Emsanpemsaan

Konsultfest

Då var man matad, färdigjobbad och klar för idag. Ska snart kila ner på stan och möta Kristin & Therése. Kanske man kan hitta nåt trevligt att ha på sig ikväll. Ska nämligen till nöjes och käka samt bowla med jobbet (Inte Löfbergs Lila som jag jobbar på, utan Adecco som jag är anställd av). Blir nog trevligt tror jag! Är dock kass på bowling, men någon måste ju förlora också, så jag tar väl frivilligt på mig den rollen då ;)

Imorgon bitti åker jag till Stockholm. Ska bli grymt kul att träffa Vic igen! Nu var det en månad sen vi sågs igen, herregud vad tiden springer iväg.

Yeye, lite snabb uppdate bara. Ska kila,
Love

Teoriprovet avklarat!


image83

YES, har precis klarat teoriprovet!
Skönt, nu är det bara uppkörningen kvar eftersom jag gjorde halkan under dom två veckorna på intensivkuren. Jag är glad helt enkelt. Känns skönt att ha den där nedrans teorin ur världen.

Det är alltså därför det varit dålig uppdatering på sista tiden, har haft tankarna på annat i annan ort. Och det har varit mycket givande. Kan verkligen rekommendera en intensivutbildning!



- Helgen då ;

Kom hem från Årjäng i fredags, blev en lugn kväll framför tvn. På lördagen var det fint väder, så jag, Henrik, Kristin och Thomas åkte ut till Skutberget och åt glass och solade lite. Kvällen såg ut att bli riktigt lyckad med grillning och fest. Dock fick kvällen ett oväntat, och inte alls bra slut. Sällskapet gick till Koriander. Vi dansade och hade trevligt som vanligt. Henrik försvinner, och jag får en konstig känsla i magen om att nåt är fel. Gick runt och tittade efter honom men vi kunde inte se honom. Efter ett tag ringer han och säger "Emelie du måste komma ut, jag är helt blodig". Jag springer ut, och där står Henrik totalt nerblodad med två poliser. Nån jävla idiot har vänt sig om i barkön och gett honom en smäll så att han flyger i golvet och tuppar av. Näsan är knäckt och en bit av tanden utslagen. Som tur var fanns vittnen som kunde peka ut killen som gjorde det, och polisen plockade in honom. Avskyr sånt där oprovecerat våld. Jag och Henrik åkte till akuten och där satt jag vid sjuksängen till 09 på morgonen. Henrik fick åka upp till en avdelning med dropp. Åkte hem och sov ett par timmar, för att sen åka tillbaka till sjukhuset, men då fick han komma hem. Nu ska han tillbaka på torsdag och knäcka rätt näsan, uuh!

Ingen vidare trevlig natt om man säger så.
Lite bilder ifrån kvällen kommer här iallafall;



1. Henrik
2. Therese & Jag
3. Två killar, Thomas och Kristin


Fick föresten en skinnväska av farmor när jag var där, en röd/brun stor. Gillar den skarpt! Den är perfekt när man behöver ha med sig mycket grejer, för den rymmer mer än vad den ser ut att göra. Check this out ,

image84


Nu har jag skrivit tillräckligt för den här gången. Ska åka hem till mamsen och köra bil. Köra, köra, köra, köra så att jag blir helt safe!

over and out,
Love


Bowling med brorsan

Back in Charlestown again. Kom hem igår, tog en lugn hemmakväll med Henkisen. Skönt dessutom att sova i sin egen säng, och bara vara hemma. Fast det är trevligt hos farmor och farfar i Årjäng också, dom är så söta så. Frukosten står serverad varje morgon, middagen på bordet på kvällen, och matlådan blir fixad varje dag.

Går iallafall bra för mig, går verkligen framåt, (För er som inte vet går jag en intensivkurs för att få körkort). Jag är på gång, jag är laddad, och jag är grymt tänd. Vill verkligen ha körkort nu! Det är värt varenda krona om det bara går min väg nu. Ohja ohja.

