Emsanpemsaan

Vem trampade snett?

Jencine säger:
 haha, jag vet hörru..du, den här är ju snygg också "Kan helt enkelt inte gå snett imorrn".
« e m s e l i e m s a n » säger:
 hahaha
Jencine säger:
 Haha, det gick ju hyfsat snett iaf :P
« e m s e l i e m s a n » säger:
 Rätt jävla mycket gick snett också!



Cines och mitt konstaterande efter mitt senaste blogginlägg, med facit i hand. Men vi har haft en grym helg iallafall. Lite felåkningar här och var, men vi hamnade, efter en trevlig förfest hemma hos mig med pojkarna på O-baren. Detta var fredagen det. På lördagen hamnade vi på Ett ställe. Där kan man bara inte sitta still, och efter en fredagsnatt med massa mingel var det inte helt fel med lite dans. Och snacka om dans sen, haha.


Vi hamnade fel, i helt nyktert tillstånd..










Ikväll har jag tvätten, måste eventuellt in till Slussen och möta Bea också, för att få en nyckel.. inte coolt!
Hörs kanske sen,
Love




Fågelkvitter och tidslossning

Imorse var jag uppe med, tuppen.. eller näe, innan tuppen. 06 ringde min klocka, och den tiden är det ingen idé att snooza, då är det kört. Bara att räkna till tre, och ställa sig upp. Funkar inte ens att sätta sig på sängkanten, risken att man lägger sig ner för att "vila" några extra minuter är för stor, då är det också kört. Var på plats nere på lastkajen klockan kvart över 8, efter ett samtal till vakten och lite krångel med hissen så fick jag upp alla mina varor. Och när man börjar se ljuset i tunneln, bara några enstaka kartonger kvar.. Ja vad händer då? Postkillen kommer med några extra kollin som jag inte alls var så sugen på. Men vad gör man? Fåglarna kvittrade när jag gick till jobbet imorse iallafall, helt otroligt.


Efter jobbet blev det en visit i Sumpan, drog till solarieöarna med Cine. Sedan bjöd hon på finmiddag bestående av spagetti och dennis grillkorv, thanks. Riktig mästerkock det dära! :)
Imorgon blir det jobb 09-17.30. Cine kommer och möter mig i Skäris, då det ska inhandlas diverse alkoholhaltiga drycker på allas vårt favoritställe Systembolaget. Sen blir det hem till mig för lite middag, och sen intas min lägenhet av några fler törstiga vänner. Kan helt enkelt inte gå snett imorrn, riktigt sugen på utgång nu efter två jobbhelger på rad.



Sängen nu,
Love

Bort med kylan

Vad fint det är att mötas av solens strålar när man vaknar på morgonen. Längtar verkligen efter vår, sommar och sol nu. Är så otroligt trött på den här kylan. När ska jag egentligen få börja använda mina vårjackor igen? Näe, tacka vet jag sommaren. Ge mig sol, goda vänner och en uteservering tack!

Idag börjar jag klockan 14, skönt med lite sovmorgon, man behöver det emellanåt. Dock skulle jag inte vilja börja så sent varje dag, med tanke på att hela dagen försvinner.. inte okej.


Kvällen är för tillfället oviss, måste träffa Tobbe en sväng så att jag kan få en till nyckel av honom. Det är nämligen någon nisse som ska in i min lägenhet imorgon, så man måste lämna ifrån sig nyckeln, och jag har ju bara en. Jaja, det där löser sig. Ska fixa mig lite kaffe nu, sen blir det jobbelijobb.


Love

Nyckel hit, och nyckel dit

När jag åkte till jobbet imorse satt jag och sneglade ut genom rutan från tuben. Såg en springande kille på cykelbanan "under" mig, förmdligen skulle han med något tåg. Och då hux flux flyger det ut något ur hans jackficka, något som börjar lysa där på marken i snön. Men han bara springer vidare.. antagligen för stressad för att varken höra eller känna att han tappar något. Vi rullar vidare, och jag sitter hela vägen till jobbet och är frustrerad över att jag inte kan säga till honom att han just precis tappat sin mobil. Jobbigt läge!

Igår svängde jag förbi Cine en sväng efter jobbet. Min lediga dag egentligen, men jag hoppade in och stängde Solnabutiken. Hur som helst, när jag kom hem efter Cinebesöket skulle jag öppna portdörren, och vad hände? Ingenting, den var låst. Den är aldrig låst, på gott och ont såklart. Hur som helst drar jag upp mina nycklar, och nu hör till saken att jag har fem miljoner nycklar på min nyckelknippa, så jag har (förutom när jag måste ha jobbnycklar med mig) oftast inte med mig mer en än knippa med port- och lägenhetsnyckel. Denna fick jag av Tobbe när jag flyttade in, samt en annan knippa med ytterligare en portnyckel och nyckel till källaren. (som jag har på min stora nyckelknippa). Eftersom jag aldrig behövt använda portnyckeln visste jag inte att portnyckeln jag har tillsammans med lägenhetsnyckeln inte alls går till porten. Tur för mig att jag hade med mig dom andra också. Och tänkt då nätterna jag varit ute, och bara haft den lilla knippan med mig, om porten varit låst? Härligt att behöva kasta sten på grannens fönster för att komma in?!


