Emsanpemsaan

förbannade jävla proppar

Yeees, då är allt klart med banken så nu är det bara att hoppas att allt annat går i lås, tror inte det ska vara några probs men man vet aldrig. Känns sjukt kul iallafall, nu är det lägenhetsköp på ingång!

Igår vart det som sagt en utekväll med mina sötnosar. Blev en relativt lugn kväll trots allt! Riktigt trevligt iallafall. Ikväll är det en lugn kväll framför tvn som gäller. Ska in tidigare till jobbet imorgon och slänga in lite varor! Sen på kvällen blir det myskväll hos Frida framför melo.


Förövrigt har det gått proppar hos mig som innebär svart hall och svart badrum. Hade såklart inga nya hemma så jag pallrade mig iväg och köpte idag. Trofan att det inte funkar iallafall, jag blir ju så trött.. Varför måste teknikguden hålla på och jäklas med mig? Jag är oteknisk - jag veeeeeet! Men dom här ska man bara kunna byta ut, och hade någon annan kommit hit och gjort det så hade det förmodligen funkat direkt, men när jag gör det.. nejnej, då funkar det inte! FAN. Tur att det finns värmeljus!



love ems

Dax för vätskekontroll, igen

Sitter med ett glas vin i handen hemma hos Damon och väntar på att han och Frida ska bli klara. Har hjälpt Damon med klädval, han har vänt ut och in på hela sin garderob nu tror jag! Slutade med att fröken Carlsson fick sin vilja igenom iallafall så nu är han skitsnygg! Själv kör jag på snortajta mörka stuprörsjeans, ett svart linne, paljettkavaj, silvriga smycken och klackar. Ikäll kommer vi tappa det!

Igår var det jobb på schemat, sen kom Damon hem till mig och käkade middag. Efter x antal vätskekontroller (det är ju så varmt nu förtiden!) tog vi en taxi till Rose, premiärfesten för Village loves Wednesdays. Han körde på rekordtid, spelade 107,5 på högsta volym, och stannade taxametern för tidigt för att vi skulle hinna betala innan vi var framme. Allt för att vi skulle hinna innan listan stängde, haha! Snacka om att han gjorde sitt jobb bra. Varför tog vi inte hans nummer? Var iallafall en sjukt bra kväll på Rose, premiärfesten för Village loves Wednesdays.





Nu kör vi!
love

Älskade storstad

Sitter och kollar på nyheterna. Trafikkaoset kommer att hålla i sig ytterligare några dagar som det ser ut. Och snacka om kaos sen! Helt sjukt hur en hel stad slås ut när tunnelbanesystemet ligger nere. All trafik ovan jord är inställd, sinnes! Precis just vid sådana tillfällen älskar man ju storstäder! Dom uppmanar till och med folk att jobba hemifrån om det är möjligt. Om det vore så väl! Jag har iallafall tur som bor centralt, och dessutom jobbar i stan. Kan ju faktiskt gå till jobbet om det krisar sig! (men inte i onödan i denna kyla)

Imorse var jag och körde ett pass på gymet innan jobbet. Sen jobbade jag hela dagen med mina fina! I övrigt har det inte hänt speciellt mycket spännande idag faktiskt. Är förövrigt sjukligt trött på vädret nu, vad hände med våren?

Ge mig vårsol, vårkänslor och vårmys! (och en skinnjacka)








Sov gott,
love

PUSS MORFAR

Då var det dax att bege sig till jobbet strax då. Ännu en jobbhelg snart avklarad! Gör dock inte så mycket att jobba helg med tanke på mina otroligt fina kollegor (läs vänner). Jag måste vara lyckligt lottad som känner mig motiverad och glad över att gå till jobbet. Att veta att där finns några av mina bästa vänner! Det är så det ska va.

Igår hade jag lite middag hemma hos mig tillsammans med mina fina tjejor Frida, Vic och Natalie. Vi kollde på melodifestivalen och åt kyckling med klyftpotatis/morötter och pestosås. En lung men väldigt mysig lördagskväll.



Nu ska jag ringa till min älskade morfar och sjunga "ja må han leva".
Inte ofta jag tar ton, men när så fint folk fyller år får man faktiskt offra sig! Grattis på födelsedagen moffa :)




Ha en bra dag,
love

Spårar det så spårar det - 5 dagar senare

Fick ett inlägg från Vic på min facebook att jag skulle uppdatera min blogg oftare. Med tanke på alla miljoner utropstäcken som var efter meningen är det bäst att jag gör det. Så Vic, det här är för dig. (lägger in lite shysst bakgrundsmusik som jag vet att du gillar också, tänk du och jag i en forfestdansar show liksom)





Spinner vi vidare på facebookgrejen så gjorde jag själv ett uttalande om att jag och Vic planerade en weekend i Södertälje. Då detta skapade mycket uppståndelse bland vänner och bekanta vill jag bara förtydliga att detta var ett litet internt skämt (som dock inte kan offentliggöras), men att vi inte ska spendera helgen i Södertälje.



I måndags var jag och Damon på middag, sen vidare till Roast på Berns. Vi fick grymt bra platser, och kvällen var grymt rolig. Dock snodde Felix ett skämt från oss som han måste snappat upp innan showen när han spionerade på oss. Det var inte helt okej, men vi har snackat med honom nu och allt är fine. Han lovade att bjuda på en pall skumpa, så då kan man ju inte annat än förlåta känner jag. Vet att Damon är i min linje där.

