Emsanpemsaan

Besök i Stockholm

Idag är jag leeedig, gud vad skönt! Sitter här och väntar på att Kristin ska landa på Arlanda, då ska jag åka in till stan och möta upp henne. Lång tid, inget möte. Ska bli kul att se henne nu!

Fick en sådan där saknar-alla-feelin nyss. Fick ett infall, ringde Martin, saknar den pojken! Ska bli kul att träffa honom när jag åker hem nästa vecka. Var inte igår vi hade en sådan där snackardag.


Har även bokat biljett till helgen runt den 25:e oktober. Då blir det en långweekens hemma i Värmland. Hoppas att Vic kan vara ledig så att vi kan sammanstråla till Karlstad. Just nu jobbar vi om varandra hela tiden, så även om vi bor ihop blir det inte så mycket häng. Hon går till jobbet innan mig, när hon kommer hem jobbar jag. Och sen kommer jag hem vid 21-21.30. Hinner stämma av läget, och sedan blir det sängen. Sedan upprepas detta dag på dag. När jag jobbar helgen (vilket jag iofs gör hela tiden nästan) är hon ledig. När jag väl har min lediga helg, ja då jobbar hon. Haha! Vilket samboliv vi har. Blir bättre nu i oktober, för då har jag ett mer mänskligt schema som sagt.



But hey, she still makes my days.




Bowlingkväll blir

Så sitter man här, hemkommen från jobbet. Har varit riktigt mycket i helgen. Och vi ökade från fjolåret, vilket innebär att SCORETT bjuder hela butiken på bowlingkväll, kan bli helt OK! Grattis till oss.

Ska bli skönt när vi glider in på Oktoberschemat, då får jag ett liv igen. Haha! Jobbar mycket mer öppningar, vilket innebär att jag inte kommer sluta så himla sent. Dessutom är jag supernöjd med det över lag. Riktigt bra tider!


Ikväll ska jag baaara ta det lugnt, kika lite på tv osv. Öppnar imorgon, så inga vilda fester här inte. Imorgon kommer Kristy till stan (hon har varit hos Thérese i Tyskland), så vi ska ses innan hon åker hem till Karlstad igen. Ska bli kul att utbyta lite fraser med henne, längesen vi gjorde det öga mot öga. Sen ska jag ju faktiskt själv till Karlstad/Kristinehamn nästa vecka. Åker efter jobbet på måndag, och stannar till torsdag. Andledningen till detta är ett läkarbesök, och eftersom jag fick ledigt flera dagar på rad där kan man ju lika gärna göra det till ett rejält besök, inte sant?


Nu ska jag kila iväg till Ican,
Love

Utelåst

Så sitter man här, inne i lägenheten efter att ha stått ute och huttrat i en timme. Vi har ju som sagt bara en huvudnycket, dvs till porten. Har bara väntat på att detta skulle hända, att någon av oss skulle bli utlåst. Och jo, idag blev jag det. Vic var på jobbmiddag och jag jobbade stängning. Hon hade nyckeln, eftersom vi trodde att hon skulle komma hem först, men icke. Jag kom hem vid tio över nio (porten låser sig 21) och hon var inte hemma. Dessutom har hade hon ingen mottagning där hon var, så jag fick inte tag på henne. Och inte hade jag en sådan tur att någon annan skulle in heller, självfallet inte. Till slut, efter en timme lyckas jag smita in med en annan man. Thanks! Då hade jag förövrigt fått tag på henne och hon var på väg hem. Haha, herregud!



Vad var det föresten jag skrev sist? Att mina dagar skulle förbli lediga. Jo jag tackar ja! Fick rycka in idag eftersom det var kris på jobbet. Jackie är sjuk, och det fanns ingen som kunde ta hennes pass. Har räknat ut att jag kommer vara ledig fyra dagar sammanlagt denna månad. Jag är nog ganska nöjd när lönen ramlar in på mitt konto nästa månad iallafall.

Igår tvättade jag och Vic allt vi äger och har tror jag. Shit vad många maskiner vi körde. Dessutom fick vi efter fyra timmar av tvättande sitta kvar i tvättstugan efter medan vår tvätt torkade. Kunde ju inte gå någonstans eftersom vår tid var slut, och då skulle vi inte kommit in igen. Sen körde jag en mamma variant, strök framför tvn ;) Läste du det mamma? Jag stryker alla mina kläder!!



