Emsanpemsaan

Avskedsfest

Ja då var vi hemma hos Vic igen efter en het natt hos Soffan! Haha gårdagen var inte att leka med :) Cykelresan hem slog alla odds.

Jacob säger: VI LEVER!
Soffan säger: Och vart fan är din sko? (sneglar på mina tår som är intraslade i hjulet.)

Haha min sko satt lite snyggt fast i Jacobs hjul. Fest-trion börjar slitna till sig lite nu. Tredje dagen gilt, smäller det?
Ska ta mig en välbehövd dusch, sen ska jag ner till stan för en fika med Annica. Kvällen kommer bli tung, men är det avskedsfest så är det! Vi bangar inte.


Love


Då kliver vi in i dimman igen

Gårdagen var grym! Förfestade lite hos Jacob, sedan åkte vi till viken på förfest nr 2. Slutade sedan på Harrys. Efter en tokdanskväll blev det efterfest på båtbussen, haha! Slutade med att Jag, Vic, Soffan och Jacob somnade hemma hos Felicia. Framåt lunch knatade jag, Vic och Jacob ner till stan för att avnjuta en måltid vid "havet" (läs pråmen).

Nu har vi nyss varit på bolaget, ska bara byta om så är vi,
back on the road again.
Välmött.

Love

Bortglömda telefonsamtal

Karin, min chef ringde inte idag. Detta innebär att jag fortfarande inte vet något om startdatum. Kanske var det inte så viktigt att jag kom tidigare? Eller så glömde hon bort det, kanske vet hon inte något än? Kan väl hoppas på det förstnämda iallafall. Apropå samtal så glömde jag helt bort att ringa reumatologen idag, igen. Bra jobbat Emsan! Får se till att göra det imorgon. Måste nämligen det eftersom jag har hoppat över en spruta utan deras vetskap. Måste bli av med denna förbaskade förkylningen som är riktigt jobbig emellanåt. (för er som inte vet blir jag inte frisk så lätt eftersom min medicin gör att mitt imunförsvar försvagas mycket.) Egentligen måste jag rådgöra med läkaren innan jag hoppar över, men eftersom jag inte fick tag på någom gjorde jag så ändå, tror inte det är några problem. Känner inte för att vara hängig när jag börjat nytt jobb och allt nu. Vill kunna ge hundra procent!


Imorgon beger jag mig till Karlstad igen. Utgång på ingång! Vet inte riktigt hur det blir nu i veckan. Jag och Vic konstaterade igår att vi har råkat bokat upp väldigt mycket utgångar denna vecka,



onsdag : Koriander
torsdag : studenttorsdag på Arena
fredag: Mallans avskedsfest
och så lördag då, som vi inte planerat in något speciellt på, men som förmodligen kommer sluta ute i vimlet. Måste ju suga ut det sista ur semestern. Eller om det är någon som vill ha filmkväll med mig så är jag öppen för förslag?! Mamma kanske? ;)

(om inte alla mina planer slopas pga. jobb, det vet man inte)



Hey, hörs imorgon.
Love

Jobb eller ledighet, ledighet eller jobb?

Snackade med min chef förut. Jag som hade hoppats på att jag skulle börja 1:e sep. Nu ser det ut som att jag kanske får slänga mig på tåget och åka hem i veckan, kanske till och med imorgon? Eller så blir det som planerat och jag stannar i Kristinehamn/Karlstad tills på söndag. Visst är det bra att komma igång med jobbandet så fort som möjligt, men just denna helg har jag planer. Mallans avskedsfest (eftersom hon flyttar till Paris) vill jag minsann inte missa. Dessutom kommer Anna också. Ska bli kul att se om hon är likadan efter nästan ett år i Australien ;) Hela gänget kommer vara där med andra ord. Det mötet vill man ju bara inte gå miste om. Jaojao, får besked imorgon. Annars blir det jobb och NRJ in the park med Sebb i Kungsträdgården i helgen iallafall, that's nice.



(Detta var dock ett tag sen, och vi har lagt ner musikkarriären nu och satsar på andra kändisskap. Men vi är fortfarande jäkligt balla.)



Mamma har redan börjat kika på alla ställen hon vill att vi ska gå till när hon kommer och hälsar på, så söt hon! Ibland vill jag inte vara vuxen, bara mammas lilla flicka. Tänk hur enkelt och smidigt allt gick då. Pluset med den unga tiden var just att man var "ung och dum". Vad fan ska man skylla på nu? - Jag var full. Nejtack.