I eftermiddag blir det bowling med brorsan. Han fyllde år i måndags, så jag ska bjuda honom på en bowlingomgång, och sen ska vi käka nåt. Vad vet jag inte, han får bestämma. Ikväll blir det kanske utgång, det märks. Vädret är ju inte på topp direkt (tittade precis ut genom fönstret - snöblandat regn!).

Vaknade förövrigt klockan åtta imorse av att Henriks mobil ringde. Gick upp, käkade frukost och duschade, gjorde mig iordning osv, och kilade ner på stan. Glömde paraflaxet men tänkte att det gick bra eftersom det bara duggade. (Jag har alltid ett i väskan i vanliga fall, inte inte idag, såååklart.). Men icke sa nicke, hann inte komma mer än runt hörnet så började det spöregna, såg ut som en slickad katt när jag kom fram, uuh! Gillar inte regn. Inte när man ska vara ute och gå iallafall.


Ska fixa till mig lite innan jag ska träffa lillebror.
Love

Bloggen på is

Kan hända att bloggen läggs på is några dagar nu. Ska ägna mig åt helt andra saker uppe i Årjäng i två veckor. Farmor och farfar kommer snart och hämtar mig. Ska bli skönt att de dom också, i massa dagar. Vem vet, kanske kommer hem till helgen, blir uppdates då om vad som försigår.

Ni som vet, håll tummarna för mig.

Love

Picknick i sommarvärmen

Denna ljuvliga värme gör en på så bra humör. Det känns som att jag skulle kunna gå med på vad som hellst (nästan) för att den skulle stanna kvar.

Jag lånade en cykel på torget, tycker att det är shysst att man får låna en helt gratis, bra Karlstad! Sen mötte jag Kristin och Frida som satt så snällt i cykelkorgen. Grabbarna körde speedway så vi skulle ut och kika på dom, och passa på att ha lite solpicknick också. Så vi köpte med baugetter till oss och killarna och trampade iväg. Hann dock inte se så mycket eftersom dom slutade tidigare än väntat. Så jag, Kristin, Henrik och Thomas satte oss på gräset i solen och åt och solade oss lite, det var trevligt. Nu är jag hemma, passade på att dammsuga/skura golven och städa toaletten i denna hetta (!!)

Ikväll ser planerna ut som så att vi ska grilla lite, och dricka lite öl/cider/vin beroende på vad man föredrar. Vi har dragit ihop ett gäng som ska sitta ute någonstans på en filt (kanske flera filtar) och ha det allmänt trevligt. Låter helt okej va? Kan tänka mig att det är fler som tänker göra så, en dag som denna. Det är kul att folk börjar visa sig ute iallafall.
Ibland undrar man vart alla tar vägen under vinterhalvåret?

Nu ska jag dricka ett STORT glas vatten, äta lite vindruvor, och sen duscha. Jajjemen! Ha en fin kväll gott folk,
Love

Vila i frid

Vill bara ägna en tanke åt lilla Engla som begravs i detta nu,
Vila i Frid


För ett år sedan

Sitter här och tänker på denna tid för ett år sedan. Då var jag och mamma i London tillsammans! Får nästan rysningar i kroppen, vill verkligen tillbaka. Pratade om att det vore kul att åka dit igen. Kanske nästa vår eller så? Vi får se. Men det var riktigt kul iallafall. Jag och mamma har - förutom ett mycket bra mor&dotter förhållande, också väldigt trevligt på vänskaplig nivå. Mamma är definitivt en av mina bästa vänner. Älskar henne för det!

