Emsanpemsaan

Flytt på söndag

Yes, nu har jag skrivit kontrakt på lägenheten, så på söndag flyttas det. Känns bra, dock känns det tråkigt att flytta från Årstaberg, och den fina lägenheten jag bor i nu. Men det ska bli skönt med sitt egna place. En 1.5 på 45 kvadrat, det känns ändå helt okej. Kenny ska hjälpa mig att flytta, det känns bra, för jag vill inte köra själv i Stockholm. Skulle ändå bara köra vilse, haha.

Idag hade jag tidslossning vid 08 imorse, efter jobbet åkte jag direkt till Bella och fixade naglarna, det blev fint. Nu sitter jag här, ska lägga mig snart. Upp tidigt och jobba imorgon, och sen blir det uuuuuuuuutgång. Känner mig grymt taggad!



Susselisussa sött,
Love

ems á la sjuksyrra

Efter en lång och hektiskt dag på jobbet åkte jag och Emma in till söder och fikade med hennes vänner, det var trevligt. Nu är jag hemma, känns som att jag kommer somna här framför datorn snart, har inte sovit sådär jättebra inatt.. Men så är det, imorgon börjar jag klockan 14, blir skönt med lite sovmorgon faktiskt.

Lyssnar på Teddy Afro - Bob Marley och tänker på Vic. Har haft fullt upp med saker att göra sen jag kom hit efter min Karlstadsvistelse, men det känns ändå att hon fattas tösen. That's my girl. Trots att min andra hälft flyttat börjar jag verkligen trivas i Stockholm, just nu känns det som att jag kommer bli kvar här ett tag. Nu har jag gett det ett halvår, och jag kommer ge det minst ett halvår till. Uppskattar staden mer och mer! Jag börjar verkligen landa nu, känns ljust.


Ja, igår agerade jag sjuksköterska och offer i ett, det gick bra - men det gjorde ont. Börjar bli duktig på detta! Denna gången behövde jag inte ens ta ett par glas vin innan, det är ju glimrande. Haha, tänk om min läkare skulle läsa detta.



 loooove

Ny lya på ingång

Hej på er,

Jag kommer inte orka sammanfatta hela mitt händelseträd sedan vi hördes sist, så jag hoppar det och startar på nytt. Tror inte ni missat så mycket. Bor förövrigt inte själv längre, utan tillsammans med killen jag & Vic hyrt lägenheten av. Haha, what ever. Det funkar bra, han är shysst. Men, igår kollade jag på en lägenhet, och om allt går som det ska med hyresvärden så skrivs kontrakt i veckan, inte helt fel.

Ikväll är det en lugn kväll, Kenny är ute och slirar, så jag har lägenheten och tvdosan för mig själv. Helt okej! Imorgon vankas jobb igen, och hela veckan lång samma visa. Jobbar med Emma imorgon igen, vi har så kul ihop.

Men nu ska jag göra något jag verkligen inte vill, ta sprutan på mig själv. Vart är du Vickan? Det här är ju ditt jobb..
Jaja, spruta, ett telefonsamtal, sängen.


Love/ ems

Vemodigt

Nu har vi städat och fixat hela kvällen, för imorgon flyttar Vickan. Känns tråkigt, men vi kommer bo tillsammans, åtminstone i samma stad sen igen. Men nu ska hon flyga iväg till Oslo, och jag ska ge Stockholm en ärlig chans. Trivs faktiskt ganska bra här. Kommer sakna min Vic, så är det. Vi har trots allt bott ihop i ett halvår nu. Shit, tiden springer iväg. Men redan nästa helg ska jag hem och hälsa på, (hon kommer mellanlanda i Karlstad) så då intar vi Karlstadsnatten tillsammans igen.



Imorgon ska jag jobba, sen ska jag träffa Ellen på kvällen. Har inte bestämt vad det blir riktigt, tippar på lite matlagning och lite vin. Ska bli trevligt tycker jag! Och på söndag ska jag förmodligen träffa Jensa för en tripp till solarieöarna, och sen hem till Sebb en sväng och gratta honom. Vet inte hur jag ska hinna med allt eftersom jag slutar jobbet halv 7. Jag kommer på nåt braigt.

Nu kommer det kanske uppdateras lite dåligt, detta pga att jag inte kommer ha någon dator på en vecka, ska hämta min nya lilla pärla hemma i Kristinehamn nästa helg. Och förhoppningsvis är mitt mobila bredband framkommet då också.



Nu ska jag bege mig mot sängen,
Love



(haha, lägg märke till Scorett skyltarna på bordet. Bea fick beställa nya häromdagen för att det är någon (?) som alltid tar med sig dom hem, vem kan det vara tro? Har fyra på kylskåpet också..)



PS, Fröken Carlsson : Det stämmer, det är rätt tjej ;)

Brorsan är faaan inte nollfjorton

Pappa är femtiotre
Jag är inte tjugotvå
Och brorsan är faaan inte nollfjorton


Jag har kommit på värstabästa sättet att lära mig saker, haha. (behöver jag ens nämna att detta påkoms i fredags när vi var på gång ut?) Kunde det hela kvällen, och kan det fortfarande. Men det roligaste av allt är ju att pappa inte ens är femtiotre. Men så blev det. Haha!


Idag har jag tvättat, sedan kom Cine hit och hängde. Meningen var att vi skulle dra till solarieöarna och få lite färg, men icke. Var ju tokkallt ute så vi valde att inte gå den promenaden. Satt här och snackade istället. Men nu har hon åkt hem, och jag har ägnat tiden åt att lyssna på Nrj webradio, och strukit alla mina tvättade kläder. Nu har jag precis bäddat rena lakan, förstår ni hur skönt jag kommer somna sen? Jag älskar nytvättade sängkläder!


Imorgon vankas det jobb igen, har faktiskt varit ledig tre dagar nu, det var behövligt. Men nu ska det bli skönt att jobba igen, gillar att göra nytta.

Love ems



Nytt år, nya möjligheter?

Ensam i lägenheten på jag vet inte hur länge, har varit ett kollektiv här senaste veckan, haha. Nyår slog alla förväntningar, verkligen. Hade huset fullt, och någon gång efter tolvslaget stängde Marcus in mig på toaletten, and guess what? Dörren gick i baklås, yes, dörren som inte ens har något lås gick i baklås. Och eftersom det inte fanns nåt handtag där inne (det hade av någon andledning försvunnit tidigare under kvällen) så kom jag såklart inte ut. Men grabbarna tog fram verktygslådan och fixade ut mig. Hann ju pudra näsan en gång eller två iallafall. En riktig höjdarkväll iallafall.





Nyårsdagen blev allt annat än fartfylld, fredagen däremot, var vi påt igen,


Och det, hmm.. hände en liten olycka ;



Efter utgången blev det efterfest á la 3 pers (+Mango Pickle). Haha, bästa bussresan hem ever.





And the day after the day, myskväll med film, varav dom flesta slumrade till i soffan..






Nu ska jag snart åka till Cinefine och laga middag,
Puss & Kram

RSS 2.0