Nu ska jag mysa ner mig i soffan en sväng,
Love

Kvalitetstid i Värmlandet.

Jobbade idag, på min egentligen lediga dag. Men det gör inget, vi hade det trevligt. Alla tjejorna var på plats en sväng. Alla ordinarie iallafall. Kul när Lotta jobbar hos oss tycker jag. Gillar den kvinnan! Vi ska förövrigt ut och käka på torsdag kväll jag, Lotta, Jackie och Sara. Kan nog bli mega trevligt tror jag. Ta ett glas och tjöta lite.

Imorgon & onsdag är lediga dagar, och denna gången ska de förbli så. Ska tillbringa lite tid i tvättstugan. Ska bli skönt att tvätta alla favoritplagg som ligger i tvätten, haha! Har inte haft tid men nu ska jag verkligen ta tag i detta. Vic kommer och joinar efter jobbet också.

Fick mitt schema för oktober idag, and I like it. Ska ju hem till Värmland måndag den 6:e, på kvällen (jobbar först), eftersom jag har ett läkarbesök den 7e. Tanken var ju att jag skulle åka hem igen på kvällen, men eftersom Erika har varit så shysst och lagt in mina lediga dagar på rad den veckan får jag vara ledig ända till torsdag. Då hinner jag med lite kvalitetstid med familj och vänner. Har inte sett dem på länge nu! Saknar er, det ska ni veta.



What´s the name of this club? I can't remember but it's alright. Just dance..

Tacksam ensamhet

Åh vad jag är trött nu, ska trilla i säng snart, och där ska jag ligga.. ändå tills klockan ringer jobb imorgon. Har haft förfest här ikväll. Micke och Calle var här och drack lite vin, sedan kom Jencine också. Det var trevligt, men för mig blev det ett snabbt avslut på utekvällen, dvs ingen utgång alls. Var ute igår, det räcker. Vickans bror var här med hans kompis. Vi satt och tog några öl, sedan gick vi till Ett ställe. Trevlig kväll faktiskt. Jobbdagen idag var inte lika trevlig. Man tycker ju att man är hemma så hima tidigt bara för att man går innan det stänger, men ändå var jag hemma halv 4. Och då vart det ett tidigt avslut, hoho!
Hur mycket som helst på jobbet. Jag jobbar för fullt med våra internleveranser, känns som ett evighetsjobb men någon gång blir det väl klart att skicka iväg.



Dagens låt ; GYM CLASS HEROES - Cookie Jar.
Inge vidare vacker text men ändå.




Jag flyger, jag faller och jag snurrar runt. Idag tänkte jag på något jag ännu inte smält helt. Men det är så, upp och ner. Jag har iallafall världens bästa familj, och vänner. Ni är dom bästa!




Tre dagar?

Nu är det proppfullt på vårt lager i Skäris iallafall. Har fullt upp med våra internleveranser och påfyllning samt nyheter. Men det är kul, mycket att göra bara. Börjar kännas i kroppen att man jobbar mycket, men det är roligt. Ligger inte på latsidan iallafall. Dock hade det varit trevligt att vara ledig i helgen, men icke. Inte heller nästa helg kan jag skatta mig så lycklig. Däremot är jag ledig mån, tis, ons. -Vad fan ska jag göra i tre dagar? Folk jobbar ju. Får nog kolla om jag kan hoppa in någon annan stans någon dag.

(Lyssnar på Geo Da Silva - I'll do you like a truck och tänker tillbara på Kreta, vilken jävla vecka vi hade jag och sambo Vickan.)




Såhär var jag i helgen - go & glá.



over and out.





Grattis baby!

Tänkte säga grattis till min superpingla Kristin som tog körkort idag.


You go girl! (saknar dig)


Idag var jag i Kista och jobbade. Det var trevligt. Jessika som är BC vill att jag ska jobba hos henne mer, så hon försöker klura ut en plan för hur hon ska kunna sno mig från min BC Erika. Hennes tanke är att jag ska vara i hennes butik en dag i veckan iallafall, så vi får väl se hur det blir. Haha! Kan vara skönt med lite miljöombyte emellanåt också.