Ska snart ta en promenad med Smillan. Skönt att vara ute och gå tycker jag. Lite samma sak med att åka buss faktiskt. Man sitter där helt själv, med, eller utan musik (helst med) i öronen och bara drömmer sig bort. Tankarna som man tidigare trängt undan infinner sig igen, och man får i lugn och ro tänka igen saker och ting. Lite terapi enligt min mening. Och vem behöver inte det emellanåt?

Love

En liten sammanfattning

Bor i en resväska större delen av min tid nu tror jag. Packade om direkt efter Kretaresan och intog Värmland via tåget igen. Skönt att hälsa på familjen.


Kreta var riktigt underbart faktiskt. Finns en och annan bravad som inte kan nämnas i bloggen, men kul, det har vi haft.
Mycket fest - dock mest par och småknattar där. Men det hindrar ju inte oss? Har aldrig gjort och kommer aldrig att göra. Träffade ett shysst gäng ifrån Sverige på vårat hotell som vi var ute med en av kvällarna. Haha, klagomål på förfesten, klagomål på efterfesten. Tack & lov att vi inte var i våran lägenhet, hoho! Två nya danska kompisar i adressboken. Ole och Elsa 50 +. Lika söta som mormor och morfar. Enda skillnaden är att mormor och morfar bjuder på bullar, Ole och Elsa bjuder på shots. Haha! Missuppfatta mig rätt. Detta var ett REKO par, men vi klickade helt enkelt. Åhåjaja.

Vic säger: Jag tycker vi är rätt bra som bara varit ute 3 dagar.
Ems säger: Vi har varit ute 4 dagar, och vi ska ut ikväll. Det är 5 av 7, inte 3.
Vic säger: Aahh, just ja. Det hade jag glömt.

Men en liten fundering såhär på kvällskvisten.
Vi befann oss i ett betydligt mycket varmare land, där värmen tär på kroppen. Vi åt betydligt mycket mindre mat än vad man gör hemma, helt enkelt inte sugna i den värmen. Drack mer än vanligt, starkare än vanligt. Gick ut då man egentligen kommer hem i vanliga fall (var i princip aldrig hemma innan 06). Och, sist men inte minst, gick upp tidigt och pallrade oss till stranden. Hur kommer det sig att man mådde betydligt mycket bättre än vanligt dagen efter?

(bilder från resan kommer om ca en vecka när jag är hemma i Stockholm igen)



Men nu är vi på svensk mark igen. Värmländsk mark.
Och jag säger såhär, det är tur att vi inte bor i Karlstad annars. Haha!
Gårdagen var grymt rolig faktiskt. :)



Mallan va på G med kameran.



Nu blir det sängen iallafall,
hörs imorgon.
Love


Back in Stockholm

Nyss hemkommen efter en vecka på Kreta. Riktigt bra resa! Men nu är jag gud så trött så jag får uppdatera imorgon. Finns även en och annan bild jag kan dela med mig av.


Sov gott, det ska jag göra.
love

Imorgon drar vi, till Kreta!

Snubblade in på en resebyrå idag, bokade en resa till Kreta. Så imorgon klockan 7.00 går flyget, HELT OK! En vecka kommer alltså jag och min kära Vic befinna oss på annat håll.


Gick förövrigt bättre än väntat idag på mötet. Vill inte dela med mig av det nu eftersom det inte är helt klart, men om det blir som jag hoppas kommer jag vara helnöjd. Skrev iallafall anställningsavtal osv, börjar 1/9. Kan hända att dom ringer in mig tidigare om jag behövs, under förutsättning att jag kan. Just nu känns allt toppen!

Snart kommer Sebb hit en sväng för att hämta sin väska som han glömde igår. Ska väl dricka en kopp kaffe med honom och sedan ge mig in i packningen. Victoria är i Sumpan och fixar lite, men när hon kommer slänger jag nog kaffekoppen åt sidan och tar en kall med henne på balkongen istället. Vi kommer få det så gött!



over and out,
Love

Inbrottsdrömmar

Idag har vi solat lite jag och Victoria. Sedan kom Sebb förbi, vi åkte en sväng till Sickla köpcentrum, och sedan slappade vi hos oss. Nu har han precis åkt hem och jag ska lägga mig. Ska till Solna på jobbmöte imorgon. Skriva anställningsavtal och få reda på vilken butik jag hamnar i, samt vilket datum jag börjar.

