Emsanpemsaan

första adventsmys

Igår var det första advent, helt sjukt vad tiden har gått fort. Uppfattade det inte ens innan jag fick ett sms med en "första advents kram". Yes, så med är jag! Fångade ändå upp det bra när vi ställde till med pepparkaksbak på kvällen efter jobbet. Jag, Frida, Emma och Linn bakade och myste framför tvn. Är egentligen inget fan av pepparkakor men det hör liksom till. Degen däremot är ganska god ;)


Idag har jag varit ledig, hur skönt som helst. Gick upp vid nio, drack kaffe och åt frukost i lugn och ro framför tvn. Passade på att tvätta lite också när jag ändå var ledig. Ena tvättmaskinen är fortfarande trasig, irriterande! Sen gick jag och mötte Lotta och hennes lilla vovvsing Angnes. Hon hade inte varit hemma hos mig innan så jag bjöd hem henne på lunch. Kycklingsallad med pestodressing, mumselums! Sen drack vi kaffe och åt kanelbullar som hon hade köpt med sig. Tiden går så fort med Lotta, vi har alltid så mycket att prata om. Nu har hon och Agnes precis åkte hem, och jag ska bege mig till Bella om en stund för att fixa naglarna, vardagslyx!


Imorgon blir det jobb igen. Jag trivs så himla bra på jobbet, vi är ett sånt grymt team också. Kan nästan inte bli bättre. Sen på torsdag ska jag och Sanna på Dieselkväll, och efter det kommer min älskade Vic med tåget. ÅH, just nu är jag så glad!







Pusspusspusspuss!


ems á la champagneansvarig är lika med FULLträff?!

Vilket tryck det har varit hos oss nu under öppningsdagarna. Ledsen för dålig uppdatering, men det har varit jobb från morgon till sena kvällar/nätter ett tag här nu. Vi har verkligen slitit som djur för att hinna och det blev verkligen bra resultat. VIP kvällen i onsdags var grym! Butiken var klar klockan halv sex och gästerna skulle komma sex, snacka om på håret. Alla var jättefina med nya kläder från Gina. Dessutom fick vi välja varsitt par skor som skulle pryda våra fötter under VIP kvällen. Jag har nosat på ett par stövletter från Novita ett tag nu, så valet var inte så svårt för min del :) Jag hade ansvaret för all dryck under kvällen, champagneansvarig så att säga. Man kan säga att jag skötte mitt uppdrag väl, alla drack som dom skulle, haha! Jag, Niklas, Malin och Tessan gick vidare och tog en öl. Bekantade mig även med deras "fiskarkompisar" vilket ledde till rejäl huvudvärk dagen efter när jag stämplade in klockan 08.30. Men det var det värt! En riktigt höjdarkväll :) Mycket folk och högt tempo, precis så som vi gillar det. Kom ifrån butiken igår hela tolv timmar senare!


Idag har jag såklart jobbat, sen gick jag hem till Emma för lite tjejsnack och idolkväll. Imorgon klockan 09 kliver vi in i jobbdimman igen. Ni som har vägarna förbi Drottninggatan får gärna komma in och säga hej!


love

All night loooooong

Det har varit en effektiv förmiddag. Fick en oväntat sovmorgon till 14 eftersom byggarna inte är klara med det dom ska. Detta innebär dock inte en kortare arbetsdag utan bara att vi kommer få jobba hela natten, jippi! Hur som helst gick jag upp i tid, åkte till Skäris och tog blodprover, sedan upp till butiken för att kolla läget, hämtade lite grejer jag glömt där osv. Sedan åkte jag in till stan en sväng och gjorde lite ärenden. Glev in på Sergel och snackade lite skit med Niklas och Carro. Nu är jag hemma och har precis käkat lunch. Har förutom lagat mat även städat hela lägenheten. Nu sitter jag i soffan och väntar på att golven ska torka! Jag är ju så duktig, haha.


Igår fick vi en grymt trevlig surprise på jobbet. Vi fick gå till Gina och plocka ut outfits till vipkvällen, dom skulle tydligen sponsra oss med kläder. Vi sprang runt som yra höns i över två timmar inne på PK huset innan alla var klara. Tänk att det kan vara så svårt att hitta något när man får ta vad man vill. Nu börjar jag bli riktigt taggad, ska bli sjukt kul! Och vi kommer vara sjukt snygga! :)




Nu ska jag klunka i mig lite kaffe innan det bär iväg till jobbet,
Det kommer bli en låååååååång natt.

fredagsmys, lördagsmys och söndagsmys.

Det har varit en intensiv vecka men jobb. Har dessutom varit ganska dålig, så energin var hyfsat bortblåst när det äntligen var helg. Har fått hur mycket varor som helst, men nu börjar det kännas som ett riktigt lager. Efter långa jobbdagar har jag åkt hem och ramlat i säng, sovit, och sedan infunnit mig på jobbet varje morgon klockan 08.

Var ledig både igår, och idag, helt underbart. Inte ofta jag är ledig både lördag och söndag!
I fredagskväll blev det fredagsmys med Frida, hennes "sambo" Anton och Thomas. Killarna lagade fläskfilé medan vi låg i soffan med ett glas rött och kollade på Idol, inte mer än rätt så säg? ;) Bra fredag!

På lördagen fortsatte jag i mysspåren, och tillbringade kvällen hemma hos Ellen och Micke. Kollade på film, drack lite vin, åt choklad och bara hade det trevligt. För en gångs skull vaknar man upp och känner sig riktigt utvilad! Nu ska jag slänga på mig lite kläder och pallra mig ner på stan för att möta Frida. Då blev det sööööndagsmyyys!



puss o kram





Emelie Klant Carlsson - Kärt barn har många namn?