Time to sleep. Lite girltalk med Vic står på menyn innan.
Love




Dag ett av sju

Första jobbdagen av sju denna vecka avklarad. Skulle ha slutat 19, men eftersom det verkar gå någon influensa på vårt jobb fick jag stänga istället för Erika, så det blev lite senare än så. Yeye, vad gör man? Tacka vet jag OB. Love it!

Idag har jag förövrigt varit på lite halvtaskigt humör, vet inte riktigt varför, blir så ibland. Nya tag imorgon!




Nu ska jag sova,
Godnatt.

Jag är gudmor, och moster



Kolla vilken sötnos vi har hemma hos oss. Han heter Mango Pickle, och är Victorias son. Jag är stolt gudmor och moster faktiskt. Varför bara vara gudmor när man kan vara moster också? Just nu hänger han i vårt träd till blomma här i vardagsrummet. Vi är nu en helt fulländad liten familj här i Årstaberg.


Snart ska jag åka in till stan och träffa Emma över en kaffe. Ikväll kommer en vän till Vic hit och ser på film. Kommer bli en trevlig dag tror jag.


Hörs,
Love

Vart är boxen?

Ett fint citat av en god vän till mig.

- Han körde svarttaxi, och han var snygg.
Sedan följde endel detaljer som inte kan avslöjas i bloggen. Därefter avslutas diskussionen med ytterligare ett fint uttalande.
- Jag kunde väl åtminstonde fått betala resan.

HAHAHA!


Gårdagen var fin. Jobbade i Farsta några timmar eftersom dom var kort om folk. Sedan blev det lite öl hemma hos oss. Jag och Vic fick för första gången framföra vår dans á la forfestdansarna. Sedan bar det av till odenplan och ett ölhak där det styrdes biljard och trevligheter. Gick till After en sväng. Sedan gick vi hem till en av killarna i sälskapet på fest. Ballade dock ur där någonstans vid tresnåret då det blev avslappingstema. (observera att ordet inte stavades fel, det hette så). Ska nu tillägna en låt till Emma & Vic, låt mig presentera - Bag in da box.


Pusshej

Min olediga dag

Tänkte blogga lite medans kaffet bryggs. Vet att jag kommer bli pigg, men det gör inget, för jag är ledig imorgon. Fick min lediga dag imorgon eftersom jag jobbade för Paola idag. Slutade 18, åkte direkt till Sergelbutiken och lämnade ett par skor dom behövde. Jag är snäll jag. Förörigt fick jag precis i detta nu ett sms från Erika, min chef, där hon undrar om jag kan jobba imorgon ändå. Haha! Härligt. Där rök min lediga dag.


Snart kommer Vic hem också. Ska blir trevligt att prata av sig lite, är på prathumör. Nu fick jag dessutom svar från Erika. "Tack, du är en ängel". Kul med lite uppskattning såhär på kvällskvisten ;)





Var bara tvungen att bjuda på lite bilder från vår senaste Karlstadsvistelse. Jäklar vilka roliga dagar vi hade. Vi fyra i en fyradagars. Lever länge på dom.


Pusspusspuss

Ensam i ett öde köpcentrum

Tröttare än tröttast - det är jag det.

Gårdagen kan sammanfattas som kaotisk. Skulle inte jobbat själv egentligen men det slutade med att jag fick göra det ändå, (har aldrig stängt själv förut). Det var kö ut till ingången, telefonen ringde konstant, det dök upp massa konstiga problem som jag inte alls hade tid att lösa egentligen, och det bästa av allt, - jag kom inte därifrån förns 22 när jag egentligen slutade 20.30. Vad hände sen då? Jo hela köpcentent låg öde, och dörrarna var självklart låsta. Fick ringa min butikschef, som fick ringa vaktbolaget och polisen. Haha! Sen stötte jag på en kille som också skulle ut, så jag gick med honom. Självklart var det en enda jäkla dörr jag hade missat att testa, och vad tror ni? Jo där kunde man självklart komma ut. Så när jag väl traskade över Skärholmens torg ringde polisen som jag så fint fick förklara för att jag redan var ute. Härligt avslut på en kaotisk kväll!

Idag jobbade jag också själv, och det gick kalasbra.
Nu sitter Vic och försöker likna en hundvalp, så jag antar att hon försöker pika att hon vill ha datorn. Ska ändå sova snart, fick ta Paolas öppning eftersom hon inte orkar jobba imorgon, stackarn. Sulle varit ledig, men äsch, det blir ju pengar iallafall, dessutom tycker jag att det är kul på jobbet.

