Emsanpemsaan

En deal, som slutade med en öl på Söder.

Tröttnosen, det är jag det. Ska lägga mig nu strax. Blev en lång dag på jobbet idag. Slutade halv sex, men jag och Bea gjorde en deal.. jag stannade med henne till stängning idag, och hon gör detsamma för mig imorgon. Det är ju så förbaskat jävla tråkigt att vara själv dom sista timmarna. Så efter en jobbfylld dag åkte vi till Söder och avslutade dagen med en öl på en uteservering. Grymt skönt väder, och grymt bra sälskap.

När jag satt på tunnelbanan hem var jag så sjukt kissnödig att jag övervägde att inta första bästa buske när jag klev av (då är det illa). Bet mig i läppen och skulle precis kila in på gården utanför mig när jag insåg att.. fan, jag hade glömt portnyckeln. Det är ju bara sex lägenheter i mitt trapphus, så vad är oddsen att någon annan kommer hem exakt samtidigt som mig, klockan halv 11 dessutom? Fick helt enkelt leta rätt på en pinne, så att jag kunde nå mina alkisgrannars fönster, för att knacka (slå) lite lätt på deras fönster. Tur och väl var det en lugn kväll (kors i taket) för dom idag, så en av dom kom ner och öppnade. Efter att jag lurat i dom att jag är polis tycker dom himlans bra om mig, så det var inga som helst sura miner. Dom blev snarare glada över att se mig, haha!



Jaja, det är en dag imorgon också, så nu sägs det godnatt.
Love

Jag är en söt liten hundvalp

Jag älskar våren! Man blir på så himla bra humör av fint väder. Helt otroligt vad lite sol kan göra med kroppen.
I helgen har jag dels jobbat lördagen, sen vart det utgång. Hamnade på Ambassadeur efter en förfest hos Soffan, och ett glas på någon annan klubb som jag inte kommer ihåg namnet på. Trevlig kväll var det hur som helst. På söndagen träffade jag mamsen som var här med jobbet. Dom var på en liten weekendresa med några ungdomar från fritidsgården. Mamma och jag vandrade runt tillsammans i mina trakter, skäris. Sen träffade vi några av tjejerna på H&M. Ena tjejen kollade på mig, vände sig till mamma och sa med sockersöt röst.. "vad söt hon vaaar..", en annan tjej svarade med ungefär samma tonläge, "jaa, vad fin". Så kollar alla på mig, precis som att jag är en liten hundvalp.. Haha, det var rätt kul.

Efter en otroligt mysig dag med mamma vinkade jag av allihopa vid tåget. Sedan åkte jag till Bella och fixade mina naglar. Verkligen behövligt vill jag lova, men nu är dom fräscha igen.


Ska lägga mig nu, helt slut efter denna jobbdag i Sergelbutiken.
Bjuder på lite bilder från min och Ellens torsdax dag på Skansen ;




Nattinatti.

Jag spruträdd? Nääääe.

Sitter med plåster på magen och klappar mig själv lite på axeln och tänker "duktig tjej". Jag är riktigt bra på att ta sprutan på mig själv nu. Åmar mig inte alls lika mycket innan längre, trots att jag vet att det gör åthelvetes ont. Finns inte så mycket annat att göra än att räkna till tre och låta det ske. Jag måste, jag vet ju det. Första gången jag tog den själv fick jag hälla i mig ett par glas vin innan, för att övervinna min spruträdsla. Haha! Men nu minsann, nu kan jag bättre! 
 



                        



Imorgon är jag ledig, och vad passar inte bättre då än en tvättrunda klockan 06? Jag är dålig, jag vet. Sen ska jag träffa Ellen, ska bli mysigt.
Idag hämtade jag förövrigt min mobil på posten. Den har bara varit borta i drygt en vecka och ändå har jag hunnit sakna ihjäl mig efter den. Tredje gången nu som jag haft den på lagning, men den här gången gick det faktiskt väldans fort, och det uppskattar jag!



