Emsanpemsaan

Om ett huvud kan explodera...

...så gör nog mitt det snart, känns så iallafall. Har haft ont i huvudet i flera dagar nu, undrar om det är vädret?


Idag har jag varit ledig, gick upp tidigt och hängde med Ellen till sjukan. Sen gick vi hem till henne och käkade frulle och kollade på tv. Sen tog vi en tripp till stan, käkade glass vid Kungsträdgården och shoppade. Fick med mig en kort grå biker jacka, en t-shirt, en annan oversize tröja och lite underkläder. Det var jag väl värd tycker jag! (gina har förövrigt rea, värt ett besök!)

Sen åkte Nelle hem och jag gled förbi på jobbet en sväng, hämtade upp Sanna och tog en tripp till Sollentuna. Råkade få med mig lite mer kläder därifrån; En vit spetskavaj, en kofta och en militärgrön biker jacka. Väl hemma har jag städat och fixat lite, kändes behövligt.


Nu har äntligen allt fallit på plats med banken också, så i slutet av nästa vecka blir jag lägenhetsägare, helt okej!



Men nu intar jag sängen, ska träna imorgonbitti tänkte jag, om inte huvudet strejkar.
loooove ems

En värmlandsvisit, jatack

Vilken härlig vecka det har varit!
Åkte hem till min älskade familj i onsdags kväll och var där till i fredags eftermiddag. Firade Moa och Fanny som har blivit tonåringar. Tiden går så fort.. mina små tjejer är inte så små längre! Hade det iallafall väldigt mysigt. Saknar dom så att det gör ont i hjärtat! Fast bra ont såklart ;) Mamma och tjejerna kommer till mig i helgen så jag överlever nog. Då ska vi göra stan, och sen ska vi på Körslaget. Tror att det är dax för Perra att masa sig hit någon helg också! (eller tror, du har inget val, only so you know).

 

 

Väl hemma i Stockholm blev det en snabbdusch och sen söderhäng med Vic. Drog till Carmen och tog någon öl. Sen kom Damon och då spårade det ju såklart! Skulle precis åka hem när han dök upp, men det slutade med att vi gick till Paradise och dansade hela natten! Nyktra dock, vilket innebär att vi faktiskt kan se det som ett träningspass! ;) Spårade ändå helt, fattar ingenting.
Och igår vart det middag med Cine och Vic, mysigt värre.
Nu blir det ett litet godnatt samtal till Vic, sen sängen. Träning imorgon klockan 7.30, yey!




love



Kan du dansa Victoria, javisst kan du deeeet ;)

Sitter (eller nej, jag ligger) i soffan och är absolut inte sugen på att röra mig ur fläcken, men det tänker jag göra snart ändå. Är faktiskt piggare än jag borde vara egentligen, fast iofs, jag är rätt seg.
Jag, Vic, Cine och Kicki var hemma hos mig först och drack vin, sen vidare till Undici. Dock lite otippat att dom stängde två, men ändå ett riktigt shysst ställe faktiskt. Men vi är ju inte dom som spottar i glaset så vi drog till; Soli Soli, Solii Soliiiiiiidaritet. Vilket ös det var igår! Helt galet. .
Avslutade med att håva in en burgare på MC tillsammans med Vic och Jean. I taxin hem ringde väckarklockan för morgonträningen, men det blev inte någon morgonträning för mig heller. Jag gick hem och la mig!
Mitt och Vics samtal i förmiddags inleddes med ett par skrattanfall, tror att vi gjorde det igen ;)

Jag och Jean spikade en PW vid fjortontiden idag. Var jäkligt taggad då, men nu känns det inte riktigt lika aktuellt faktiskt. Fick dock just uppdatering om att det är en dagenefterfika på ingång med girlsen så det är nog bäst att jag hoppar in i duschen!

Ikväll firar vi Natta som har fyllt hela 24 år, sötnosan! Kommer bli great.



Damon har kommit hem från semestern nu, som jag har saknat honom! Brun som en pepparkaka och skithet gled han in på jobbet för att säga hej igår! Imorgon blir det uppdateskväll.




Och såklart, min bästaste Frida är också back on track efter sin påskledighet hemma i skogen.
Allt är helt enkelt som vanligt igen. Yeeeeeey!



Ett vinfyllt påskägg.

Bloggen tog visst, hmm, påsklov? Fick ris av Lina för att jag inte uppdaterar så jag lovade henne att ikväll.. ikväll gäller det. Och jag brukar faktiskt hålla vad jag lovar!

Min påsk har inte varit likamed ledighet och godis. Vilket jag faktiskt är sjukt nöjd över. Röda dagar = Dubbelt betalt, Inte godis = Inte lika mycket ångest för att träningen tog påsklov. Däremot har påsken varit lika med påskmiddag med fina vänner, och ett och annat glas vin (kanske ett par snaps också). Nu har dock gymet återgått till vanliga öppetider, så nu är det 07 träning som gäller igen, katchiing!



Förra helgen var jag i Falun, det var fantastiskt trevligt! Var så mysigt att få hänga med Bea igen, saknar henne! Får ta mig en visit igen inom en snar framtid.




Nu ska jag inta sängen,
ska ju som sagt träna klockan 7 imorgon, eller hur Linis? ;)
love









RSS 2.0