Emsanpemsaan

Toalett + Coca cola = Sant?

Jag har tillbringat långt ifrån mycket tid på St Eriksplan nu, och jag älskar det redan! Patrik hjälpte mig att köra alla mina grejer förut. Det var verkligen på millimetern att vi fick med allt, men det gick fint. Skönt att allt löste sig så smidigt. Thanks!


Fixat och trixat lite i min nya lägenhet. Det är massa äcklig beläggning i toaletten. Jag har skrubbat och skrubbat men det vägrar gå bort. Läste precis att coca cola ska vara bra, så imorgon ska jag inhandla en burk som jag ska mata min toalett med. Hoppas verkligen att det hjälper, vill inte ha det så. Big nono! Annars är lägenheten sjukt bra, här kommer jag trivas! Har bäddat åt mig själv i soffan, där jag ska spendera mina nätter tills jag får min säng. Alla möbler och allt sådant ska fixas nästa vecka. Det kryper i fingrarna på mig, jag vill inreda! :)
Tog mig en sväng till Cinisen också, fyra minuters resväg. Man är van att det tar runt 40 minuter, enbart att åka. Sen ska man gå till och från tbanestationer också. Nu är vi ju nästan grannar! Otroligt bra att man har både tunnelbana och pendeltåg nära.



Nu ska jag sussa, jobb imorgon - sen ska jag träffa Annica som är på besök i huvudstaden, trevligt!
Sleep tight,
/ems

Haaaallååå St Eriksplan!

Då har man sovit sin sista natt i Hökis, och jag är inte det minsta ledsen för det. Ska bli otroligt skönt att komma härifrån. Snart går flyttlasset till St Eriksplan! Cine var gullig och hjälpte mig att packa det mesta igår, sen tog vi en sväng på stan och käkade sen lunch. Fick med mig en siden jacka som var gammeldags rosa, riktigt fin tyckte jag. Köpte lite läppglans och småkrafs också, as usual. Man får alltid med sig nåt hem fast man inte tänkt handla. That's me!


Nu ska jag käka lite, och fortsätta städa här.
Puss på er!

Flytt på ingång, semester på ingång!



Hittade en bild på mig och Madde från i fredags på stureplan.se, tagen på Sture Companiet. Haha, hade nästan förträngt att den bilden togs. Dock var det inte riktigt lika illa som det kunde ha varit, med tanke på att vi precis dansat oss toksvettiga på dansgolvet. Jäklar vad vi dansade, skulle inte vilja se mig själv. :)


Jobbat hela helgen. Igår träffade jag Cinisen efter jobbet. Åkte hem till mig och käkade lite, sedan åkte vi till Scandic där Sebb och Jimmy bodde under helgen. Tog någon öl med dom, Madde och Soff kom förbi. När ligan drog ut och gjorde stan tog jag tuben hem. Kände att där gick gränsen!

Lotta kom till jobbet och hämtade upp mig idag. Drog till Fridays vid Östermalm och käkade och tog en öl. Riktigt mysigt, längesen vi sågs eftersom hon varit i Grekland i hur många veckor som helst. Hade en hel del uppdates att utbyta såklart.


Imorgon då - packa! Nu har det verkligen dragit ihop sig mot flytt. På tisdag ska jag flytta alla mina grejer, sen ska det pysslas och städas. På fredag måste jag vara klar i min nuvarande. Känns helt okej att lämna lägenheten i Hökis för att inkvartera mig i min nya på St Eriksplan.
Ooooooch, denna vecka är det jobb enbart onsdag och torsdag, sen är jag ledig hela helgen och på måndag nästa går jag på semester. Grymt bra! Första semesterveckan kommer först min älskade familj hit, och sedan Vic. Oslagbart!


ems säger; godnatt!