1. mammas och mitt städade hotellrum
2. mamma i Notting Hill
3. Vi var på musikalen We will rock you
4. Jag vid Piccadilly Circus





Nu sitter jag hemma i Karlstad igen. Tog två bussen, var framme strax före tre. Sprang in på Glasögonmagasinet och hämtade linser åt mammi. Tog svängen förbi jobbet och lämnade pengar för Sport bhn som jag beställt genom en kollegas dotters klass. utbytte lite meningar med Jennie, och passade även på att utnyttja postrummet lite. Sen kom Kristina springandes med princesstårta i högsta hugg, som vi tydligen fått av Tryck. Så när jag ändå var där tog jag mig en tårtbit och en kaffe och tjatade lite till med Jennie. Sen gick jag hem, och nu är jag alltså hemma.

Ikväll vet jag inte vad det blir riktigt. Henrik kommer väl hem från golfbanan om ett tag, får se vad vi gör då. Vore mysigt att grilla lite. Köpa med sig en engångsgrill och gå och sätta sig på nåt trevligt ställe, med filt och allt.


Nu ska jag iallafall packa upp väskan, har inte hunnit (eller tagit mig tid till) det än.
Love

Jag vann!

Fick ett glatt mail från Cosmpolitan idag, ni vet tidningen? Jag har vunnit ett makeupkit (Bronze colors 2008) plus den tillhörande parfymen Mediterranean breeze från Elizabeth Arden!! Ett sådant kit skulle jag aldrig gå och köpa annars. Paketet är värt nästan två tusen!

image76
- Me likeee! Tusen tack Cosmo.



Solbrännan får pluspoäng

Klockan är 18 och det är fortfarande 23 grader varmt ute. Är det inte fantastiskt härligt? Har försökt få lite solbränna idag. Men eftersom jag är så grymt blek från börjar så går det lite trögt. Denna höst/vinter/vår blev det inte många besök på Solarieöarna inte. Men nu får vi hoppas att värmen håller i sig så att man kan bli lite vår- och sommarfräsch. Det jag gillar mest (eller iallafall väldigt mycket) med sommaren är just brännan! Tänk vad mycket snyggare man känner sig när man har lite färg. Alla kläder gör sig liksom bättre på kroppen då.

Pysslade lite med mitt fotoalbum förut. Hann komma till champagnefrukosten, men sen tog limmet slut, så jag kunde inte klistra in fler kort. Blir iallafall himlans fint!

Nu ska jag och Smillan ta en promenad i skogen, det tycker vi om, hon och jag.


Love

En doft av blomster

Vad mycket lättare det är att gå upp på morgonen när man möts av solsken. Lättare att gå till jobbet när fåglarnas kvitter följer en, och när värmen omfamnar kroppen. Det är helt otroligt hur mycket gladare folk blir så fort våren träder fram. Det har dessutom blivit helt jättegrönt utomhus, och idag när jag gick från bussen och hem kände jag en ljuvlig doft av blomster. Åh vad jag älskar våren!

Idag gick jag upp ganska tidigt, trots att jag inte började jobba förns 12.45. Var i Karlstad klockan 11, och klockan halv 12 ringde pappa så lägligt och ville bjuda mig på lunch. Så jag sprang ner, och han plockade upp mig. Vi åkte till Score och käkade ute på uteserverigen! Är det inte glimrande att man kan sitta ute och äta. Vi hann med en kopp kaffe också innan jag begav mig till jobbet. Trevligt att träffa farsgubben också, inte varje dag. Han undrade om jag ville komma hem till dom på lördag också, eftersom brorsan fyller år på måndag. Dock vet jag inte hur jag ska ställa mig till det. Efter omständigheterna är jag faktiskt sådär halvsugen på det. Skulle vara för brorsans skulle isåfall då! Vi får se hur det blir.



Nu ropar mina syskon att Andra Avenyn börjar, ska kila ner och joina i soffan.
Love


Studentbilder

Tänkte skriva några rader innan jag kryper ner i sängen. Är hemma i Kristinehamn nu, åkte hit efter jobbet. Ska dock tillbaka till Karlstad för att jobba eftermiddagen imorgon, sen ska jag hit igen. Emsan goes pendlare igen? Njae, men just nu vill jag vara hos mamsen eftersom jag ska bort i två veckor sen. Dessutom är inte Henrik hemma heller, så det är tomt hemma i Karlstad. Trivs mer med lite folk (och en vovve) omkring mig.

