Emsanpemsaan

Meet me halfway

Back in Stockholm efter en otroligt mysig vistelse i Kristinehamn/Karlstad. Jag har ju förbaskat grymma vänner som alltid gör mina besök i Karlstad till minnesvärda. Och även denna gång hölls måttet med råge! På juldagen åkte jag först till papsen och käkade lite mat och utbytte lite julklappar. Sedan hem till Vic för att dansa lite i vardagsrummet och snygga till mig lite. Micke och Jonte kom förbi och hämtade upp oss, för att knalla ner till kvarterslokalen som var kirrad och klar för vårt årliga juldags firande. Glimrande kväll/natt får jag lov att säga!


En annan sak som inte är allt för glimrande är att jag fått tillbaka den där jävla förbannade regnbågshinneinflamation i ögat. Har klarat mig bra utan den ett tag, men nu har min kropp fått för sig att den ska infinna sig igen, och jag är sjukligt irriterad över det. Vad ska man göra, le och se glad ut. Fyfan!



Sanna gav mig i uppdrag att uppdatera min mp3 tills imorgonbitti när vi ska samlas på jobbet kl 8 för att exponera om butiken lite. Jag tar såklart mitt uppdrag på allvar och gör som hon säger! Imorgonbitti kommer vi som vanligt väcka hela drottninggatan med lite ljuvlig musik.







Nu blir det minsann sängen, sov gott.
Love







Merry Xmas

Åh vilken mysig dag jag har haft med min underbara familj. Har som vanligt ätit alldeles för mycket mat, det slår aldrig fel. Mammas julbord måste vara världens bästa! Hon är grym min mamma. Fick en jättefin paljettkavaj idag, en vit addiction by Jetset klocka, pengar och lite sånt. Mina julklappar blev till belåtenhet också, kul.


Har precis tagit mig en välbehövlig promenix med vår egna julhund smilla. Hon var jättefin idag med tomtedräkt och luva, haha! Vet inte om hon är beredd att hålla med. :)
Nu ska jag joina familjen igen,

pusspusspuss och GOD JUL!

I want your drama, the touch of you hand

06.24, godmorgon Stockholm!

Ska in en sväng till jobbet strax och ta varorna med Sanna. Skulle varit ledig men man ställer väl upp för laget! Hoppas på att kunna pysa iväg vid 12 kanske, men man vet ju hur det där brukar sluta, hehe. Blir en liten runda på stan sen för dom sista julklappsköpen, måste verkligen fixa det nu. I år har jag varit otroligt dålig på julklappsköp faktiskt, usch!

Igår flyttade Emmagumman till Kalmar igen, det känns inte helt okej. Hon ringde när hon satt i bilen och det kändes nästan som att jag skulle börja gråta, haha! Men jag förstår att dom vill vara nära familj nu när dom ska få en liten bebis och allt. Ni kommer ju tillbaka, och jag har ju blivit utsedd till första babysittare så jag lär ju få åka neråt i landet också ;)


Yeye, nu ska jag dricka lite thé och göra mig iordning.
En liten morgonlåt kanske,




Ha en bra dag.
PS, låten är till dig mamsen, jag tror att du gillar den! ;)




love

ett vitt kristallhav

Tvättat, städat, handlat och lagat mat. Det är vad jag förgyllt min dag med hittills - ledig, jatack. Tackar hyresvärden för att tvättmaskinen är återställd iallafall, guld värt.


Ska snart pallra mig neråt för att möta Sophe och Emelie för en eftermiddagskaffe. Tänkte kanske att eventuellt, ska jag köpa dom sista julklapparna, dvs i princip alla. Nejdå, har faktiskt köpt en del, men det är fortfarande lika många kvar. Fattar inte vart julen kom ifrån, shit. Och igår möttes jag av ett kristallhav utanför porten när jag skulle till jobbet. Mysig visserligen, men ack så kallt. Ställde in morgonpromenaden och tog tunnelbanan tre stationer till jobbet istället.



Hade tänkt ge er lite uppdate om vår tiopoängsjulfest i lördags men jag upptäckte just att klockan hade gått ganska snabbt här. Ska visa er lite bilder sen också! :)


love


Sometimes, I wonder

Hallå December. Vad hände? När sprang tiden ifrån mig? Insåg precis att det är några ynka veckor kvar till jul. Har sett två avsnitt av årets julkalender. Är det jag som blivit för gammal som tycker att den är sjukt fjantig, eller är det bara så att dom var bättre förr? Tacka vet jag Sunes jul, Trolltider, och alla dom där. Kanske helt enkelt är så att jag inte ligger inom ramarna för julkalenderns målgrupp. Måste ringa mina sötnosar till systrar imorgon och få en julkalendersuppdate tror jag. Är den något att hänga i granen elleeeeer?


Exakt denna tid för en vecka sen hade jag Vic här på besök, har väl inte uppdaterat allt för flitigt efter det. Hade iallafall en sjukt mysig helg! På fredagen blev det dimmigt. Började med en söderrunda, som slutade på stureplan där jag dansade mig svettig till Sweet disposition. (Jag bara kan inte tröttna på den låten) - Vilken natt!







Nu taggar jag inför lördag, då det vankas julfest med jobbet. Och alla vet väl att vi Scorettare kan festa, äre nåt vi kan.. förutom att sälja skor då förstås, så är det att köra! Blir en favorit i repris från förra årets succé, och det är väl redan nu givet vilka stadiga det är som är med och stänger stället! ;) Snacka om att jag är så ledig på söndagen!




Time for bed,
love


Haltalotta i dimman

Fördriver lite tid innan det är min tur att inta duschen. Vic, min älskade lilla pärla är här på besök i helgen. Vi har knatat på stan idag! Inhandlade en ny pälshalsduk och en svart tajt kjol med sne dragkedja fram, och delar i "lack/skinn". Riktigt snygg tycker jag! Nu har vi precis kommit hem efter ett litet systembesök. Tonight´s gonna be a good night!


Igår jobbade jag, passade på att stuka tån också så att jag ser ut som Haltalotta. Fasen vad ont det kan göra! Blev inga heels för mig igår om man säger så. Efter jobbet åkte jag hem och bytte om, sedan mötte jag upp Katta och Sanna för att åka till söder där vi skulle på kollektionsvisning på Diesels kontor. Simon hade laddat upp med full kyl, och välfyllda matfat. Kul att se kollektionen också! Jag fick avlägsna mig ganska tidigt för plocka upp Vic på centralen. Åkte hem till mig och drack vin. Hamnade återigen på söder hos några riktigt shyssta lirare. Vet inte vad det är men vi lyckas alltid skriva minneshistoria när vi ses! Ops, we did it again. Väl hemma i förmiddags laddade vi med lite partymusik för att komma på fötter igen, nu kliver vi snart in i dimman!





Ha en bra kväll nu, vi ses i vimlet!
Puss

RSS 2.0