Nu blir det sängen för min del, jobb imorgon..
Längtar redan efter helgen, kanske för att jag vet att jag är ledig?
Och för att jag vet att det kommer blir en för jäkla bra helg. Då blir det kalajs.




- skål

sussa sött,
Love

Telefonsnack

Tror jag pratat med dom flesta jag känner den här eftermiddagen/kvällen. Min telefon har gått varm, men nu är det pålagt och jag sitter med mig själv framför datorn. Var ledig idag, hängde med Ellen till sjukan imorse.. vi möttes på tåget kl 07 imorse, grymt mysigt. Efter sjukhusbesöket åkte vi hem till henne och käkade frukost, sedan till Odenplan för att gå en sväng. Tog en promenix in till stan och slog oss ner på ett fik. Gick in till mina kollegor på Sergel och sa hej, ska förövrigt dit och jobba imorgon. (på min egentligen lediga dag). Fick dessutom med mig en tröja hem från stan idag också, ovanligt att man råkar få med sig nåt hem? Njaa. Nu har jag precis kommit hem efter en middag med Ellen, Micke och hans två kompisar. Jag stod för maten, med Ellen som assistent ;) Blev kycklingwok med röd curry och kokosmjölk. Helt okej!

I måndags var jag, Bea och Katarina på stureplan och käkade på ett ställe som heter Vapiano, ett italienskt ställe med riktigt fräsch mat. Kan verkligen rekommenderas. Efter lite mat i magen och lite öl/vin gick vi till East  och tog en drink eller två. Men eftersom vi alla jobbade dagen efter blev det en hyfsad tidig hemgång. En riktigt trevlig kväll iallafall.



Imorgon blir det som sagt jobb, 10-19, sedan ska jag träffa Mickan och flickorna som är här i stan. Skulle på läkarstudentfest som elapela så fint uttryckte det. För min del kommer det dock bli mycket sansat, jobbar hela helgen och jag har inte stort ork till att må dåligt/vara seg på jobbet. Har varit det på tok för många gånger känner jag.

avslutningsvis ett citat,

A säger: Jag tror jag ska gå hem med X på fredag. Är lite sugen på ett ligg på lördag faktiskt.
B säger:  Lördag? Näe det är klart, du brukar ju inte vara kapabel för sånt på fredagsnätterna.
A säger: Exakt, det var så jag tänkte. Men på lördag morgon går det ju bra.



Sov sött,
Love ems

Nytt place

Nu börjar jag komma i ordning här i min nya lägenhet. Flytten gick bra, packade ihop allt i söndags. Kenny hade köpt flyttkartonger som var jättebra sa han, man skulle inte behöva tejpa dom. Jag var lite skeptisk men det behövdes inte tyckte han, och vad hände då? Jo, när vi skulle bära in första kartongen rasade botten ihop och mina kläder ramlade ut, haha! Sen fick vi ta alla upp och ner. Himlans bra kartonger det där!

Men nu är jag på plats, bara lite småkraffs jag glömt i Årstaberg, men det är väl som det ska vara. Konstigt vore det ju om jag inte skulle glömt något. Mamsen var här igår också. Vi skulle åka och handla grejer till min lägenhet, men det första som hände var att vi ramlade in på Gina. Jag gick ut tusen spänn fattigare, men ett par jeans, två koftor, en mössa och en tröja rikare. Andra stoppet blev H&M, där jag fick med mig ytterligare en tröja. Sen hamnade vi på Glitter där jag köpte lite nya örhängen. SEN gjorde vi det vi skulle, köpte lite kuddar, ljus, vas m.m till mig lägenhet. Åkte hem och fixade lite, möblerade om och satte upp mina nya gardiner, så nu börjar det kännas som mitt hem lite mer.



Imorse kom Jenca förbi en sväng. Vi hängde några timmar tills det var dax för mig att bege sig till jobbet.
Nu ska jag burra ner mig i soffan (som jag iofs redan sitter i) med en kopp thé.


Love

Det drar ihop sig..

Idag har det varit en seg dag, Cinefine och jag var ute och slog runt inatt. Var hemma runt fem imorse, och klockan 10 hade jag tvätten. Tack för den Kenny! Snacka om att jag övervägde att strunta i det, men det är inge kul att flytta med massa smutstvätt heller. Så jag masade mig upp, slängde i några maskiner och gick raka vägen hem till sängen och lade mig igen.

Ikväll blev en lugn kväll, har packat lite, flyttar ju imorgon. Men eftersom Herr Johansson är ute och glider på stan blir det inte förns på eftermiddagen imorgon, så då hinner jag packa hela dagen om det skulle vara så. Det är bra! Ska bli kul, var ju längesen jag flyttade hemifrån nu, men detta blir min första egna lägenhet.
På tisdag kommer mamsen hit, så jag har fixat ledigt. Ska bli mysigt att umgås med henne en hel dag!



Men nej, nu ska jag sova.
Love

RSS 2.0