Godnatt,
Love

Forfestdansarna

På vår powerkvällswalk satte jag och Vic ihop en fantastiskt bra koreografi till vårt nya shownummer. Vi kallar oss för forfestdansarna och vi kommer uppträda på alla förfester. Vårt intro lyder "Put your hands up for the forfestdansarna", och inom kort kommer vi presentera vår nya låt som är basen i vår show (förutom vi då). Ibland förvånar det mig att vi alltid överträffar oss själva. Vi är helt enkelt så jävla bra på allt. Det måste vara så! ;)




Det var allt från denna sändning. Natti natti,


Kungen på besök

Snacka om att jag trivs som fisken i vattnet på jobbet. Det går verkligen jättebra, och alla tjejorna på jobbet är hur gulliga som helst. Gillar att det är sådant fokus på sälj också. Dessutom har vi 20% på hela vårt sortiment eftersom det är 40 års jubileum och invigning av ombygnationerna, så det är mycket drag på Scorett nu. Kungen var på köpcentret i torsdags och invigde. Jag, Jackie, Paola och Erika var inne på lagret och fixade, då kommer Jenny och Lotta inspringades,

- Nu är han här, kungen är hääääääär!

Haha, alla slänger sina grejer på golvet och springer ut. Alla förutom Erika som var tvungen att byta skor, så hon hann inte se honom! Snygga vi måste varit.



Idag är jag ledig, men går jobbade jag till stägning, åkte hem, och där var förfesten i full gång. Det hade Vic sett till! Sedan blev det utgång, en helt ok kväll. Men idag blir det lugnt. Jag och Vic ska äta smörpopcorn och se på film, Sebb kanske kommer förbi en sväng också. Skönt med lite lugna tag emellanåt. Ska jobba imorgon också! Kommer bli mycket att göra.


Nu ska vi till ican och inhandla varor.
Love

Ny tjänst!

JAG ÄR HELNÖJD! Jobbat två dagar i Sergel nu, har varit grymt kul. Bra team och stämning. Har lärt mig hur mycket som helst och det känns bra. Meningen var att jag skulle börja i Vällingby sen, som säljare. MEN idag kikade regions chefen in med ändrade planer. Jag har fått en annan tjänst, som 1:e säljare i Skärholmen. Kommer alltså att ha massa ansvar, me like! Så imorgon intar jag min nya butik. Men Niklas som är BC i Sergel sa att han mig i sin butik ibland också, så det hoppas jag på. Bra folk som jobbar där! :) Just nu känns allt fiiiiiint.


Sitter nu i lyan med min sambo Vic och kollar tv. Vi har det så mysigt så! Riktigt litet familjeliv vi har här hemma.


Här är jag och Vic, vi är glada för vi ska åka till Kreta;






Finns massa fler bilder, men dessa får duga sålänge, lägger kanske upp fler på facebook för er som är intresserade.

(Ps, observera Ole & Elsa, våra dansa grannar till vänner)



Love

Vilken helg/vecka!

Vilken helg och vecka det har varit. 4 dagar i vimlet med mina guldklimpar! Snacka om att vi har haft det kul. Denna ledighet á la 3 veckor har varit grymma! Nu är jag och Vic tillbaka i Stockholm igen, kommer nog inte åka till Karlstad på ett tag ser det ut som. Känns som att det är dax att styra upp vardagen här nu.

Idag har jag strosat på stan och uträttat lite ärenden. Sedan kom Kennyboy förbi en sväng och hämtade posten (killen vi hyr av). Nu har jag strykt skjortan inför imorgon, laddat upp med fransk manikyr på naglarna och fixat matlåda. Börjar nämligen mitt nya jobb på Scorett imorgon. Klockan tio ska jag infinna mig i Sergelbutiken för introduktion. Hoppas att det går bra. Niclas som är BC verkade jättetrevlig på telefonen så det blir nog inga problem. - Ni håller väl tummarna för mig iallafall?

(om jag hade orkat hade jag lagt upp lite Kreta bilder nu, men jag tar det en annan dag)


Nu ska jag kika lite på tv.
Love

RSS 2.0