. Hamnade på Grodan, Grodan Sergel och Utecompagniet. Sjukt mycket folk ute, för mycket folk till och med. Var i vilket fall en trevlig kväll. Vaknade på söndagen med ett huvud tungt som en stenbumling. Stäckte mig efter vattenglaset, kollade på klockan och tänkte "yes, klockan är bara 9, då kan jag sova ett tag till". Vaknade till två timmar senare, gjorde mig iordning och mötte upp Soff, Emelie & Nathe för en brunch. Tog en promenad till city och mötte upp killarna från gårdagen, tog en promenix till deras kontor på Karlaplan för att hämta upp en mobil till Emelie. Lite mera promenad innan vi slog oss ner på en uteservering för en latte. Drog oss hem till Soff, käkade thai och kollade på tv.
Idag har det också varit en lugn dag tillsammans med mina fina vänner.




Nu ska jag strax ta sängen,
sov gott. love

Dansa med mig, i vardagsrummet?

Phu, löningsfredag så säg. Vilket tryck det har varit på jobbet idag, hur kul som hellst. Folk insåg visst just idag att skor är underbart! Och det tackar vi såklart för. Jag tycker också att skor är underbart, håvade in tre par förra månaden, tippar på att det kan bli några till denna.

Igår hade jag myskväll med Ellen. Hon klippte och färgade mitt hår, det blev jättefint tyckte jag. Ellen är världens sötaste, och det gör absolut inget att hon är frisör, haha. Thanks babe! Sen kollade vi lite på tv, lagade tacos och hade det mys. Hennes Micke är bortrest på jobb så jag agerade sovsälskap eftersom hon är så mörkrädd ;) Ska möta upp Annica en sväng strax, och sen ska jag packa ihop mig och dra till Ellen igen. Blir en lugn fredagskväll, men imorgon kör vi!


Ha en bra kväll,





Vic, ska vi dansa?
JAG SAKNAR DIG!





Frukost i solskenet

Gick upp vid halv 9, slängde på mig lite kläder och tog en morgonpromenix till Nathe. Visserligen en väldigt kort morgonpromenix med tanke på att hon bor vid Odenplan, dvs ett stenkast från mig. Men ändå, promenad som promenad eller? Fick upp en sömnig Nathe ur sängen, och så gick vi ner till ett italienskt fik och drack latte och åt frukost i solen. En bra start på dagen! Nu ska jag stryka en tröja, sen bär det av till jobbet.

Ha en bra dag!
Puss & Kram

Idol nästa

Det har varit en effektiv dag på jobbet idag. Jag och Sanna har exponerat om större delen av butiken, verkligen behövligt. Känns skönt när allt bara flyter på. Alltid kul att exponera när man är två, man får oftast mer inspiration då också. Nu är det bara lite kvar, det fixar vi imorgon.


Ellen fyller år idag, så jag ringde henne imorse och sjöng en trudelutt.

Ellen säger: Oh, det var inte dåligt, tack.
Ems säger: Nääe, fint va?
Ellen säger: Du och Micke skulle kunna bilda en kör.
Ems säger: Sjöng han också den sången?
Ellen säger: Näe, men han sjunger också... braa.

Haha, undrar vad hon menade? Jag kanske borde sökt till idol.





Borde inte lyssna på sådan här musik nu, jag ska ju sova. Nu vill jag bara uuuut!




Årets sista kräftskiva

Dagarna bara springer iväg. Nu är det hux flux måndag igen, vilket innebär ny vecka, nya möjligheter, nya aktiviteter. Idag är jag ledig, det är jag värd också efter en jobbhelg. Kom hem för en stund sen efter en lunch med Emelie. Gick ner till tvättstugan och ramlade över en tid klockan 16, så där var min eftermiddag uppbokad. Behövligt iofs, men inte så roande.


