Emsanpemsaan

Mamma, jag älskar dig!

Mors dag idag, så jag vill bara passa på att säga;

JAG ÄLSKAR DIG MAMSEN! Du världens bästa mamma och vän. Tack för att du alltid finns där!


Det ser ju bra ut - 250 kr tack.

Så skönt väder ute nu. Var precis ute på en kvällspromenix med Smillan längs vattnet, man ville nästan inte gå hem igen. Fantastiskt mysigt att vara ute och gå när det är svalt och helt vindstilla.


Idag var jag i Karlstad för ett läkarbesök. 250 kr för att höra "det ser ju bra ut". Inte för att 250 kr är speciellt mycket egentligen, men lite överdrivet dyrt tycker jag. Det var iallafall end of story på käkkirurgiavdelningen (hoppas jag). Skulle höra av mig själv om jag fick några problem framöver men det såg ju som sagt bra ut nu så det får vi väl hoppas att jag slipper. Imorgon ska jag till reumatologen också. Kommer nog gå bra! Efter det ska jag träffa Annica en sväng, och sedan blir det till att spendera ett par timmar på tåg hem till Stockholm igen. Har haft det mysigt här hemma med familjen. Saknar dom otroligt mycket när dom är så långt borta! Och lilla Smilla. Hur ska jag kunna sova utan att ha dig nosandes i sängen nu? ;)



Sov gott,
Love


forstättning, ems klantigheter..

Stod och hackade lök igår, och vad hände? Skar mig som uttahelveeeete i pekfingret. Hejja mig! Tog en kvart innan jag fick blodet att sluta rinna. Tog av plåstret inatt för att det skulle såret skulle få lufta sig, och imorse när jag stod och blåste håret lyckades jag dra handen genom håret så att ett hårstrå drog sig längs med hela såret. Bra där! Ont? Jatack.




I lördags var det jobb, sen tog jag och Cinefine en sväng om på Debban, riktigt trevligt. Cine var nöjd över att slippa stureplan för en kväll, så att hon kunde ha sina Converse? ;) haha!



Packad och klar, nu ska jag sova..
Imorgon efter jobbet säger jag - HEJ VÄRMLAND!





Godnatt,

Jag är inte klantig, neeej.

Satt precis och funderade över varför jag har så himla ont i pannan. Just ja, slog i den i en kartongjävel förut. Blev en liten bula, tur att jag slapp blåmärke iallafall. Eller det kanske kommer? Hysteriskt mycket på jobbet idag iallafall. Ungefär som löningslördag. Inte riktigt vad jag hade räknat med men det är såklart kul när det är full rulle.. Hux flux så har man jobbat sina 8 timmar.

Efter jobbet begav jag mig till Cine för lite häng. Hon var sur för att hon hade tappat sitt örhänge i handfatet, och dessutom varit tvungen att rensa avloppet i sin jakt efter det. Förgäves dock, haha! Stackars Cinis, dina favvisar. Den tabben har man ju dock gjort själv x antal gånger, inte okej. ;)



Imorgon blir det jobb, sedan lite festligheter. Ledig söndag, och jag är helt fine med det.
Sov gott,  Love

I väntan på..

Min sovmorgon imorse lite utav upphörde eftersom Stockholmshem ska komma och besikta min lägenhet snart. Dom skulle komma någon gång mellan halv 9 och kvart i 12. Tack för den! Så jag var ju uppe klockan 8 och gjorde mig iordning. Man öppnar ju helst inte i nattlinne när dom kommer. Men har dom dykt upp än? Näe. Såklart dom inte har.

Vart har egentligen det fina vädret tagit vägen? Det här är inte okej..
Nu ska jag dricka en kopp thé. Mitt kaffe är slut, och jag har totalt glömt bort att köpa nytt.. Inte heller okej.



Haha by the way, såg nyss reklamen för nya absolut kidz skivan. Det är ju bara låtar från melodifestivalen? Döp aldrig skivan till Absolut Melodifestivalen? Ajaa..

Ha en bra dag!

....

Känner mig lite halvt down, fick reda på en sak idag som inte riktigt kändes bra. Blev på något sätt inte jätteförvånad, men ändå blev jag chockad. Hoppas verkligen inte att du gör något dumt nu....


Hade en mysig middag med papsen på Vapiano i fredags. Känns som att den middagen var bra för vår relation faktiskt.

På lördagen jobbade jag 9-18.30, sedan direkt hem till Beas kompis Erik. Vi tre hade mysmiddag bestående av en varm macka från Seven, sen kom ytterligare två poolare till honom. Vi kollade på Eurovision och drack vin, det var trevligt. Sedan gick vi till Fasching och dansade av oss. Vet dock inte om jag är så förtjust i det stället, men med trevligt sälskap blev det ju lite bättre iallafall.
Idag har jag iallafall varit ledig. Slappat hemma med mig själv, och sedan in till söder för en öl på en uteservering med Jojjsan. Kul att se henne, var allt för längesen sist.