Jaha ja, med tanke på vilken tid jag ska upp imorgon kanske det vore aktuellt med sängen!
Puss & godnatt.

Min älskade lilla Smilla

Mamma ringde mig imorse, när hon och Smillan var på sin dagliga morgonpromenix till mammas jobb. Som varje morgon hade det kommit ett blått tåg när dom passerade järnvägsstationen, och Smilla tvärnitade, tittade på tåget och började gnälla. Hon gör så varje dag när det kommer ett blått SJ tåg. Min lilla söta vovve, hon vet minsann att Mimmi (jag) brukar komma med dom tågen. Och hon är alltid med mamma på perrongen och möter mig då. Jag saknar henne!




Min goding, här var hon en liten tjej.



25 års kalas

Idag är emsan inte i sitt bästa skick minsann. Ett himlans härj igår vill jag lova. Började kvällen på jobbet, där vi gjorde oss iordning och tog ett glas innan vi begav oss till kalaset. Det var en jättefin festlokal Tessan hade fixat i Gamla stan. Kvällen bjöd på dans, mat, skratt och en drink eller två. Jag ramlade väl in hemma hos mig vid fem snåret imorse. Tyckte iallafall att det var lite mysigt att gå från tunnelbanan när man möttes av ljus och fågelkvitter.

Nu ska jag åka till jobbet, sen blir det raka vägen hem till Nelle & Micke där det vankas grillning. Årets första för mig iallafall. Jag älskar att grilla!


Måste kila nu,
Love

- Lagar du alltid bara sån där enkel mat?

Idag är jag ledig, och jag är bara hemma och slappar. Skulle åkt till Märsta och träffa min älskade vän Lotta, men jag har lite och fixa med, så vi sa att vi tar det en annan dag. Saknar henne, men idag var inte rätt dag. Känner ibland att jag måste bromsa mig själv, tillåta mig själv att ta det lugnt emellanåt. Inte flänga och fara runt hela Stockholm som jag alltid gör. Bara vara med mig själv ibland. Att en egentligen så enkel sak kan vara så svår?

I måndags kom Emma hit och hälsade på. Det tyckte jag var trevligt. På tisdagen var det så fint väder, så vi köpte en varsin kaffe och satte oss i Kungsträdgården och snackade lite. Sen kurrade våra magar, så vi åkte hem för att laga mat. Snackade med mina sötra systrar i telefon eftersom dom fyllde år. När jag skulle avsluta samtalet med Fanny, sa jag att jag skulle laga mat. Hon frågade vad jag skulle göra för mat och jag svarade, stuvade makaroner och korv. Då säger hon "Lagar du alltid bara sån där enkel mat Emelie?", haha.. 12 år? "Jaja, bränn inte korvarna då bara".


Ikväll blir det 25 års kalajs. Tror att det kommer bli superkul! Tessan har hyrt en lokal och det verkar som att vi blir ganska många. Eftersom Bea jobbar till halv 6 åker jag ut till Skäris och möter henne, vi ska ta ett glas och göra oss lite iordning tillsammans innan vi ska på middagen. - Varför har vi annars vinglas på jobbet om det inte är meningen att vi ska utnyttja dom?




                                                 - Skååål.

Det finns bra medicin på systembolaget

Vilken helg det har varit,
- Sol, ledighet, fina vänner, festligheter.

Fredagen bestod av jobb, sen hem till Jensan som hade fixat middag med lasagne, Corona toppat med lime till det. Kan det ens börja bättre? Åkte till Årstaberg och förfestade med Soffan och Sandra. Begav oss till staden. Agenta (?) blev första stoppet, där det togs något drickbart. Sedan vidare till Fridays där ännu mera beställdes in. Sist men inte minst hamnade vi på Grodan. Slutligen avslutade vi traditionellt med ett donkenbesök.