I fredags unnade jag mig själv att sluta lite tidigare. Åkte hem till Annica, sedan drog vi in till stan och gick på biopremiären av Flickan som lekte med elden. Tyckte nog att den första filmen var bättre, men den är helt klart sevärd. Sen jobbade jag hela lördagen, åkte direkt hem till Nathe där hon, Emelie och Anna väntade. Bytte om fixade till mig lite innan taxin kom för att köra oss till Djurgården/Sturegården, där det stod kräftor på menyn. Först var det lite förmingel med välkomstdrinkar, och sedan blev det kräftor i massor. Sjukt gott! Årets första, och sista kräftskiva. Allt var mysigt uppdukat ute på terassen med värmelampor, hattar färgglada lampor och allt som hör till. Runt 12 kom det bussar som hämtade hela sällskapet, runt 80 personer, och körde oss till Grodan där festen fortsatte. Mitt sällskap ville vidare till Collage, men då tackade jag och Soff för oss och åkte hem. Jag skulle trots allt jobba på söndagen. Nathe, Emelie, Soff, Anna & Andreas - tack för en trevlig kväll.



Nu är det nog dax för mig att plocka ihop tvätten,
hörs sen!

Ja må hon leva, ja må hon leeeeeva..

Inleder med att säga grattis till min söta Sara som fyller 23 år idag! :) Grattis grattis grattis!


Sitter här i soffan och överväger att ta sängen, har visserligen sovmorgon imorgon men sömn är underskattat. Tänkte ge bloggen en snabb uppdate innan det är dax. Varit ledig idag, enda dagen denna vecka. Mötte upp Cine på söder, tog en promenix in till stan. Åkte hem till henne, gick och solade, lagade middag och snackade. Åkte hem och hade idolkväll med Annica. Imorgon ska vi gå på bio, Flickan som lekte med elden. Hoppas att den är bra! Män som hatar kvinnor var faktiskt över förväntan. Dock tyckte jag att det var tråkigt att dom plockat bort delen om Millenium, tidningen. Den är trots allt en stor del i boken. Men men, dom kan såklart inte få med allt. Den får högt betyg för att vara svensk film iallafall.


Veckan har innefattat jobb. I tisdags blev det afterwork med Damon, Helena och Carro. Haha skräll att det slutar med att det är vi som är på? En mycket trevlig kväll med mycket skratt, och billig öl. Jag älskar söder för att det finns så mycket bra och billiga ölhak. Jag älskar iofs söder för mycket annat också! Det är mysigt helt enkelt.



Imorgon blir det som sagt först jobb till 20.30, sen bio med Annica. Skulle gått på invigningen av Grodan vid Sergel men jag passar på den. Börjar trots allt 09 på lördag, och ska dessutom direkt från jobbet till kräftskivan. SKa åka ut till Sturegård för middag först, sen till Grodan på sture för vidare fest. Tror att det kommer bli en grymt trevlig tillställning. Dock kommer nog söndagens jobbpass inte bli riktigt lika roligt. Tur att jag är ledig på måndag så att jag kan köra lite rehab då istället!



Nu räcker det för ikväll tror jag.
Sov gott, over and out!

Full fart framåååt

Sådär ja, då är ännu en jobbvecka avklarad, och jag är ledig i helgen. Ska iofs in en sväng till butiken i Kista och hjälpa till och stänga söndag kväll, men det räknas inte. Imorgon ska jag träffa mina kära morföräldrar. Längesen jag såg dom, så det ska bli otroligt mysigt. Eftersom mormor och morfar är lite utav morgonmänniskor blir det att till att kliva upp med tuppen imorgon. Men det gör inget, för det är det värt. Carpe diem som man brukar säga.


Kom ganska så precis hem efter en mysig middag på Vapiano med Soff och Emelie. Sådär lagom ansträngande en dag som denna. Känner att jag ligger lite efter med sömn, så det blev en lugn kväll ikväll. Känns som att det går i ett hela tiden. Man tänker att "Efter jobbet blir det lugnt hemma i soffan, sova tidigt och vara utvilad", men så piper det till i mobilen och man är på språng någonstans. Fast vadå, jag älskar socialt umgänge.

