Emsanpemsaan

El Stockholmo får finbesök - och jag är frisk!

Yeeey, jag är på banan igen!
En veckas behövlig vila har gjort sitt och nu är jag back to work, underbart! Har saknar mina kära vänner och kollegor. Dom sa att det hade varit tomt utan mig, vet inte om dom talade sanning men jag blev glad iallafall ;)



Imorgon kommer min älskade mamma hit på lite morochdottermys! Jag känner mig som ett litet barn, men fasen vad jag saknar min mamma. Vill att hon ska bo närmare! Hela min familj ska bo närmare. Ska iallafall bli mysigt att få pyssla om henne lite. Så ska vi gå till banken och se om jag kan få ett lånelöfte, är inne på att köpa lägenhet nämligen, vi får se hur det blir.



Nu ska jag gråta vidare till Spårlöst, vilken känslosopa jag är!
love

sjukling

Gjorde ett tappert försök att jobba i helgen, det skulle jag inte ha gjort. Pinade mig igenom två heldagar på jobbet och ligger nu parkerad i sängen igen. Är galet trött på att inte orka något! Är galet trött på att må dåligt. Sanna sa att hon skulle lösa hela veckan på jobbet, då fick jag lite smått panik, jag orkar inte vara hemma hela veckan!! Men är man sjuk så är man. Så förbannat tråkigt bara. What to do what to do.

Saknar min familj just nu,
Mamma som kan komma hem efter jobbet och dricka thé och snacka skit med mig.
Smilla som kan göra mig sälskap i soffan.
Moa och Fanny som kan kolla på film med mig.
Perra som kommer hem och drar några dåliga skämt ;)

Sälskap helt enkelt. Så kul är det inte att ligga hemma själv i en lägenhet!


Nu ska jag vila lite, hörs kanske sen.
love

Efterlyses - mina tvkanaler!

Verkar som att det var min tur att bli sjuk. Var en jobbig och ansträngande dag på jobbet igår, men jag kämpade mig igenom dagen och var helt slut när jag kom hem. Sanna, världens bästa chef övertalade mig att vara hemma idag, och jag är glad att jag gick i hennes linje. Första gången sen jag började på Scorett för drygt ett och ett halvt år sedan som jag är hemma för att jag är dålig. Envisa jag brukar alltid jobba ändå! Tråkigt att jag fick ställa in middagen och utgången med Sara idag, hade sett fram emot lite kvalitetstid med henne. Menmen, that's life. Imorgon är jag ledig också, ännu en dag att spendera i sängen. Är det förövrigt inte typiskt att majoriteten av alla mina tvkanaler försvunnit?
Kollar sällan på tv, men när jag för "en gångs skull" verkligen inte gör något annat än ligger hemma framför tvn vore det tacksamt om dom fungerade som dom ska, men icke. Nu är det ettan, tvåan, fyran och sexan som gäller. Varför har jag ingen aning om, skummel. Teknikens under ems fattar ingenting?


over and out,







Är det min tur nu?

Drömmer mig bort till värmen. Sjukligt kallt i min lägenhet, jävla fönster. Elementen är brännheta, men det spelar inte så stor roll när kylan blåser rätt igenom fönsterspringorna. Tacka vet jag äldre hus, högt i tak och stora fönster. Men just nu fryser jag, och är ganska onöjd. Letade i min garderob häromdagen efter en hederlig hood tröja, när jag insåg att jag inte ägde en sådan. Gick till gina på lunchen igår och införskaffade en, den får göra sitt nu (med en filt till hjälp).

Igår till idag hade jag Emma på besök. Vi bakade scones igårkväll och bara myste och snackade skit. Hennes lilla maga är inte lika liten längre minsann. Tänk vad fort det går ändå! Var kul att se henne.


Nu ska jag bädda ner mig i sängen, min kropp behöver vila så att jag orkar vara pigg och alert på jobbet imorgon. Känns som att jag börjar bli sjuk, är det min tur nu? Hoppas att det bara är en vanlig förkylning som går över snart.

love/ems

Fåglar kan också dansa

Godkväll.

Sitter, eller snarare halvligger i soffan framför tv. Ikväll är det Johan Falk som gäller! Har varit en lugn dag med inte allt för många ansträngningar. Mår väl lite som jag förtjänar idag kanske! Fick med mig en inte allt för svårövertalad Frida till mig efter jobbet igår för lite öldrickande. Anton och hans killkompisar kom förbi för lite förfest innan vi tog en taxi till Debaser medis. Blev en riktig dansant kväll med fågeldansarna i spetsen ;) Tack för det du fina!


Imorgon blir det jobb jobb jobb. Just nu känns det som att jag helst hade velat vara hemma och sova hela dagen men förhoppningssvis infinner sig energin imorgonbitti. what to do what to do.



Bjuder på några bilder från nyår,









tjohej.

Nytt år, nya möjligheter

Jävligt nya, bra möjligheter vill jag tro.

Det har gått hela sex dagar på det nya året, nya decenniet och tja, det har inte blivit så mycket mer än kallt. Inledde dagen med mina fina arbetskollegor. Med paljetter och disco i butiken startades dagen på ett bra sätt! Helt otroligt att det kan vara så kul att jobba ibland. Slutade halv 4. Blev lite fördrinkar hemma hos mig med Cine och Vic som dagen i ära kommit hit för att fira in det nya decenniet med oss. Åkte hem till Frida och Anton för middag och fest! Hoppade in det nya året med mina underbara vänner och skålade i champagne. Kommer bli ett bra år!

Blev ytterligare lite utgång på lördagen sen. Vic tyckte att jag borde bli påmind om varför man inte ska gå ut när man jobbar dagen efter. Det blev jag, men det var helt okej ändå. Med lite alvedon i magen tog jag jobbet med storm!



Igår hade jag och Frida lite tisdagsmys hemma hos mig. Drack thé och åt grönsaker med dipp! Fick ett infall och började kolla resor, insåg ganska snabbt att vi inte kan vara borta mer än en vecka (vi jobbar på samma jobb), om vi inte vill ha sparken förstås, haha! Mysigt att jag vaknade på natten sen av att Frida kramade mig och klappade mig i pannan. Sen när bytte jag namn till Wille? ;)


Nu blir det sängen, tidslossning imorgonbitti!
love



Saknar min söta julnissa - gullesmilla!


RSS 2.0