Sen resten av veckan då, förutom jobb,
I tisdags hängde jag med Vic, i onsdags tog jag en uppdatefika med Sebb och igår spårade jag ur men Damon. Inledde med middag hemma hos mig, sen förfestade vi och mötte sedan upp Frida och hennes kompisar, Sophie, Nathe och deras killkompisar på Soap. Festen fortsatte på Sture och det blev en riktigt rolig kväll. Skönt att jag är ledig idag iallafall. Blir nu en lugn kväll framför tvn, sockret Vic kommer hit sen och snicksnackar lite. Kanske spinner vidare på lite interna skämt och så, haha!

Nu ska jag fixa lite kaffe,
pusselipuss

Mama, i love you

Alla hjärtans dag idag.

Inledde med ett pass på gymet. Tänkte att där borde ju alla heta singlar hålla till idag, men icke. Inte en snygging så långt ögat kunde nå. What to do what to do!? Pallrade mig till jobbet och tillbringade dagen tillsammans med mina älsklingar - Sanna, Frida, Lina och Damon.


Helgen då,
Torsdagen blev det en AW på Fridays med jobbet, fina kollegor man har ändå!
Min sockerbit Vic är back in town vilken vi firade med en karatefylla i fredags såklart.
Lördagen blev lugn till melodifestivalen. Damon ringde klockan 23 och försökte övertala mig att gå ut och dansa vilket jag är glad att jag bangade. Vårt flummiga tvåtimmarssamtal slutade dock med två inhandlade biljetter till "Roast på Berns" med Babben Larsson imorgonkväll. Men först ska vi äta romantisk middag i Kungshallen. Det ska tydligen finnas någon pastarätt där som enligt Damon framkallar en sjuhelvetes orgasm bara att man tittar på den. Kan bli intressant! 








Det är ju trots allt alla hjärtans dag,
Även om jag hellre föredrar att visa min uppskattning spotant vid andra tillfällen vill jag ända passa på att säga till min familj och mina vänner att jag älskar er villkorslöst! Pusspusspuss,


You can try sleeping in my bed




Godkväll mina vänner,

Är för dålig på att uppdatera er, I know.
Nu har veckan redan hunnit bli onsdag, dagarna springer verkligen iväg. Hade iallafall en superbra helg! I fredags var det jobb, sen körde Damon och jag en AW. Vi försökte förfina det med "ett glas vatten" men det intog såklart andra höjder. Vilket i sin tur resulterade i en jäkligt seg dag på jobbet i lördags! Som man bäddar får man ligga helt enkelt. Efter jobbet vankades det fest, kändes som min plikt att göra stan när jag var ledig i söndags. Och stan, den gjorde jag med råge. Sammanfattningsvis en grym helg!


Idag jobbade jag, sen drog jag och Lina till gymet och körde ett pass. Jag vet någon som kommer ha träningsvärk imorgon iallafall - jag jag jag!

Imorgon blir det middag med jobbet, en AW så att säga. Hörde att fiskarekompisarna skulle komma förbi, så då vet vi ju hur det där kommer sluta - med oss på dansgolvet till framåt morgonkvisten, aight?



Nu blir det sängen,
love ems


En AW är liksom inte en AW längre

Jaha, det här med att sammanfatta vardagen i efterhand har visst blivt min grej.

Hade sjukligt mysigt när mamsen var här på besök förra veckan. Fick bita mig i läppen för att inte börja gråta när vi sa hejdå på centralen. Det är galet vilken mammagris jag är! Hon är absolut bäst min mams.

Sen fortsatte veckan med diverse trevligheter. I fredags var det laddat för en mysig hemmakväll med film. En halvtimme innan jobbdagens slut gick det i kras. Höll nästan på att ro i land en myskväll när jag övertalades av mina kära arbetskollegor att hänga med på en AW. Snacka om urflippad kväll, med detaljer man inte kan skriva i bloggen utan att bli uthängd som waaaay ouuut.. Hoppar helt enkelt det. Tessans mess dagen efter säger lite, "Tiden var inte riktigt på min sida, men jag tror att jag åkte taxi hem. Jag har precis kollat - yes, alla grejer är med hem!" Gillar även Damons uttalande om våra After works. "En After Work är liksom inte en After Work längre. Vi har tagit det jäkligt mycket längre. Nu får vi säga att vi ska gå ut och ta ett glas vatten efter jobbet så kanske vi stannar vid några glas." Snacka om att vi tappade det.

På lördagen mådde jag som jag förtjänade på jobbet. Spelar dock jäkligt bra med tanke på att mina kollegor (som dessutom känner mig vääldigt väl) tyckte att det inte märktes att jag var seg. Då skulle dom bytt kropp med mig. Herreminjävlagud. Åkte direkt hem till Annica efter jobbet för lite födelsedagsmiddag och kalajs. Begav mig dock hemåt runt midnatt då jag tyckte att jag gjort mitt. I söndags var det återigen dax för kalas hemma hos Micke och Ellen eftersom Micke fyllt år.


Idag vaknades det jobb. Bjöd hem Frida och Damon på "AW middag". Bjöd på kycklinggryta med cocosmjölk och grön curry och vin, det gillades.

"Hon har fan inte alla hästarna i stallet iallafall.. eller hästarna har inte varit där på jäääkligt länge, stallet är liksom helt tomt. Det är typ bara hö!" Hahaha. Den meningen får avsluta kvällens blogginläg!



Puss



RSS 2.0