I tisdags drog jag direkt till Soff efter jobbet. Käkade lite, sedan drog jag Nathe, Soff och Anna till Ballbreaker och bowlade. Behöver jag nämna att jag vann? Näe, det förstod ni nog ;) Blev en snabbvisit på Berns och sedan hem, lagom lugn och mycket mysig kväll.




På onsdagen kom Annica hem till mig. Vi bakade scones och kollade på Idol. Kan inte minnas när jag bakade scones senast? Hemkunskapen i högstadiet? Tycker iallafall att det är trevligt att hon har lämnat Karlstad och kommit till Stockholm. Ser fram emot hösthäng! Hade sedan en sjukt tempofylld kväll på jobbet på torsdagen som jag rundade av med en söderrunda tillsammans med Sara. Hyfsat lugn, men ändå såpass att det tog emot att gå upp imorse klockan 06.30 om man säger så.



Haha, fick föresten ett mission av mamsen igår. Hon vill att jag skriver en lista där jag förklarar vilka alla mina vänner är. "Nu är det sådär som när du började gymnasiet igen.. jag vet inte vem någon du snackar om är. Skulle vara bra med en lista så att jag kan ha lite koll". Söta lilla mamma. You're my sunshine in the rain. Du vet väl att jag älskar dig mest av allt på hela jorden?



Nu ska jag umgås med någon som jag längtat efter - sängen!
love

Mat, rosé och vänner är lika med en väldigt bra kombination

Varit ledig idag efter att jag sprungit mig svettig på jobbet hela helgen. Middagen med Jojjsan i lördags var hur trevlig som helst, hade massa otroligt viktiga samtalsämnen att plöja igenom såklart. Lite mat, rosé och en god vän kommer man långt med, inte sant?

Idag har jag tillbringat min lediga tid med Cine. Drog till solarieöarna och brände på fläsket lite, färgade mitt hår samt ögonbryn lite mörkare och tvättade (inte jag men hon). Sen drog jag hem och mötte upp Soff som satt utanför min port och tryckte, haha. Jag hade visst missbedömt tiden där lite så hon hann fram innan mig. Lagade lite mat och bänkade oss framför tv. Lagomt ansträngande skulle jag säga.


Nu blir det sängen - imorgon blir det jobb.
Sov gott,
love

Middag på ingång

Ska strax gå och möta Johanna. Vi ska äta middag och ta ett glas vin hos mig. Ett vare ja, ingen utgång idag inte. Jobbar öppning-stängning imorgon som vanligt när jag har min jobbhelg. I onsdags däremot var det party, himlans mycket party också. Det dansandes på soffor och sjöngs till gamla godingar. Nathie var kocken för kvällen och fixade middag först hos Sophie innan vi drog vidare. En riktigt bra kväll!

Men nej, nu har jag inte tid med det här längre, fick precis mess av Jojjsan att hon närmar sig :)
Ha en bra kväll,

love

Hej höst!

Idag togs klivet in i hösten, 1e september! Längtar redan efter sommaren, jag älskar värmen och lättsamheten som infinner sig då. Tror dock att det väntar en trevlig höst också, det måste man tro annars blir det inte bra.




Det är otroligt vad mycket orelevant fakta man tar till sig när man åker tuben. Idag satt jag mitt i ett killgäng i gymnasieåldern, som var och en listade sina tjejer top tio. Kunde nästan inte hålla mig för skratt.

Kille 1 säger: Alltså, det är fan sjukt svårt att välja mellan Linda och Olivia.
Kille 2 säger: Ah men du måste lista nu, fan alla har gjort det.
Kille 1 säger: Jag vet, men jag gillar Olivia liksom för hon är så jävla sig själv.
Kille 3 säger: Är inte Linda det då?
Kille 1 säger: Vadå? Snygg?
Kille 3 säger: Näe, alltså.. sig själv
Kille 1 säger: Fast Olivia är ju snyggare.



Så kan det vaaaa.
Imorgon öppnar jag, så jag tror faktiskt att jag ska sussa snart. Lite halvkrasslig så jag tror att min kropp uppskattar lite sömn. Men först en kopp thé.


Puss på er,
ems


RSS 2.0