Emsanpemsaan

Gulliga vänner

Har precis avslutat mitt kycklingstekande. Imorgon är det nämligen knytmiddag, och vi står för kycklingspetten. Eftersom både jag och Henrik jobbar hela dagen imorgon hinns det inte med någon matlagning innan festen.
Jag, Henrik, Thomas, Kristin, Vicky, Patrik, Tommy och hans tjej ska ha middag, sedan blir det fest (såklart!).
Synd bara att jag känner mig lite sjuker. Men jag har ju världens gulligaste vänner som kommer förbi med lite medicin, så jag känner mig lite bättre. Patrik och Vicky gick iväg till apoteket och handlade näsdroppar, tabletter för halsen och tabletter för hosta förut. Tack! :)

Fick slopa jobbandet vid lunch idag. Chefen (dvs min pojkvän) fixade så att Carl kom och bytte av mig vid tolv. Men imorgon blir det jobb igen, och sedan blir det ju som sagt nyårsfirande hela natten. Ska bli riktigt roligt faktiskt! Köpte en silvrig bolero till min nyårsklänning häromdagen, testade det tillsammans idag och det såg bra ut! Nu är jag med andra ord taggad inför imorgon. Gott nytt år gott folk!

Nu ska jag joina John Blund.
Love

Mysig jul

God Jul allesammans! Hoppas att ni haft en lika mysig jul som mig, för min har varit toppen! Kvällens höjdpunkt måste väl ändå varit när Henrik kom insnubblandes utklädd till tomte. "Är tomten full eller?" Haha, det var snyggt. Nu var han visserligen inte det, men ni skulle sett. Man fick sig ett gott skratt iallafall. Tack mina nära och kära för en mysig julhelg.


Nu sitter jag i Karlstad i min mysiga morgonrock som jag fick i julklapp, så otroligt mjuk! Ska dyka in i duschen innan Vicky kommer hit. Det blir nämligen utgång ikväll. Har dock inte bestämt oss för om det blir en helkväll på krogen med start väldigt tidigt, eller om det blir tvärtom, en väldigt sen utgång. Finns ju inga mellanting idag. Juldagen i all ära, men jäklar vad folk det är ute just denna dag!
I lördags vart det också utgång. Började med lokalfest och slutade på ankan. Bjuder på en bild ifrån damernas på Ankan. Vickan och jag lär bli ungefär lika sliriga idag ;)

image21


Sköt om er, och God Jul igen!
Love

Filmkväll

- Blev det igår. Jag och Kristin kollade på film, sen kom Thomas hem och joinade. Kände inte för att gå ut igår med tanke på att jag ska ut ikväll. Både Vicky och Jencine kommer hem, så det ska bli trevligt. Var lika bra att spara krafterna tills idag. Men kvällen var mys ändå. På dagen träffade jag Jennie också. Satt och tjatade i flera timmar på Waynes. Sedan tog vi en sväng på stan! Kul att se henne också, det var inte igår. Det får bli oftare. :)

Nu kommer Henrik hem snart, frukost-tajm!
Ha en fin dag,
Love

Imorgon smäller det...

Eller njae, smäller gör det nog inte, men Vicky kommer hem så det borde faktist vara värt ett fint smattrande fyrvärkeri. Ska bli hur kul som helst att få träffa henne igen. Det räcker inte att prata i telefon en timme om dagen ;) Blir lite kalas då det kommer hem lite folk som flydde Karlstad tidigare i år. Lokalfest är inte varje dag, så det ska bli roligt.

Igår kom jag hem ifrån Kongsvinger, packade ihop alla grejer och åkte hem. Om jag ska tillbaka efter jul så ska jag inte bo på samma ställe i vilket fall, så det var lika bra att ta med sig sakerna hem. Sen om jag väljer att åka tillbaka, det återstår att se. Nu ska jag iallafall gå ner till stan och fika med Jennie!

Tjohej!

Hundvakt

- Är jag just precis nu. Kristin jobbar så jag passar hennes lill Frida idag. Hon ligger och sover i mitt knä och är så söt så. Dagen blir nog lugn tänker jag. Blir väl lite promenader och hemmamys. Igår var jag och Kristin hemma hos henne och lagade mat, såg på film och moffade massa godis. Vi passade på att köra en helkväll med övernattning när våra pojkar är långt borta på jobb. Känns lite ensamt att vara själv hela veckan. I vanliga fall är jag ju i Kongsvinger på veckorna, så jag märker inte av att Henrik inte är hemma. Men nu märks det. Det är inte så roligt att sova själv.