Lördagen vaknade man till solsken, jag och Jensa satte på partyplaylisten på högsta volym och dansade oss i lite bättre form. Det tog emot, men det gick. Gick och köpte varsin glass som vi avnjöt i solen. Insåg att våra huvuden inte riktigt var på vår sida, gick till bolaget och inhandlade lite medicin som vi pimplade i oss på en solig balkong. Helt underbart!

Senare mötte vi upp girlsen och drog till Anna i Solna på föfest. Ett jäkla ståhej på vägen till stan vill jag lova. Haha, det var nästan nioendeklasstjejerna på klassresa nivå på oss. Men det bjuder vi på. -Andra sidan är ni klara?
Hamnade på Patrica. Cine blev uppraggad av två tjejer på en och samma kväll, det tyckte jag var sjukt kul. Speciellt när hon kläcker "Jag är inte intresserad, jag är med henne" och pekar på Erika, haha, som dessutom i sin tur precis i samma stund hånglar upp en kille på dansgolvet. Helt lost!





Nu ska jag in till centralen och möta Emma som ska bo hos mig till onsdag,
Love

Ofrivilligt morgonpigg

Snart är det jag som blir ett med sängen. Imorgon har jag tidslossning klockan 08, vilket innebär att jag måste gå hemifrån 07, vilket i sin tur innebär att min klocka ringer lika tidigt som imorse.. jääävligt tidigt. Men imorse var det inga varor som stod på menyn, utan tvättstugan, 06-10. Ett sådant bakslag får man för att man är så otroligt bra på att planera sina tvättstunder. Vad ska man göra liksom? Rena kläder måste man ju ha. Efter tvätten blev det jobb. Kom hem för en stund sen, och nu måste det som sagt sovas här hemma hos mig.

Längtar sjukt mycket efter helgen. Då har man kört en åttadagars bestående av jobb, vilket kommer toppas med tre lediga (lör, sön, mån) och en himlans massa festligheter. På måndag kommer Emma på besök och ska bo hos mig till onsdag, himlans mysigt det med tycker jag.


Och imorgon ska jag hem till den här tjejen efter jobbet, Cinefine.





Men nu säger jag over and out och godnatt.

Hej och välkomna, alla uteserveringar!

Vilket underbart vårväder det har varit i helgen (undantaget idag, med lite moln). I torsdags var jag ledig, så jag åkte in till stan och käkade lunch med Lottis. Sedan kom Ellen och joinade. Tog oss en ride på stan. Ramlade in på Gina, där mina våriga spenderarbyxor gjorde sitt. Köpte en kort "koftjacka", ett linne, en sjal, örhängen och ett armband.. Skulle precis gå ut när jag fick syn på en jeansjacka till ett dessutom shysst pris. Med lite peppning från mina kära vänner stod jag åter i kön och gick ut med två kassar istället för en. Införskaffade mig även ett par nya solbrillor, välbehöligt när solen tittar fram. Köpte italiensk glass och slog oss ner i Kungsträdgården, mysigt vill jag lova.
Lotta åkte till jobbet och jag och Nelle begav oss till IKEA där mitt konto än en gång fick sota för mitt shoppingbeteende. En golvlampa, korgar till bokhyllan, en tavla, klistermönster till väggarna och massa annat småkraffs.
När vi hade shoppat klart var det dax att ta bussen hem. Och vilket projekt det blev helt plötsligt. Haha, vi höll på att inte ta oss hem. Till detta hör att vi inledde starkt med att gå till fel busshållsplats, på fel sedan av byggnaden. Men, hem kom vi tillslut, efter en riktigt trevlig dag.