Dax att ta sängen,
Love

After work toppat med Solidaritet

Ledig idag, har dock inte gjort många knop. Tog en promenix och blev sedan sittandes på min soliga balkong men en bok i handen. Sådär lagom ansträngande. Är lite seg efter gårdagen. Först vad jag och tittade på min nya lägenhet på St Eriksplan. Kommer bli grymt bra :) Ska flytta dit 1e augusti och jag längtar redan som en tok. Ellen & Micke var med, kul att se dom en sväng också.

Sen åkte jag till vår butik i Sergel där vi samlades ett glatt gäng för att värma upp lite innan vi gick till Snaps uteservering och after workade. Sedan gick vi vidare till en annan bar när det blev lite för kallt att sitta ute. Endel av oss skulle jobba idag så dom började röra sig hemåt efter ett tag. Till slut var vi bara fem partyglada människor kvar, men när vi skulle vidare till Solidaritet visade det sig att det bara var jag och Damon som skulle komma att hålla Scoretts rykte som partyfolket uppe. ;) Vad hände och när liksom? Hur som helst roade vi oss bra på egen hand. En riktigt trevlig kväll. När vi lämnade stället x antal timmar senare insåg vi att tunnelbanan såklart slutat gå. Så det var bara att sätta sig i en taxi hem det. Åkte dessutom med en fantastiskt trevlig taxichaufför som justerade priset åt mig lite på resan, så det blev ganska billigt. Det tackar vi för!


Nu ska jag nog ta mig en dusch och fräscha till mig lite. Pappa är här på jobb så vi ska ut och käka ikväll. Ska bli mysigt faktiskt, vi ses ju inte sådär himla många gånger om året direkt.


Ha en bra kväll,
Love

Lediga måndag

Vaknade till solsken imorse, gick upp och drack vatten, somnade om och vaknade av ett pip i mobilen. Kollade ut genom fönstret.. Jaha, vart hade solen tagit vägen nu då? Idag är jag ledig, helt okej. Ska nog åka in till stan och kika lite. Är lite sugen på att inhandla ett klädesplagg eller två.

Helgen har varit trevlig också. Jobbade med min favorittjej Bea i lördags. Tänk att det kan vara så kul att jobba när man jobbar med folk man tycker om. Efter jobbet åkte jag hem och fixade till mig lite, drog till Cine på lite förfest. Sedan bar det av till Ambassadeur där vi mötte upp Erikas killkompisar. Anna och hennes vän kom in och joinade också. En riktigt dansant trevlig natt.







Nu ska jag dyka in i duschen, tjohej.

En drink kanske?

Klockan är nu circus halv tio, och idag ska jag försöka hamna i säng innan halv elva, senast. Tidslossning står på menyn 08 imorgon, sweet.

Idag blev jag utbjuden på en drink av en man i 45 års åldern på jobbet, jag var så otroligt vacker tyckte han. Det tyckte inte jag var helt okej. Självklart tackade jag nej (mamma du kan va lugn). Jag brukar inte vara den som är den där det gäller att låta en drink eller två sippra genom halsen, men jag tyckte att ålders skillnaden var lite väl påtaglig faktiskt. ;)



Nu ska jag byta glödlampan på toaletten. Lampan dog tidigare idag, och jag tycker att den behöver få nytt liv.
Ha det gott,
love

- Vill du gifta dig med mig?

Måndagkväll, och jag har jobbat dagen och kvällen lång. Inledde en sjudagarsjobbvecka igår - alltid lika trevligt. Men det är värt, men tanke på vilka otroligt fina dagar jag haft när Vic varit här och hälsat på. Helt sjukt hur mycket man kan sakna en vän. Känns som att vi är ett gammalt par som helt enkelt inte kan slita sig ifrån varandra. Det var med en klump i halsen jag vinkade hejdå till henne i lördags kväll när hon åkte hem till Oslo igen. Tycker helt enkelt inte att det är okej att det är 6 timmar restid emellan oss! Men det är ju bara just nu.


Hur som helst har fröken Arnesson varit på besök här i Sthlm tors-lör. Det har såklart varit full (och då menar jag full) rulle hela helgen. Vickan har såklart även hunnit bekanta sig med mina kära grannar, så nu kan även hon intyga att dom är en stjärnklass för sig, haha! Iofs skulle man kunna säga att vi själva varit i en speciell stjärnklass i helgen också, så många ordningsvaktskompisar har vi nog aldrig fått på en helg förut? Undrar varför, haha.







Godnatt nu.

RSS 2.0