Emsanpemsaan

Spårarpeng - katshiiing!

Precis kommit hem. Har varit ledig idag, helt fantastiskt skönt. Tack Ryssland för att ni skickade hit en kyss av värme, det uppskattas! Inledde dagen i solen på innergården, fortsatte med lite tvättstugehäng innan jag drog vidare till stan för att träffa Vic och Sebb. Myste i en park, sen åkte vi till Trädgården för att möta upp vår saknade Malin som är här på en snabbvisit. Snackade skit över ett par öl och hade det supermysigt! Har inte sett Malin sen jag och Vickan var i Paris och hälsade på henne förra sommaren, tiden går sjukt snabbt.


Jag och Damon körde en spontan spårarresa i helgen, till inget mindre än Värmland. Detta var första gången Damon var där. Han har försökt få det att låta som att han visste exakt vart det låg, men på tåget dit satte jag dit honom när han kläckte ur sig "Karlstad.. ja men det är ju det som ligger typ vid Jönköping!" Haha. Första stoppet blev Kristinehamn där vi stannade fre-lör. Gick på "stan", åkte karuseller med mina älsklingssystrar (det var fastingen hemma, dvs bland annat tivoli på stan) och myste med mamsen. Jag har världens bästa familj. Synd bara att inte Perra var hemma.. han var på en egen spårarresa med grabbarna ;)
På lördagen drog vi till Karlstad och mötte upp Vic. Det började bra när hela stan slocknade för att strömmen gick. Halleluja, där var ribban satt! Vi trängde oss längst fram i systemetkön och lyckades, fem minuter innan det stängde glida in och få tag på lite gott och blandat. Spårarängeln gav stan strömmen tillbaka och vi fick vårt vin! Första vätskekontrollen blev hos Vic, sen bar det av mot stan. Tog en öl på Pitchers och sen vidare till Sommarpremiären på Korri där festen fortsatte. En grymt bra kväll och en grymt bra helg! Tack för det mina älsklingar.






Puss och godnatt.

RSS 2.0