Emsanpemsaan

Hockeykväll

Nu har jag varit dålig på att uppdatera igen, men jag har bara haft noll ork för det. Mått lite halvkrassligt och vilat upp mig lite hemma hos mamsen i Kristinehamn i veckan. Alltid mys att bli omhändertagen av mamma lite!
Idag var sista upplärningsdagen på jobbet, så på tisdag ska jag vara där själv. Lite nervöst men ändå superkul. Får väl se hur det går. Känns iallafall bra i nuläget.

Förra helgen spenderades som sagt i Stockholm hos Vic och Patrik. Födelsedagen, dvs fredagen blev det kalas. Hamnade på Berns, trevligt ställe faktiskt. Lördagen bjöd också på fest. Gjorde även min systemdebut, och jag behövde minsann inte visa leg (!!), haha. Så kan det va, där gissade han rätt med en dag till godo, grabben i kassan. Bra gjort! Sen träffade vi Cine och Kicki, förfestade lite hos Cine och drog vidare till stan. På söndagen var vi överraskande nog i väldigt bra skick. Skönt det när man skulle åka buss i 4 timmar och 10 min.

Ikväll då; hockeykväll ikväll. Inte för att jag är så intresserad, men Henrik får besök, så det blir jag och grabbarna ikväll. Och imorgon skulle vi egentligen haft kalas för mig (eftersom vi inte haft det än, då familjen var bortresta förra helgen) men eftersom farfar blivit dålig fick vi skjuta upp det. Är lite orolig för honom, han har verklien varit en olycksfågel på sista tiden, hoppas att han blir bra snart!!


Nu ser jag att maten är serverad, så jag kilar.
Love

Dax att åka hem

Sitter och tittar på när Vickan springer runt och letar kläder. Ska traska ner till affären och inhandla lite mat. Sen är det dax för mig att återvända hem till Karlstad igen. Har haft en dunderbra helg i vilket fall. En mycket värd helg måste jag säga. Blir mer uppdates sen eller imorgon. Ska kila nu.

Vickan säger hej!
over and out,
Love

20 år idag!

Så var man ett år äldre då, närmare bestämt 20 år. Och jag känner mig iallafall minst en millimeter längre än igår. Samt betydligt mycket mer mogen! ;)

Nu ska jag packa ihop mig själv och åka till Stockholmstaden,
Grattis emsanpemsaan! :)

Love

Hur packar man på ett bra sätt?

Att man aldrig lär sig att packa. Eller jo, packa i sig är inte så svårt. Det svåra är att begränsa sig. Kom på mig själv att jag packat ner kläder som jag inte använt de senaste månaderna bara för att det "kan vara bra att ha". Som om man kommer sätta på sig det? Knappast. Och lyssna nu mina vänner, jag ska bara vara borta en helg(!!). Men det är ju så, man vill inte stå där i helgen och inse att man glömt saker, då är det bättre att ta med för mycket, eller? Äsch.

Har målat naglarna, packat, lagt fram kläder och gjort mig resklar inför imorgonbitti. Stockholm, here I come.
Love

Tvätten avklarad

Nu är tvätten ren, fin och struken. Skönt att ha det avklarat, för denna gång. Tyvärr var det inte sista gången jag tvättade dock. Tänkte att jag skulle packa lite snart, så att det är klart. Åker som sagt till Stockholm imorgon för att fira födelsedagen samt träffa Vicky. Ska faktiskt träffa Cine också, det var inte igår. På tok för längesen vi sågs nu. Ser fram emot en toppenhelg!

Ska träffa farmor och farfar en sväng idag också, för att få mobilen. Sen ska jag springa till apoteket för att hämta ut sprutorna jag beställt. Kristin ska få äran att ta den på mig idag! Och jag tror minsann att hon tycker att det ska bli KUL! Haha, det tycker inte jag iallafall, men jag måste. Men det är ju bra att det kan roa någon! ;)


Får passa på att tacka mina kära kollegor på Adecco för det fina "grattis i förskott" kortet jag fick idag. Ni är bra söta ni!



Dax att laga lite mat,
Love

Bort med kylan tack!

Kom hem från Martin för en timme sen ungefär. Tog svängen förbi Hagan och handlade lite. 150 spänn, och vad köpte jag egentligen?!, ingenting i princip. Fasen vad dyrt det är att handa. Hade iallafall trevligt hemma hos Martin förut. Snackade, kollade på tv och lagade mat, (inte jag, Martin lagade mat). Blev bjuden på kött, pommes och kantarellsås. Vilken mästerkock han är grabben!

Men nu är jag som sagt hemkommen. Ska lägga mig snart, orkar inte hålla mig vaken tills Henke kommer hem från Göteborg. Dröjer nog minst 2 timmar till gissar jag på! Imorgon ska jag träffa farmor och farfar en sväng. Ska få låna farmors nya mobil eftersom dom tycker att det är så viktigt att ha en bra/fungerande mobil. (Min fungerar ju inte så jag har Henriks gaaaaaaaamla nalle). Ska få låna farmors tills min är lagad. Ni är bra söta ni.