Haha inatt vaknade jag av att jag trodde att det var någon i lägenheten, Vic vaknade samtidigt och sa att det var inbrott. Vi diskuterade saken ett tag, och sedan somnar vi. Vaknar på morgonen och insåg att lägenheten och sakerna stod kvar. Och konstaterar att vi inte vaktar vår lägenhet speciellt bra. Kul att båda två har drömt samma sak och vaknat precis samtidigt och pratat halvt i sömnen.


Nu ska jag som sagt sova så att jag orkar upp imorgon,




jag & vic utforskar vårt närområde.


Godnatt,
Love

dansa dansa dansa

Hem ljuva hem. Kläder överallt och en överenergisk Vic som hoppar fram och tillbaka i vardagsrummet. Så tyckte hon att jag spelade hög musik förut? Haha. Snacka om att det är partyfeelin i vår lägenhet på Svärdlångsvägen.

Eftersom jag varit så otroligt dålig på att lägga upp bilder på sistone tänkte jag bjuda på några från våra senaste galej.







På onsdag ska jag skriva på anställningsavtal, det är bra.

Nejni, nu ska jag dansa lite med Victoria.

Pusspusspuss,
Mamma, jag saknar dig :)

Hejdå Karlstad, Hej Stockholm!

Fick en jättefin avtackning på Löfbergs i fredags, hade inte förväntat mig så mycket folk. Fick en jättefin blomma osv, och massa kaffe såklart. Dom sa att jag alltid var välkommen tillbaka, kul att man varit uppskattad :)


Sen blev det lite fest i helgen då, otippat?
Var på Norrstrand med Sebbe & hans kompisar, sedan blev det Ankan. Trevlig kväll faktiskt. Nu sitter vi i Kristinehamn jag & Vickan. Perra är gullig och kör oss hem till Stockholm imorgon! Bra det med tanke på hur mycket saker jag ska ha med mig. Så nu är det semester, eller semester och semester. Är ledig iallafall eftersom jag inte börjar på Scorett än. Imorgon får jag förhoppningsvis reda på om jag börjar 18:e augusti eller 1:e september. Hoppas på september, för så sticker vi utomlands en vecka nu. Det behöver jag! Känner mig som ett nervvrak faktiskt. Behöver komma bort och koppla av lite efter allt. (läs ha kul).

Ska lägga mig nu,
Hejdå Karlstad, Hej Stockholm!

Avskedsfika

Sista dagen på Löfbergs idag. Kommer sakna alla kollegor, men kontoret ligger ju kvar, så man får väl kika in och säga hej någon gång när jag har vägarna förbi. Helena har fixat en avbytare till mig i eftermiddag för att vi ska ha avskedsfika - för mig. Gullig hon är! Känns lite vemodigt detta. Men jag kommer få det bra i Stockholm, det är jag säker på. Ändrade planer också, åker inte förns på måndag. Har världens bästa "styvfar" som skjutsar dit mig, Victoria och alla mina grejer. Så idag blir det mys hemma hos familjen, imorgon blir det lite fest at Vics place. Ska hinna med att träffa Henrik en sväng också. Känns så konstigt allting, men det är nog bäst såhär...

Imorse skulle jag ta bussen till Karlstad, 6.05, härligt det när man börjar 8.00. Men sånt är livet. Hur som helst så försov jag mig, så det blev jämt lite stressigt. Hann i tid iallafall, det var bra det.


Love


Sommarplaza

Torsdag idag, fredag imorgon, och det vill säga sista dagen på Löfbergs. Kommer sakna mitt jobb, faktiskt. Kommer sakna mycket faktiskt, men det gör det förhoppningsvis bara ännu roligare att komma och hälsa på emellanåt. Känns skönt att lämna Karlstad bakom mig ett tag, börja om från början och bara vara. Jag behöver det nu!

Igår var jag, Kristin och Therése på Sommar plaza. Helt okej, tog det rätt lugt eftersom jag jobbar idag.  Sedan traskade jag och Kristin hem till henne och jag fick några timmars välbehövd sömn. Vaknade upp imorse av att det öste ner regn. Härligt att gå in till stan i det vädret. Första kommentaren jag fick på jobbet.

Emelie säger: Godmorgon.
Thomas säger: Haha, har du simmat hit eller?

Tur att jag hade extraskor i väskan.



Idag ska jag träffa Henrik, hoppas jag, prata ut om saker och ting.
Sen kanske jag skulle fika eller liknande med Annica. Och efter det ska jag hem till Kristinehamn. Umgås med mammi och Smillan! Saknar mamma nu...