Igår var det relativt lugnt. Jag och Kristin satte oss vid vattnet och snackade i solen. Sen kom Thomas och hämtade oss, och vi åkte hem till dom och grillade. Riktigt härligt! Sen kollade vi på det där programmet där man får svara på massa frågor, där lögnedetektorn avgör om man talar sanning. Ni vet kanske? Hur som helst tyckte jag grymt synd om tjejen vars kille svarade att han varit otrogen, att han tyckte att kompisens flickvän var snyggare än henne, att han ville att hon skulle skaffa silikon osv osv. Jag skulle bara rest mig upp och gått! Usch.


Fick lite pics idag. Hade beställt ca 130 stycken från internet. Massa studentbilder m.m. Tog mig äntligen i kragen och framkallade massa. Så någon dag i veckan ska jag nog sätta mig och fixa till mitt fotoalbum som jag köpte för läääääängesen. Men nu har jag ju som sagt till och med bilder att klistra in, yey!

image75
Morfar grattar mig på studenten


Nu blir det sängen,
Sov gott vänner!
Love

Sommar feeling

Hade inte bloggen varit offentlig hade jag skrivit av mig en hel del nu. Iofs är själva grejen med en blogg att andra ska kunna gå in och läsa, men ändå, det finns tankar och känslor man inte alltid vill dela med sig av. Därför väljer jag att inte göra det nu.

Igår vart det utgång. Tog bussen hem till Micke, vi satt ute (!) och drack bål på altanen, det var mysigt. Lite sommar feeling sådär. Efter en trevlig förfest åkte vi in till stan, där majoriteten av folket styrde kosan mot nöjes. Men för mig slutade det på Koriander. En viss händelse drog ner kvällen, men utöver det var det en bra kväll. Efter krogbesöket mötte jag Stefan. Vi gick och köpte mat, och satte oss på en mur och åt, och snackade. Andra kvällen på rad som vi slår våra kloka fyllehuvuden ihop och äter. Fick bevisat för oss att staden är grymt liten. Folk har visst glömt att jag redan har pojkvän, och tror numera att vi har ihop det. Stefan är en vän sen flera år tillbaka, men ni kanske inte visste det, att även jag har killkompisar? Hade iallafall en grymt trevlig kväll. Alla mina vänner gjorde min kväll igår. Älskar er allihopa :)


Idag har det varit lugnt, lite för lugnt. Jag och Kristin ska snart gå ut på picknick, härligt va? Vi ska sätta oss nere i hamnen på en brygga och snacka tjejsnack, ni vet sånt där prat som man bara kan ha med vissa? Så ser planerna ut alltså. En film ikväll också kanske. Imorgon blir det jobb iallafall, och efter dagens slut ska jag hem till mamma. SAKNAR henne jättemycket. Har inte varit hemma på länge nu!


Nu ska jag kila ner och inhandla lite frukt till vår picknick.
Love

Kärt återseende

Hämtade min mobil idag, weey! Den funkar utmärkt, och det bästa av allt; det gick på garantin! Där lurade jag dom allt. "ingen yttre påverkan - nejnej". Tur att det inte blev någon repa när den flög i marken, annars hade det blivit svårt att hävda att man inte orsakat skadan själv. Härligt!

Utgång ikväll - igen!
Onsdag : utgång
torsdag : fest, dock ej utgång
fredag : utgång
lördag : fetingutgång.

Nästa helg får det nog bannemej bli lugnt!


Nu ska jag käka, sen åka till Vic.
Love

Vad är det för en dag, är det en vanlig dag?

- Nej det är ingen vanlig dag för det är Victorias födelsedag, hurra, hurra, hurraaaaaaaaa!

GRATTIS HONEY!

image74

RSS 2.0