Vi är från dansplaneten

Ett litet pip i mobilen igår så var man på banan igen. Jag är väl inte svårflörtad när det gäller utgång jag inte. Ramlade in på systemet efter jobbet, hem och tog en dusch, sedan raka vägen till Sophie. Där hittade jag Madde, Sandra och Natta också. Vi lyssnade på musik (tack Natta för initiativet om högtalare), och lät rosé rinna innanför kroppen. Vidare till Ute Companiet för ett glas, sen in till Sture Companiet där vi dansade som tokar. Folk måste trott att vi kom från en galen dansplanet, riktigt kul hade vi. Sedan avrundade vi natten med ett besök på Solidaritet också. Tack för en trevlig kväll tjejer!


Idag har jag (kanske inte riktigt lika taggad som som inatt på dansgolvet) jobbat. Jajjemen, verkligen helt fantastiskt kul! Känns som att det är dags för mig att ta sängen, imorgon jobbar jag öppning-stängning. Sen ska jag träffa Cinisen, yey! Längesen nu eftersom hon varit borta på semester. Ska bli trevligt, känner på mig att vi har endel att uppdatera varandra om.



Sov gott,
Love/ ems

Back to reality

Flög just en meter upp ur soffan av att det pep till i telefonen. Yes, där hade jag somnat i soffan ja. Nu är ja dock pigg som en nötkärna. Är ledig imorgon. Ska tvätta, börja förbereda flyttstädningen lite, eventuellt packa en kartong eller två. Börjar dra ihop sig mot flytt nu, känns otroligt kul, samtidigt som det är mycket mindre roliga förberedelser. Ska bli grymt skönt att komma in till stan iallafall!


Ledig imorgon som sagt, annars är det jobb hela veckan inklusive helgen. Men det gör ingenting, har haft en fantastiskt trevlig helg med Vic, kan man leva länge på. Speciellt när jag vet att hon kommer snart igen. Då blir vi i Stockholm några dagar, sen åker vi till Paris. Fasen vad jag längtar efter semester nu. Två jobbveckor kvar sen smäller det! Nedräkningen kan börja..

- Klockan är ett, öppna en flaska vin nu

Har solat mig lite på balkongen, överväger en dusch så att man kommer i form igen. Vickan kommer snart hem igen, hon har varit och umgåts lite med en vän. Har såklart öl och rosé på kylning. Haha, hon ringde mig förut.

Vic säger:
Öppna en flaska vin nu, klockan är ett.
Ems säger: Ja men vaffan tror du, det har jag redan gjort.
Vic säger: Det är bra, jag dricker öl jag.


Två dagar av tre avklarade. Tiden går sjukligt fort, inte helt okej. Vill inte att Vickan ska åka hem!
I fredags förfestade vi hos mig, sen drog vi till Hornstull och mötte upp Jonas, Fouad och deras poolare. Tog några öl, sen åkte vi en partyfylld taxifärd till Götgatan och Snaps där vi fortsatte kvällen. När natten hade blivit ljus och tanterna var ute på morgonpromenad med vovvsingarna styrde vi vår kos hem till mig. När jag frågade taxichaffisen om det inte fanns lite musik i taxin fattade han vinkeln direkt och drog på partymusik på högsta volym. Det var då vi insåg att vi nog borde dricka lite rosé när vi kom hem.
Klockan 10 fredag morgon ringer Katta och väcker mig. Jag gick upp och väckte Vic med roséfrukost vid halv 11. Tog med oss en flaska och la oss på baksidan av huset och solade. Där var den dagen räddad! Hookade upp med Patrik och Ola vid långholmen där vi satt och drack vin/öl. Sedan vidare till Strand där vi mötte upp fler. Micke och Per kom förbi. Vic och jag försvann åt olika håll. Jag, Micke o Per drog till Gamla Stan och drack öl. Två jäkla bra dagar hittills.


Ikväll kör vi lite fest hos mig.
Ses vi i dimman? OM vi gör.
Love/ Ems

Allt i sin ordning

Tänkte passa på att blogga lite medans jag väntar på att duschen ska bli ledig. Nu är allt som vanligt igen, Vic och jag under samma tak, kan det bli bättre? Inte denna helg iallafall. Har precis käkat lite mat, dragit i oss en öl eller två på balkongen, dansat till maxad volym i vardagsrummet och glider snart in på en flaska rosé. Livet är bra härligt!