Tack alla mina vänner för att ni är så otroligt gulliga.


...

Mår riktigt illa, känner mig helt tjock i halsen och jag får bita mig i läppen för att tränga tillbaka känslan. Känner mig vilsnare än någonsin, fast jag för en gångs skull har allt klart för mig. Jag vet vart jag ska, vad jag ska göra och vad jag vill. Ändå känner jag mig som en malplacerad liten flicka just nu. Vet inte om jag vill att dagen ska springa iväg eller stå still, vända eller fortsätta.

Jag vill nog bara gömma mig under täcket, ni vet som man gjorde när man var liten. Vad enkelt allt var då!


Hon är snäll, min mamma

Blir lite dåligt med uppdatering eftersom datorn hemma inte fungerat på ett tag. Får helt enkelt uppdatera på jobbet, och då blir det inga bilder tyvärr. Lite tråkigt, menmen. Det blir ändring på det snart.

Snart är det dax för lunch, förmiddagen har gått fort, och det tackar vi för. Absolut inte sugen på att jobba idag, men vad gör man? Kvällen lär bli lung. Har lite ont i magen faktiskt, och jag vet varför.. tänker dock inte dela med mig av det, men jag har mått bättre. Är egentligen inte alls sugen på lunch nu, men om jag ska klara dagen får jag nog äta lite ändå.


Helgen har iallafall varit mycket trevlig. Först var jag hos familjen i Kristinehamn fre-lör. Kändes skönt att komma hem lite, jag saknar det. Nu när jag flyttar kommer jag inte träffa dom alls mycket. Sånt är livet. Lördagen spenderades med mamma iallafall (resten av familjen var i Kil och tävlade friidrott). Vi tog en tur på stan, där jag fick en jacka, och två tröjor av mamma. Hon är bra söt hon, min mamma. Sen åkte vi hem och åt lunch innan jag tog bussen till Karlstad. Soffan och Vic kom hem till mig och förfestade lite, sedan blev det ankan. Riktigt grym kväll får jag lov att säga. Sedan blev det en tur till BK där den inhandlades en Crispy Chicken. (fick den av en arbetskollega för att vara konkret). Ramlade hem runt halv åtta, och såg ut som något katten släpat hem - men kul, det hade jag.

Nu är det bara 7 min till lunch,
hörs kanske sen.
Love


Förkylning

Tog förmiddagsfikat lite senare än vanligt idag, vilket resulterade i att det var helt tomt. Bara jag och Maggan som var där (hon som jobbar där). Fick iallafall i mig en stadig kopp kaffe och en banan. Nu sitter jag på min plats igen. Marie är inte här idag, hon är och tältar i Smögen med girlen den lyckosten. Iofs ska det bli lite sämre väder så just det där med tält kanske inte är en höjdare, men dom har säkert jättekul ändå! Hur som helst innebär detta att jag är ganska så väldigt själv här i receptionen. Ska bli skönt nästa vecka när många kommer tillbaka, då blir det lite mer liv här. Dock vet jag inte hur glada dom blir över mina blomvattningsegenskaper? Jag har ju tagit på mig rollen som förste blomvattnare åt ganska många när dom varit borta. Endel blommor kanske inte är sådär jättefina. Kanske för att jag glömt bort dom lite, och kanske för att jag sedan kommit på det och gett dom jättemycket vatten. Jaja, dom flesta lever iallafall. Ingen av blommorna hade ju varit vid liv om inte jag hade fixat, och trixat  - justää.

Var hos mormor och morfar i Arvika igår och hälsade på, tillsammans med familjen. Dom var lika gulliga som vanligt såklart. Sen släppte dom av mig i Karlstad på vägen hem till Kristinehamn. Gick hem och varvade ner någon timme, sedan åkte jag ut på sjön med Thomas och Kristin. Lade till vid en ö och grillade och hade det mysigt. Jätteskönt väder nu, även på kvällarna.

Är förövrigt tokförkyld, vilket förmodligen beror på att jag ligger i drag hela nätterna (under fläkten i soffan). Kanske inte är helt smart, men annars avlider jag ju av värmeslag istället. Sjukt varmt i lägenheten!


Idag då,
Ska hem till Kristinehamn och umgås med familjen ikväll, åker sedan tillbaka till Karlstad imorgon för att gå ut med tjejerna.


Ha en fin dag,
Love


RSS 2.0