Sen var ledigheten slut, jobbat hela helgen. Fredagen blev en lugn sådan. Lördagen skulle innehålla ett biobesök, men när jag satt på tuben till Emma efter jobbet ringde hon och sa att det var ändrade planer. Bion skulle komma att utbytas mot mysfika på en uteservering och diverse vin hemma hos en vän till henne. Så jag åkte hem till henne en sväng, sedan drog vi till Östermalm och ett jättemysigt fik. Där satt vi utomhus en härlig lördagskväll och käkade och drack thé. Kim kom förbi.. och det kom ganska snabbt fram att han tagit fem, sex eller sju öl, haha :) Sen kom Natta och Gustav. Drog till en killkompis till dom där det satt lite trevliga människor och drack vin. Vi var såklart inte sena att joina med varsitt glas. Avlägsnade mig runt ett eftersom jag skulle öppna dagen därpå, så inga vilda äventyr för mig.

..och idag har jag alltså jobbat hela dagen. Grymt bra dag! Efter en hektisk dag begav jag mig till Jensa. Vi solade och snackade lite skit, innan jag åkte hem till mig och intog soffan. Men nu ska jag äta en kvällskiwi, och sen blir den sängen.

Ta hand om er,
Love

En rosa rullande resväska

- I'm bad.
Har helt enkelt haft fullt upp, och bloggandet läggs då lätt på is. Men jag vet att min kära mor vill hållas uppdaterad, så jag ska ta mig i kragen och kludda lite.

Var ledig hela helgen som var, så jag tog en tripp till Värmlandet. Kom till Kristinehamn på torsdag kväll. Satt uppe och drack thé och snackade skit med mamsen. Fick sedan fira min födelsedag en gång till när familjen satte ribban genom att väcka mig med födelsedagssång och paket. Fick jättebra saker dessutom. Hela fredagen spenderades hemma hos familjen Carlsson. Kollade på Let´s dance och hade det mysigt. Jag uppskattar och älskar min familj så otroligt mycket. Ni är den bästa familj man kan ha!
På lördagen kom farmor och farfar på besök för lite kalas. Även av dom fick jag mycket bra presenter, man kan ju fråga sig vad jag gjort för att förtjäna att bli så bortskämd? :) Dom släppte mig hemma hos Vic i skåre på vägen hem. Åh vad jag har saknar den tjejen! Tror att både jag och hon kliver in i någon slags glädjebubbla när vi ses. Allt blir så förbannat jävla roligt.
Haha, hon hade varit på Ankan dagen innan.

V säger: Det har fan spårat på Ankan alltså.
E säger: Vadåra?
V säger: Jag fick ju till och med visa leg.
E säger: Ahaa?
V säger: JAG ÄR JU FÖR FAN STAMMIS!

Sen rullade galenskaperna igång, som alltid när Vic och jag är i farten. Drog till Jacob för lite förfest, en riktigt trevlig sådan. Koriander skrevs till på menyn efter att vi sett kön på Ankan. Hell no, juldagenkö utanför det stället. Men vad gör det? Vi har kul överallt.

Söndagen var väl en klass för sig.. en riktigt seg resa hem om man säger så. På centralen fick jag en komplimang för min fina knallrosa resväska som går att rulla åt alla håll. Och OM den rullar? Jotack. Satt på tåget i godan ro och läste tidningen på vägen till Kristinehamn i torsdags.. Plötsligt hör jag hur folk säger "Oooooj" . Jag tittar upp ur tidningen och ser något rosa som susar förbi i 110. Vänta lite nu.. rosa, och det rullar? Tittar ut i gången och ser att en kille längst ner i den proppfulla vagnen har fångat upp min resväska. Jag får så fint gå ner och hämta den, och ställa tillbaks den. Den har alltså rullat ut från dom andra väskorna helt själv för att fara på lite äventyr. Det är min flicka det. Hedanefter får den ligga ner.


Imorgon är jag ledig, min enda lediga dag denna vecka, så då ska jag först in till stan för att luncha med Lotta. Sedan ska vi möta upp Nelle för att dra till IKEA och inhandla diverse trevligheter. Har skrivit en jäättelång lista på allt som jag skulle behöva köpa.. Vet dock inte hur det ska vara mänskligt möjligt att få med allt hem?




over and out,
Love

RSS 2.0