Fick med mig en sjal/halsduk ifrån staden förut, den kommer göra sig fint till min skinnjacka, som jag hoppas på att få börja använda snart. Om bara den förbaskade kylan försvinner någon gång. Snöade till och med lite lätt nu när jag gick hem. Hallå, vart tog våren vägen?


Ska hoppa i sängen och leka med John Blund,
Love


Intensivkurs

Äntligen har jag fått napp. Nu har jag bokat in mig på en intensivkurs för körkort på två veckor. Så om ett tag får även jag vara stolt ägare till det rosa kortet. Om allt går som det ska vill säga, men det tror jag nog. Bara jag ger mig fan på det så. Eftersom det var näst intill omöjligt att få tid i Karlstad blev det Årjäng faktiskt. Men det blir perfekt det eftersom farmor och farfar bor där. Känns skönt att ha det inbokat, även om det är några veckor kvar.

Idag var jag på vårdcentralen och tog mina regelbundna prover. Gick bra, sköterskan var duktig på att sticka så det kändes knappt. Börjar bli riktigt duktig på att ta prover nu. Har till och med kommit till stadiet då jag inte ens behöver berätta att jag är spruträdd, haha! Inte illa va? ;)
Ikväll blir det lugnt, ska nog hem till Martin och hänga lite. Och imorgon är det bara en dag kvar tills jag åker till Stockholm, och tills jag fyller 20 år. Får bli en systemdebut på lördag, eftersom det är stängt på fredag. Menmen, en dag för sent, vad gör väl det?

Over and out,
Love

Inspiration?

Sliten efter en dag fylld av jobb. Men nu sitter jag här, pigg som en åsna, och ska snart kika ner till affären för att inhandla diverse varor. Henrik kommer hem snart, och idag är det hans tur att stå för matlagningen. En annan har noll inspiration just nu. Bara dom gamla vanliga maträtterna som dyker upp i hjärnan när man börjar tänka. Men som sagt, det är inte jag som ska laga mat idag, så jag struntar i att tänka på det mer nu!

Helgen/Lördagen vart iallafall lyckad. Vic kom hit, vi gick och mötte Kristin för att sedan gå vidare till Martin. Vi blev en del till slut, och efter ett glas, eller två, tre, kanske fyra eller fler, gick vi till nöjes där det vankades dans, as usual. En superkväll helt enkelt.

Några bilder ifrån kvällen.




Ha en fin kväll
Love

Trasig mobil pga idioter!

I torsdags var det ett efterlängtat möte med Vic. Hon kom hit, vi tog ett par glas, och kilade ner till staden där Arena blev vår dejt. Vanligtvis gillar jag inte Arena, men när det är studenttorsdag är draget (och folket) betydligt mycket flashigare. Vi träffade Martina och Kajsa, vilket också var trevligt. Himlans bra kväll, som dock inte slutade lika bra. Blev förföljd av några killar hela vägen hem, vilket gjorde att jag fick springa sista biten till porten. Ringde Henrik och låste upp samtidigt, vilket resulterade i att jag tappade min mobil i backen. Nu funkar inte mikrofonen sådär vidare värst, inte alls faktiskt. FAN, om man får skriva så, och det får man. Idioter! Ska skicka in den på lagning. Får se om dom går på min "jag vet inte vad som hänt" replik. Men å andra sidan är det inte en enda repa på den. Jag har behandlat den som en liten princessa ändå sedan jag fick den, blev dessutom inte en enda skråma igår. Phu!

Igår var det slappt, mycket slappt. Gick på stan med Vickan, käkade pastasallad och inhandlade min en kalender! Läste du den raden ordentliget mamma? JAG HAR KÖPT EN KALENDER! Haha, det var behövligt. Sen åkte vi hem till hennes mor och åt tacos och kollade på Let's Dance med hennes familj, mys! Tog sedan partybussen hem. Och ja, det skulle kunna vart en partybuss. Busschaffisen, en ung sådan spelade discomusik på högsta volym, så att till och med sätena vibrerade. Ja, vad gör man inte för att liva upp tillvaron?


Ikväll blir det utgång, ses på stan!

Love


Äntligen!

Idag, om ganska så exakt 2 och en halv timme kommer min älsklingstös Vic hit. Åh vad jag saknar att umgås med henne. Som på den gamla goda tiden då vi i princip bodde grannar, det vara bara att springa över. Nu bor vi massa mil ifrån varandra. Men inte länge till hoppas jag.
Hur som helst, nu sitter hon på tåget och grundar inför vår girls night out. Haha, är det inte fint så säg? Giveligivet.

image53

Hur kan man vara en så fin vän som du egentligen? You are my angel.