Bloggandet har inte riktigt prioriterats på sista tiden faktiskt, inte alltid man orkar ta sig tid. Förra veckan träffade jag pappa och brorsan iallafall. Har inte träffat dem sedan i somras så det var på tiden. Var ute och käkade, och det var trevligt faktiskt. Känns mer ärligt att träffa pappa nu efter allt som hänt. Eller naturligt kanske man ska säga. Yeye, what ever. I helgen blev det utgång också. Jag och Thomas körde en egen liten förfest här hemma medans Henrik satt vid datorn och jobbade, sedan blev det nöjes med Kristin, Therese och hennes kompisar. Kan väl inte påstå att nöjes var någon hit i lördags faktiskt. Men med bra sälskap blev kvällen ändå helt okej!


Julen närmar sig också, med raska steg. En annan har knappt hunnit känna av någon julstämning. Men den kommer nog när jag intar mitt familjehem i Kristinehamn till helgen. Henrik firar jul hos oss även i år, det är också kul. Han hade väl inget annat val eftersom han vill fira ihop, och jag vägrar att flytta på mig. Jag ska vara med mamsen jag, det ska vara så! :) Imorgon ska jag på stan och köpa de sista julklapparna. Har köpt de flesta, men jag har fyra stycken kvar. Efter det ska jag träffa farmor och farfar över en lunch på stan. Tänkte passa på att överlämna deras julklappar, som jag förövrigt inte har köpt än. Alltid lika kul att vara ute i sista sekund!



image19
Saknar min Vicky också, men snart kommer hon hem till Karlstad. Me like! :)



Nu ska jag fixa en kopp kaffe, sen ska jag och Frida mysa ner oss i soffan. Ha en fin dag!
Love

Lugn helg hemma i Sverige

Anlände till Karlstad i fredags kväll. Kom hem i lagom tid för att gosa ner mig framför soffan och kika på IDOL tillsammans med Henrik. Marie vann, tycker faktiskt att hon var värd det! Kvällen var lugn, och resten av helgen kom att förbli lugn också. Åkte till Kristinehamn och umgicks med familjen under dagen. Åt middag och snackade massa skit med mamsen. Dessutom klippte hon av lite av mitt extremt långa hår, SKÖNT! Tack min ängel, jag blev nöjd! Jag och mamma fick oss även ett gott skratt när Perra redovisade sin sjukdom (?) för oss.

Perra säger: Föresten, vet ni vad jag har för sjukdom?
Mamma och jag skrattar i kör, haha, du är hypokondriker kanske?
Perra säger: Nej men seriöst, jag har läst om den i tidningen. Jag har namnafasi. (man glömmer namn lätt)
Mamma säger: Haha nej, du är disträ bara.
Perra säger: Nej jag har namnafasi, det kändes så jäkla skönt när jag såg att det fanns ett namn på min sjukdom.

Haha, snyggt hörru! Efter en mysig middag med min kära familj åkte jag hem till Karlstad, där Henrik så snällt stod och väntade på busstationen. Gick hem och kollade på film, slocknade rätt snabbt. Och idag har vi umgåts med Thomas och Kristin. Var på Bergvik en sväng, så jag passade på att införskaffa mig en ny jacka. Gött - då var man tolvhundra spänn fattigare!

Nu ska jag laga mat tills Henrik kommer hem, sen blir det film. Imorgon bitti drar vi åt olika håll. Sundsvall för hans del, Kongsvinger för min. Ser fram emot en låååååång jobbvecka, tacka vet ja TI. Ha en fin kväll. Slänger in en bild på min ursöta vovvsing, se och le!

image17


Love


Firade 2 år i Riga

Jag och Henrik kom hem ifrån Riga igår. Har bott på superfint hotel och bara tagit hand om varandra. Det var minst sagt skönt att komma bort lite ifrån verkligheten eller vad man ska säga. Orkar inte skriva ett mega långt inlägg om allt vi gjorde, men det var en jättemysig resa iallfall. Jag älskar dig Henrik!

Igår var det myskväll hemma hos mig med Kristin och hennes vovve Frida. Kollade på film och käkade kinamat. Såg "när mörkret faller", en svensk film med starkt budskap. Men den var ganska bra faktiskt! Sedan sov dom över här hemma, och när Kristin knatade till jobbet sju imorse stannade Frida kvar hemma hos mig. Dvs, jag har varit hundvakt hela dagen. Alltid trevligt med lite sällskap. :) Sen bar det av till sjukhuset, och ja, jag hade den där ledsjukdomen. Men som jag sagt förut hoppades jag på det. Nu kanske jag äntligen kan få något annat läkemedel som  har positiv effekt på ögat också! Reumatologen skulle prata med ögonläkarna och klura ut nåt bra så skulle han ringa mig.

Nu blir det Kongsan igen. Känns sådär halvbra med tanke på allt krångel, menmen.

Love

RSS 2.0