Vic har ingen blogg, så hon försökte få mig att låta henne gästblogga i min. Och jag lovade det, om hon i sin tur lovade att inte avslöja allt för mycket snaskiga hemligheter om mig, haha! Finns nog ingen som vet så mycket om mig som hon!


Nu är den min tur att inta duschen, vi ses i dimman!
love/ ems

Vi kommer tappa det - och jag gillar det.

Jobbade i Sergel idag. Skulle ha varit i Skäris men det var krisigt i Sergel så jag fick in Micke att ta mitt pass så att jag kunde hjälpa Sergelbutiken istället. Älskar att jobba i Sergel, en helt annan mentalitet där. Dessutom var det trevligt att jobba med Micke & Camilla också!

Imorgon ska jag tillbaka till Skäris iallafall och ta hand om alla varor som kommer. Tror att dagen kommer gå sjuuuukt fort, för jag har något att se fram emot. VICKAN KOMMER TILL MIG!! (tors-sön) Kommer bli en så himla kul helg, I know it. Är dessutom ledig fre, lör, sön. Vi kommer toktappa det!



Välkommen hem Vic! ;)

Polisen på besök

Fick nog idag och ringde polisen, jävla idiot alkisar som bor där nere. Var nere och försökte prata med dom själv först, gav upp och sa att om dom inte lägger av ringer jag polisen. Varit ute och snackat med poliserna ett bra tag nu, men hon verkade må bra iallafall. Tyvärr hade idioten hunnit sticka eftersom jag fick stå i telefonkö i 15 (!!!) minuter. Känns ju inte helt okej det heller, när man ska anmäla ett brott, som dessutom pågår. Femton minuter är ganska lång tid när det sker här och nu. Jaja, nu har dom iallafall varit här och stämt av läget och det var ju bra. Mer kan man inte göra! Nu får man väl passa sig så man inte hamnar på nån svart lista. Dom är ju helt galna i det här huset!







Lite rosé, någon?

Kom hem från jobbet för en stund sedan, har inte riktigt varit hundra idag.
Inledde mina två lediga dagar med en jävligt rolig utgång i torsdags. Åkte hem till Soffan och förfestade med girlsen, sen åkte vi till Ute Companiet och drack rosé. Sedan behövde vi dansa av oss lite, så vi gick vidare till Solidaritet. Sjukt bra musik och sjukt bra stämning. Fredagen var ganska så seg.. Hade varit hemma i princip hela dagen, när jag framåt eftermiddagen bestämde mig för att ta en promenad till Farsta Centrum. Behövde lite frisk luft helt enkelt. Slank in på Scorett och hängde med Tessan som inte hade överdrivet mycket att göra. När hon skulle skjutsa hem mig sen kom hon på den smarta idén att jag skulle hänga med till Fruängen och våldgästa Mallan för lite rosé. Väl på affären för att inhandla diverse snacks tycker Tessan att lite red bull och lime skulle sitta på sin plats. Jaha, där kommer det fram att fröken har (förutom en massa vin) en flaska vodka hos Mallan också. Yes, där var den kvällen dimmig! Ringde min kära kollega och vän Micke framåt småtimmarna och kollade om han inte kunde öppna åt mig imorse, så jag fick börja 12 ist. Det var inga problemas där heller. Otroligt bra och förstående arbetskollegor jag har alltså. :)

Hade iallafall en riktigt trevlig kväll. Spontana saker kan bli otroligt trevliga!


Ikväll blir det iallafall mycket lugnt. Kan erkänna att jag faktiskt har övervägt vissa förslag som rimmar utgång under dagens lopp, men jag bestämde mig att nu får det fasen vara bra för den här veckan. Nästa helg kommer Vic, då blir det galenskaper!



Nu ska jag dammsuga, fantastiskt trevlig lördagssysselsättning!
Love

Stammis, på systemet?

