Kundvagnsrace och strömavbrott

Inledde gårdagen med diverse jobbaktiviteter. Mötte upp Cine vid slussen för att åka hem till mig. Tog några öl, spelade skiten ur grannarna och gjorde oss iordning. Tog en taxi till Hötorget och Soffan, där hon och Sandra var redo med vinglasen. Joel och Petter kom förbi. En trevlig förfest som bar vidare till Sture Hof, sedan drog vi till Le Bon Palais och shejkade. Soffan och Sandra begav sig medan jag och Cine träffade ett gäng nya vänner som var riktigt roliga. Efter stängning skulle vi gå till Bk för att käka, då en av killarna kom på att det fanns en skitbra genväg, yeah right. Genom lera och slask, för att sedan klättra lite, innan vi var på gatan igen. Jättebra genväg, haha! Avslutade natten med ett kundvagnsrace utanför centralen. En höjdarkväll helt enkelt.

Haha just det, jag ska till min nya lägenhet och mäta lite imorgon. Så frågade jag Soffan om hon hade en tumstock.. Jaja, absolut, det hade hon.. Springer iväg och kommer tillbaka med en hammare!! haha, nej, det där är ingen tumstock! Vi halkar inte snett, nejnej. :)






Idag då? Lugnaste dagen på evigheter tror jag. Har städat och fixat lite här hemma, Stockholmshem ska ha lägenhetsvisning här imorgon. Jag hinner dock inte hem tills dess, och Tobbe (killen jag hyr av) kunde inte heller så hans mamma ska vara här och visa den, haha! Själv ska jag som sagt till min nya lägenhet på St Eriksplan och mäta lite imorgon. Jag vill flytta nuuuu!

Snackade med min gulliga Bea förut, så skulle jag öppna kylen och ta ut juice.. Upptäcker att min kyl är ur funktion, inser även att det är rätt mörkt i lägenheten. Försöker få igång micron - nepp, helt död. Inser att Bea inte sagt ett ljud i telefonen på en stund. Kollar på telefonen, ingen täckning? Samtalet avslutat. Datorn? Nej. Lamporna? Nej. Tvn? Nej. Strömmen kom tillbaka efter ett tag iallafall, och det var tydligen inte bara jag som varit utan ström i Sthlm.



Och en sak till.. Det var ett butiksbiträde som blev knivhuggen i ryggen i SKHLM idag, där jag jobbar. Snackade med Sanna förut och det var ingen av våra grannbutiker så förmodligen var det någon på nedre plan, hon hade inte hört så mycket när vi snackade men man lär ju få höra imorgon när man kommer till jobbet iallafall. Läskigt! Vart tar världen vägen liksom?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0