Love ems

Simning

Idag drog jag och Malin till badhuset och simmade, hade nästan glömt bort hur skönt det är! Man blir trött på ett behagligt sätt. Sedan åkte vi hem till mig och drack kaffe, eller jag drack kaffe, hon ville bara ha vatten. (tro mig, jag försökte med thé också, men hon ville faktiskt bara ha vatten). Dessutom bjöd hon på bullar som hon tagit med sig. Mycket goda enligt mitt tycke! Vi satt och tjatade några timmar, och sedan åkte hon hem till sitt.

Nu har jag precis ätit, sitter och snackar med lite folk på msn, tidsfördriv så att säga? Ska ner på stan med Martin snart, han ville ha lite kvinligt råd, och självklart får han väl det.


Dax för mig att kila,
Love

Luuuugnt

Nu har jag precis kommit hem. Slutade jobba klockan fem, Henrik hämtade mig, och sedan åkte vi och handlade lite. Tvättmedel, sköljmedel bland annat. Varför ska alltid sådana saker ta slut samtidigt? Sån oerhört tråkig kostnad enligt min mening! Imorgonbitti har vi tvätten mellan 06 och 10. Verkligen behövligt nu känner jag.

Ikväll blir det en lugn kväll med lite mat och film. Tänkte kika på Mastermind ikväll, såg premiären när den gick på bio, och den är helt klart den bästa Wallandefilmen. Mitt huvud dunkar lite lätt också, blir inga överansträngningar ikväll inte, no way!

Saknar mammi, måste hälsa på henne i veckan.
over and out;
Love ems

Full rulle

Började jobba 06 imorse. Hade två timmar ledigt i Gbg så jag slog mig ner på ett café med en latte och en keso/räkbaugette, samt en bok. Ringde några behövliga samtal, och sedan hade tiden sprungit iväg, det var dax att jobba igen. Kom hem klockan 14 och halvsprang till nästa jobb. Upplärning på ett receptionist/växel jobb där jag förmodligen ska jobba lite extra. Var hur mycket som helst att lära sig, men tjejen som ska lära upp mig var supergullig så det ska nog gå bra, hoppas jag. Klockan 16.30 knatade jag äntligen hemåt. Ikväll blir det nog lite tv-tittande. Ska upp tidigt imorn också, så inget uteliv för mig ikväll inte. Inte imorgon heller för den delen. Man vill ju vara pigg och glad när man jobbar.

Nu ska jag slänga mig i duschen så att jag slipper den proceduren imorgonbitti. Alla insparade minuter är tacksamma på morgonen! oh ja.


Ni får ha en trevlig kväll allesammans.
Love ems

Islandshästar och tåg

Minsann minsann, nu har jag inte varit här inne och skrivit av mig sedan i måndags. Tiden går fort när man har roligt, och mycket att göra - men jag klagar inte. I tisdags tog mamsen ett steg närmre sin pension (fast hon är forever young ändå). Snygg, sexig, inte singel och 50 år. Först blev det champagnefrukost med något som skulle vara chokladdoppade jordgubbar, men som inte riktigt såg ut som det. Men som Perra så fint uttryckte det "Fasen, det är ju familjen Carlsson som är in farten, allt blir inte så bra". Vi överraskade med en dag bestående av islandshästridning, vilket mamma uppskattade eftersom hon är en hästtjej i grunden. Mycket mysigt! När vi kom hem var huset fullt i folk, så vi käkade tårta och lite annat trevligt. Efter det tog jag bussen till Karlstad eftersom det väntade jobb dagen efter, dvs igår. Och när jag ändå var i Gbg passade jag på att träffa Emma, var på tok för längesen vi sågs. Tog en sallad och snackade lite. Råkade få med mig ett par jeans hem också, men det var behövligt!

Nu har jag precis kommit hem från en synundersökning, och funderar på hur dåligt man kan se egentligen? Jag är snart blind. Och då ligger det ingen ironi i den meningen, jag ser som en kratta! Men så kan det vara.

Nu ska jag fixa mig en kopp kaffe, sedan ska jag städa lite. Uppdate later!
Love

Trevligt möte i Göteborg

Skulle egentligen bara kolla mailen när jag kom på att det kanske är dax att uppdatera lite. Om det nu är någon som är intresserad av vad jag har för mig? (vilket jag egentligen struntar i eftersom det var ni själva som klickade er hit).
Dagen har bjudit på jobb. Utför ett uppdrag åt SJ så jag åker emellan Karlstad och Göteborg. Idag hade jag 3 timmar ledigt mellan avgångarna så jag passade på att ta en fika med Soffan som numera är bosatt i Götet. Trevligt att se tösen får jag lov att säga. Och vem vet, kanske hinns det mer fler mystiska möten under veckan!? You never know. Imorgon har jag iallafall tagit ledigt eftersom mamsen fyller 50 år. Oh ja, åren spriger minsann iväg. En annan fyller ju faktiskt 20 i år, (om ca 3 veckor för att vara specifik).


- Men vem hade kunnat tro att denna snyggingen fyller 50 bast?

image52¨




Men nu blir det sängen för min del, sov gott;
Love


RSS 2.0