Nu är jag så mätt så att jag kan rulla fram. Mitt huvud var nog hungrigare än vad magen var tror jag!
Idag är jag ledig, och imorgon också. Synd bara att regnet inte tog ledigt idag, kanske imorgon? Det borde nog gå på semester snart det med, tycker ni inte det? Tror att om, ca tre veckor, lagom till min semester kommer det vara sjukt bra väder! Bara en tanke sådär..


Åkte ändå ut till Skäris en sväng idag för att hämta lite saker på jobbet. Slank in på systemet på vägen hem,

Jag: Och det här vill du se, säger jag på ren rutin och lägger fram mitt körkort.
Killen i kassan: Näe, det är lugnt.. jag känner igen dig!
Jag: Haha, är jag här så ofta alltså.
Killen i kassan: Ne, men endel kommer man bara ihåg, du jobbar ju på Scorett också, jag har handlat skor av dig. Du är en jävel på att sälja.

Där ser man, aldrig sett människan förut, trots att jag (faktiskt) handlar där, ganska ofta. Tyckte det var kul iallafall, alltid kul att få komplimanger över sitt agerande på jobbet.



Nu ska jag byta om, sen ska jag till Hötorget och förfesta hos Soffan, utgång står på menyn.
Ha en bra kväll/ ems

Going to Paris

Yey! Nu är det bokat, betalt och klart - Den 8:e augusti åker jag och mitt socker Vic till Paris och hälsar på Mallan. Kommer bli en sjukt bra tripp! Och det kommer bli en sjukt bra semester överlag. Längtar som en tok. Nästa helg börjar planerna smidas hemma hos mig, för då kör vi en Vic/Ems helg!


Idag har jag jobbat, sen åkte jag direkt till Bella och fixade naglarna, det var verkligen på tiden. Hade gått på tok för lång sedan sist. Men nu mina vänner, blir det sängen..






Sov gott,
love

Kör du bryggan?

Skulle inte orka göra något just nu, ändå springer det runt myror i kroppen på mig. Har redan hoppat runt och dansat för mig själv till x antal låtar. Jag blir sjukt glad av bra musik och lite dans på det. Saknar Vic nu, vi dansade alltid tillsammans i vårt vardagsrum i Årstaberg. Våra danser blir inte lika bra när jag måste göra dom själv. Endel moves kräver liksom en partner vid sidan om. Haha, fick precis i detta nu upp en bild i huvudet där Vic, efter lite skryt om att hon minsann kan gå ner i brygga, ska (några öl senare) visa sina färdigheter in real life. Undrar om det var någon som hade ryggont i en veckas tid efter det arrangemanget? :) Och ja, snacka om att hon kom ner. Fan vad jag saknar dig hun!







Inte helt okej

Har än en gång konstaterat att det är sjukt lyhört i mitt hus. Snappade nyss upp information som jag inte alls vill ha. Snacka om att få sina fördomar bekräftade, nu är det något skumt, och förmodligen inte helt smärtfritt på gång...

Blev en lugn kväll med film idag. Jobbar imorgon så jag tyckte att det var lika bra.
Gårdagen var också lugn, fick besök, det tyckte jag var trevligt :)



Hej sängen!
Love/ ems




Saknar min andra galenskapshalva. Snart ses vi sunshine!

Vad gör du klockan 06?

Ska strax gå och lägga mig, en annan har bokat tvättstugan.. klockan 06 imorgon bitti, love it. Men det är lika bra att få det gjort, vet inte när jag ska hinna annars. Klockan 11 imorgon förmiddag kommer den en kille hit som ska titta på min lägenhet. Hoppas inte han blir långvarig, måste iväg så fort som möjligt till jobbet. Hade för några sekunder en tanke på att hinna sola lite också, den tanken suddades snabbt ut.

Lördag är min lediga dag denna vecka, och vad blir det då? DÅLIGT VÄDER! Det här är fan inte okej alltså. Dax för lite soldans tror jag.



Lite sent, men här kommer lite pics från midsommar,






Tjohej!

RSS 2.0