Idag har vi fått massvis med varor till nya butiken. Jobbat 8-19 och det lär inte bli kortare pass resten av veckan direkt. Men det känns jättekul att få vara med från början, och vi är verkligen en superbra team också! På lunchen sprang jag till apoteket och visade upp mitt sår, som jag tyckte borde skyddas med något bättre, det tyckte kvinnan på apoteket också om man säger så. Jag kallade det sår, hon sa brännskada. Vet inte riktigt hur jag ska ta det. Min regionschef Karin tog på sig mammarollen och plåstrade om mig, haha. Resultatet ser ni längre ner, nu ska det minsann läka ordentligt! Har lite ont efter att ha slagit i armen femtusen gånger idag när jag hållt på med alla varor. Men är man klantig så är man!





Godnatt, från en inte allt för nöjd ems,




Förbannade trättmaskin!!!

Irriterad jag blir när saker och ting inte går min väg.
Först hade någon idiot förstört torktumlaren gemom att köra en dunkudde, som numera är en jävla massa dun utan kudde. Vilken snilleblixt. Sen blinkade den ena tvättmaskinen oroväckande konstigt. Kvinnan som tvättade innan mig sa att man bara skulle vrida startknappen till 0 och sedan till 1 igen för att få den att bli normal. Jodå, det funkade, tills den helt plötsligt la av. Mina kläder var alltså klassblöta fulla med tvättmedel. Eftersom jag redan kastat i omgång två i den andra tvättmaskinen bad jag till gud och testade en gång till. Det skulle väl vara för bra för att vara sant om det hade gått bättre denna gång? Nu kör jag dom för tredje gången i den normala tvättmaskinen. Bra att mina kläder kommer hinna torka, det skålar vi på!
Ibland blir man ju bara så trött.


Nu ska jag springa ner igen,
Jag tar tillbaka att jag inte tycker att det är så tråkigt att tvätta!


Sov gott!



Hejdå Skäris - Tjena Drottninggatan!

ajajaj, det svider på min stackars lilla underarm. Hände en liten olycka på jobbet förut.. Någon som vet att man kan bränna sig på ångan från en vattenkokare? Jag vet. Fy för i helvete vad ont det gjorde också. Min högerarm har inte mått bra på sista tiden. Först får jag rivsår, inte bara ett rivsår utan flera stycken, jättelånga, jättesvidiga - av min nya paljettklänning. Vill man vara fin får man lida pin tydligen. Sen slår jag i handleden i en hylla på lagret så att den är helt blå. Och idag, ett köttsår på underarmen. Det här är fan inte okej! Spolade med kallvatten i en evighet och kutade sen till apoteket för lite hjälp. Tillbaka på jobbet med bedövningssalva och kompress, heter det ens så? That's life. Som jag brukar säga - det kunde vara så mycket värre.


Jobbade min sista dag i Skäris idag! Dax för nya tag, med en ny butik. Fick tjänsten som första säljare i vår nya butik som ska öppna på Drottninggatan den 26:e nov. Känns grymt kul! Vi är värsta bästa teamet teamet också, med mig, Sanna och Frida i spetsen kan det inte gå annat än finemang! ;) Sanna och jag var ute och käkade middag och drack lite drinkar häromdagen för att fira. Snacka om magknip efter allt skratt, jag gillar den tjejen! Det här ska bli sjukt kul. Säger väl godnatt till fritid nu då!





Nu börjar det bli kallt på riktigt, vill inte ha regn och rusk. Ge mig lite sol iallafall.




Godnatt mina vänner,
love

En helg fylld av kärlek

Sjukt dålig uppdatering från min sida, ser på besöksiffrorna att några har tröttnat på mig och droppat av. Får be så mycket om ursäkt ;) Mycket jobb, mycket fart och fläkt är orsaken till detta.

Helgen som var kan vara den mysigaste på länge. Först kom favoritpingla Vic hit i torsdagskväll. Körde lite festligheter hemma hos mig, för att sedan gå vidare.. Hrmmff.. några gick vidare iallafall. Haha, någon annan vinglade hem efter en konstig efterfest här på Sankte. Vissa bara har det! Behöver inte säga mycket mer än så. Sen på fredagen kom min älskade mor och min älskade lillasyster. Vi åkte ut till Skäris där det inhandlades diverse trevligheter, skor till mams till exempel. Lördagen spenderades på stan och toppades med ett besök på Vapiano, dom har riktigt bra mat där! Bra service dessutom, det gillas. Söndagen spenderades på Matmässan i Älvsjö. Tack för en underbar helg mina hjärtan!


Efter en minisemesterhelg kommer det dock jobb igen. Efter jobbet i måndags åkte jag hem till Annica på middag i deras nya lägenhet. Hon och Nicke bor jättenära mig nu, tummen upp för gångavstånd! Tog en promenix hem för att byta om, sedan kom Sara. Vi åkte till stan och mötte några av hennes vänner, för att sedan gå till Café Opera på galapremiär festen för filmen 2012. Där var det inte snålt med varken mat eller dryck. Tråkigt bara att det var någon, typ jag, som skulle öppna dagen efter. Kan väl tillägga att det var lite segt dagen efter.




Sen har det hänt en annan sak som jag är grymt taggad inför, men det avslöjar jag inte än!
Jag är iallafall SÅ JÄVLA GLAD!


Dax för sängen, tidslossning imorgon = tidigt morgon.
Puss och godnatt.

RSS 2.0